Egy 74 éves brit nyugdíjas kocsijának kamerája egy Old Amersham nevű angol faluban vette fel az alábbi felvételt, amit a Daily Mail publikált. 20 mérföld per óra (azaz kb. 32 km/h) volt a sebességhatár azon a szakaszon, ahol az alábbi dolog történt.

Szóval szembejött egyszercsak egy Bentley kb. 130 km/h-s sebességgel, és frontálisan ütközött bizonyos Tim Edwards szabályosan közlekedő autójával. A balesetben senki nem vesztette az életét, Edwardsnak haja szála sem görbült egy Ford 4x4-ben, a Bentley sofőrje pedig, aki éppen egy kb. 56 millió forint értékű luxusautót tett tönkre, a karambol után kipattant a volán mögül és elmenekült.

A légzsákon vérnyomokat hagyott viszont, és ebből beazonosították. Richard Plumnak hívják, és nem egy bohó fiatalemberről van szó, mert 46 éves. Egészen pontosan egy Bentley Continental GT-t vezetett, és az ügyében a múlt hónapban született meg az ítélet, a baleset 2014-ben történt. 14 hónap börtön járt azért, ami a fenti videón látható, valamint négy év plusz hét hónapra bevonták Plum jogosítványát.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
130-cal törte össze a Bentley-jét egy faluban

Az 56 milliót érő kocsi tulajdonosa a baleset után kimászott az autóból és elmenekült, de elkapták és elítélték. Van videó, elég durva.

11 · Feb 14, 2018 08:48am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments