Pontosan egy évvel azután, hogy három ájult lányt találtak a Balaton Soundon fellépő DVBBS együttes öltözőjében, a Siófoki Rendőrkapitányság a tagok ellen indított nyomozást 2017. július 9-én valószínűleg lezárja. Már teljesen biztos, hogy nem követtek el szexuális zaklatást a lányokkal szemben. 

A 12 hónapig tartó nyomozás nehézkesen indult, sokáig az is kétséges volt, hogy a kanadai zenekar tagjai elkövettek-e szexuális erőszakot a lányokkal szemben. Ennek tisztázására igazságügyi orvosszakértőt kértek fel, aki a lehetőséget egyértelműen kizárta, így a rendőrség kizárólag kábítószer birtoklásának vétsége miatt indított nyomozást. 

A Siófoki Rendőrkapitányságra az eset után egyébként négy külföldi férfit állítottak elő 2016. július 10-én, mindannyiuknál találtak drogot. A kábítószer-gyorsteszt hármuknál pozitív eredményt is jelzett, ezért őket kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallhattak ki a rendőrök. A három férfi az eljárás alatt szabadlábon védekezhet.   Amennyiben a napra pontosan egy évvel ezelőtti ügy részleteiről tájékozódna, az  alábbi cikkünkből  megteheti. 

Forrás: Zsaru magazin

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nem erőszakolták meg a lányokat a Balaton Soundon a DVBBS együttes tagjai

A nyomozás napra pontosan egy évvel az eset után lezárulhat.

11 · Jul 05, 2017 08:34am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments