Egy évig sem bírta békességben Jocelyn Wildenstein és Lloyd Klein. Az asszony, aki arról híres, hogy macskaarcot szeretett volna magának, de egészen másmilyen lett neki, megint a Trump Towerben található otthonában veszett össze pasijával, egy eléggé banális hülyeségen.

Az történt ugyanis, hogy az ex-milliárdosfeleség és divattervező pasija november 5-én este vacsorát készítettek, és fogyasztottak, eközben pedig megfeledkeztek egy tányérról, amit a sütőben hagytak. A tányér túlhevült, eltörött, őket pedig ez annyira felzaklatta, hogy egymásnak estek, nem a jó értelemben, viszont elég hangosan.

Kihívták rájuk a rendőrséget, akik az 50 éves férfit vágott homloksebbel találták (Wildenstein korábban körömmel és ollóval támadta meg), a 77 éves, de magát 72 évesnek valló nőnek pedig a nyakán és a karjain észleltek zúzódásokat.

Mindkettejüket kórházba vitték, majd kiengedték, és már vádat is emeltek ellenük, könnyű testi sértés miatt. Ha minden úgy megy, mint legutóbb, akkor most is kiderül, hogy a nő féltékeny volt, a férfi kicsit őrült, de aztán folytatják, ahol abbahagyták.

(Page Six)