Nyolc év börtönre ítélte a londoni koronabíróság a 27 éves Gayle Newlandet, amiért két éven keresztül abban a hiszemben tartotta a barátnőjét, hogy ő egy férfi. Ezért önmagában még aligha érdemelne büntetést, az eset súlyossága és abszurditása nem is ebben keresendő. A nő ugyanis bőven túllépett azon, hogy hazudozott, és más neműnek adta ki magát, azaz

a kapcsolatuk teljes ideje alatt szexuális viszonyban állt a sértettel.

Joggal teszi fel a kérdést, hogy ez mégis hogy a fenébe nem tűnik fel valakinek, de a válasz nagyon egyszerű, egyben végtelenül meglepő is. A nő állítólag férfiasan mély orgánummal kommunikált a barátnővel, akinek a szemét minden együttlét alkalmával egy szalaggal kötötte be. A minden együttlétet szó szerint kell érteni, tehát nem csak akkor, amikor szexeltek, hanem mindig.

És igen, filmeket is bekötött szemmel néztek. 

Newland akkor bukott le, amikor a barátnő gondolt egyet, és szex közben levette magáról a szemkötőt, és megállapította, hogy a párja egy felcsatolt műpénisszel tevékenykedik éppen. Ezt már nehéz lett volna kimagyarázni, így dühében feljelentette őt. 

Newlandet a bíróság 2015 szeptemberében ítélte el szexuális zaklatás bűntettéért, de ezt tavaly októberben visszavonták. A következő tárgyalás eredményéről az ügy bizarr és bonyolult természete miatt 2017. június 29-ig hírzárlatot rendeltek el.  

Forrás: msn.comThe Guardian

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elítélték a nőt, amiért két éven át játszotta a barátnője előtt, hogy férfi

Teljesen véletlenül derült ki az igazság.

12 · Jun 29, 2017 08:59pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments