Még 9 éve sincs, hogy elindult az éneklő középiskolásokról szóló Glee című sorozat fiatal sztárokkal, frenetikus sikerrel. Az első évadban 8 diák volt a főszereplő – ki gondolta volna akkor, hogy az őket alakító 8 színész közül kevesebb, mint egy évtized múlva kettő már nem lesz életben?

Cory Monteith után tegnap Mark Salling is elhunyt. A 35 éves korában meghalt színész ellen gyermekpornográfia miatt indult büntetőper, és Salling bűnösnek is vallotta magát. Az eljárásban most március 7-én következett volna az ítélethirdetés és a büntetés kiszabása, de a színész-énekes ezt nem várta meg, hanem Los Angelesben felakasztotta magát egy fára egy folyó partján.

A Glee-ben az énekeseket vezető tanárt alakító Matthew Morrison a következő posztot tette közzé színésztársai halálára reagálva.

😇😔😇

A post shared by Matthew Morrison (@_matthew.morrison_) on

De nyilatkoztak a lapoknak Salling más ismerősei-barátai is, nevük elhallgatását kérve. A US Weekly azt írja, hogy egy forrás szerint:

Mark tudta, hogy a börtön után nem lesz hova visszajönnie. A karrierjének több, mint vége lett.

A People is megszólaltatott egy névtelen valakit, aki szerint Salling élete utolsó időszakában teljesen elzárta magát a külvilágtól:

A Mark, akit én ismertem karizmatikus volt, jó humorú, tehetséges a zenéhez — jófej volt, sosem használt különösebben kábítószert. A személyiségének ez a másik, sötét oldala teljesn sokkoló volt mindenkinek, aki közel állt hozzá.

A Daily Mail az egészhez hozzáteszi, hogy a sztárnak fejenként 50 ezer dollárt kellett volna fizetnie valamennyi sértetteknek (akik alatt feltételezhetően a sztárnál talált videókon és fényképeken látható lányokat kell érteni). Mivel azonban Salling halála miatt a hivatalos ítélethirdetésre nem kerülhet sor, a sértettek elesnek ettől az összegtől – bár elvileg Salling hagyatéka terhére kártérítési igényt nyújthatnak be az áldozatok.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nem látott jövőt a börtön után a gyerekpornóért elítélt Glee-sztár

Mark Salling elismerte bűnösségét, hamarosan börtönbe kellett volna vonulnia. Egy folyóparton öngyilkos lett, barátai-kollégái gyászolják.

6 · Jan 31, 2018 09:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments