Vádat emelt az ügyészség a 32 éves Sz. Pál ellen, aki 2015 augusztusában különös kegyetlenséggel megölte, majd szőnyegbe csavarva elásta barátnőjét egy lakatlan, kalocsai ingatlan fészerében. 

A férfi 2015. május elején ismerkedett meg egy budapesti vállalkozóval, majd 2015 júniusától alvállalkozóként dolgozott annak budapesti építkezésein. (Abban az időszakban egyébként egy budapesti hotelban lakott.) Sz. Pál megismerkedett munkaadója volt feleségével, akivel idővel közeli kapcsolatba került. Olyannyira, hogy a férfi 2015 augusztusában a nő VIII. kerületi lakásába költözött.

Augusztus 15-én szórakozni mentek, és csak hajnalban értek haza, aztán, azt nem tudni, miért, a férfi rátámadt a nőre: egy éles eszközzel többször is megszúrta, amelybe a nő szinte azonnal bele is halt.

Ezek után a vádlott egy szőnyegbe csavarta a nő holttestét, majd egy ismerősét hívta, hogy segítsen neki elszállítani. Azt nem mondta meg, hogy a szőnyegben egy nő teste van, inkább azt hazudta, hogy költözik, ezért van szüksége a barátra. Az autót, amellyel a testet Kalocsára vitte, a hatósági jelzések leszerelése után egy parkolóban hagyta.

A Fővárosi Főügyészség a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével vádolja.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vádat emeltek a férfi ellen, aki szőnyegbe tekerte és elásta a barátnője holttestét egy fészerben

Egy barátját kérte meg, hogy segítsen elszállítani a szőnyeget, de a barát mit sem tudott arról, hogy egyébként egy holttest van benne.

7 · Jul 06, 2017 11:53am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments