Jogerősen is életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla május 24-én azt a libanoni férfit, aki 1996-ban megölte volt főnöke feleségét és nyolcéves kisfiát Újpesten.

M. Boulos korábban nem tudta fékezni indulatait, az elsőfokú ítélet után például hozzávágta a cipőjét a bíróhoz, és őrjöngött. Ezúttal nyugodtan fogadta az ítéletet. 

Dr. Futó Dániel, a férfi védőügyvédje a Velvetnek elmondta: „M. Boulos Magyarországon kezdi leülni a büntetését, később azonban kiutasítják Magyarországról és többet nem jöhet vissza. 

Semmi atrocitás nem történt az ítélethirdetés alatt, igaz, kiemelt biztonsági intézkedéseket rendeltek el a tárgyalóteremben, kutyás rendőrök és kommandósok kísérték. Ezúttal mind védencem, mind az áldozatok családtagjai higgadtan fogadták az ítéletet. 

A libanoni férfit a magyar hatóságok 1996-ban utasították ki, de nem volt pénze ahhoz, hogy elhagyja az országot. Ezért határozta el, hogy kirabolja korábbi munkaadóját, amikor a férfi nincs otthon. Biztosra akart menni, nem hagyott tanúkat.

A konyhában talált késsel lemészárolta volt főnöke feleségét és nyolcéves kisfiát, majd elhagyta a gyilkosság helyszínét.

A család másik gyermeke, egy 12 éves lány úgy menekült meg, hogy elbújt az emeleten. 

A gyilkost 19 év után, 2014. október 8-án, Svájcban fogták el, és 2015 októberében adták át a magyar hatóságoknak.

Védekezésben azt állította, hogy  Jézus parancsára ölt, és Jézus majd ki is fogja szabadítani a börtönből: egészen pontosan 2018. január 31-én, egy nagy viharral minden rab kiszabadul majd.

Ha nem így lesz, akkor leghamarabb 23 év múlva szabadulhat a libanoni származású férfi, és el kell hagynia Magyarországot. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A cipődobálás sem segített - jogerősen is életfogytiglant kapott az újpesti gyilkos

Leghamarabb 23 év múlva szabadulhat, utána végleg el kell hagynia Magyarországot.

10 · May 25, 2017 02:53pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments