A Jezebelen találtuk meg, hogy két pornószínésznő, Leigh Raven és Riley Nixon készített egy egyórás videót, amiben Rico Strong pornószínészt és Just Dave rendezőt szexuális erőszakkal vádolják. A két eset megítélése nem tűnik egyszerűnek, mivel Raven és Riley is azzal egyezett bele a forgatásba, hogy egy erőszakos, kemény jelenetben fognak szerepelni, azonban mindkét nő egybehangzóan azt állítja, hogy a forgatás előtt megbeszélték, hogy mi fog történni, és partnerük, Rico Strong messze túlment ezeken a határokon mind a kamera előtt, mind a forgatás szüneteiben.

Amikor a nők tiltakoztak és leállást kértek, a stáb nem hallgatott rájuk, Raven azt mondja, nem merte otthagyni az egészet, mivel ő volt az egyetlen nő helyiségben, Riley azt is hozzáteszi, hogy szüksége volt a pénzre. Az erőszakról Raven számolt be először a múlt héten először egy konkrétumokat nem tartalmazó Tweetben, az ő forgatása március 6-án volt. Erre felvette vele a kapcsolatot Riley, és kiderült, hogy vele januárban ugyanaz történt ugyanazzal a rendezővel és férfiszínésszel. Ezért döntöttek úgy, hogy közösen elkészítik a következő videót, ami elkeserítő részletességgel írja le, hogy mi történt a forgatásokon.

Az eset részletei annyira borzasztóak, hogy valószínűleg önnek is el fog menni a kedve az élettől, ha a fenti videót végignézi: bevallom, én csak odáig jutottam, amikor a második nő kezdi el a beszámolóját, azzal hogy a forgatás számára is úgy kezdődött, hogy Strong szó nélkül pofonvágta. Mind Raven, mind Riley beszámol arról, hogy férfipartnerük úgy is ütötte őket, amire nem adtak engedélyt, és a fizikai erőszakkal akkor sem állt le, amikor a kamera nem forgott. Ravent egy alkalommal fojtogatni is kezdte egy filmre nem vett aktus közben, aminek az volt a célja, hogy Strong ejakulációközeli állapotba jusson.

Ravent annyira traumatizálta az eset, hogy a forgatás végén, amikor kamerák előtt megkérdezték tőle, hogy ugye nem történt vele semmi, amibe ne egyezett volna bele, nem merte azt mondani, hogy de történt, hanem hazament, amilyen gyorsan tudott. Csak másnap ment el magáról látleletet vetetni, itt megállapították, hogy szakadások és zúzódások keletkeztek a nemi szervén, sőt, agyrázkódása is lett. A két nő feljelentést tett a rendőrségen, Strong a közösségi médiában minden vádat tagad, és arra hivatkozik, hogy a fehér nők tudják, hogy a társadalom úgyis nekik fog hinni egy fekete férfival szemben. (A két kérdéses pornójelenet témája is pont az volt, hogy a fekete férfi most bosszút áll a fehér nőn a sok évszázados elnyomatásért.) Valószínűleg az orvosi lelettel szemben ennél meggyőzőbb védekezésre lesz szükség, mindenesetre elgondolkodtató, hogy egyáltalán miért készülnek ezek az extrém és valódi erőszakot tartalmazó pornófilmek, és hogy mekkora szerepe lehet a valódi fizikai erőszaknak a szórakoztatásban.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mindkét pornóforgatás egy pofonnal kezdődött

A kemény filmek forgatása előtt megállapodás születik, hogy mi fog történni a kamera előtt. Napvilágra került két eset, amikor ezt nem tartották be.

83 · Mar 12, 2018 02:05pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments