Kiadóvá vált a hely, ahol a Jozef Fritzl nevű osztrák férfi 24 éven át fogva tartotta saját lányát a pincében, több ezerszer megerőszakolta, és hét gyereket nemzett neki. A vérfertőző Fritzl 2008-ban bukott le, amikor az egyik gyerek olyan beteg lett, hogy kórházba kellett vinni. 2009-ben életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. 

Az ingatlanhirdetésre a Bild bukkant rá. A 35 négyzetméteres, kétszobás lakás 500 Euróért (körülbelül 155 ezer forintért) kiadó havonta, amiben a leírtak alapján benne van a fűtés és a villany is. 

Az Amstetten központjában álló, nagy alapterületű házat, tavaly év végén eladták, felújították, és több lakást alakítottak ki benne. Ezek közül az egyiket mutatja meg belülről a hirdetés. 

Az összehasonlítás miatt először nézzék meg a pincét, ahol Elizabeth Fritzl 24 évig volt fogságban gyerekeivel. 

És mutatjuk hogy néz ki most a kiadó lakás. 

Hozzátartozik, hogy a pincét, ami a borzalmak mementója volt, 2013-ban végleg betemették, hogy többé senki ne tehesse be a lábát oda. 

A lakás tulajdonosa azt mondja, szeretnék végre eltemetni a szörnyű múltat és jó lenne a lakás belépne egy új korszakba. 

Jozef Fritzl lánya, Elizabeth Fritzl a fogságból kiszabadulása óta nem állt a nyilvánosság elé, együtt él hat gyerekével (egyik gyerek három naposan meghalt a pincében - szerző) egy osztrák faluban. 

Forrás: Bild

Ön beköltözne egy olyan házba, ahol korábban súlyos bűncselekményeket követtek el?