A Blikk arról ír, hogy megtalálták a rejtélyes nő újabb testrészét a tóban. Két kart is találtak kézfej nélkül, valamint egy lábszárat és egy combot, amelyek feltételezéseik szerint a korábban előkerült torzóhoz tartoznak. Jelenleg épp DNS-vizsgálatokat végeznek, hogy kiderüljön, az előkerült testrészek egy azon testhez tartoztak. A Blikk szerint a hatóságok is azt feltételezik, hogy VV, azaz Novozánszki Fanni testét találták meg a tóban. Az osztrák lapok is így cikkeznek az esetről.

A Blikknek elmondta Fanni édesanyja, hogy lányának több tetoválása is volt, így a beazonosítás ezek alapján is megtörténhet, de az ő DNS-mintái is a hatóság rendelkezésére állnak, ha arról van szó.

Ezzel szemben a Borsnak olyan információi vannak, hogy nem az egykori realitysztár testrészeit találták meg a Fertő tóban, hanem K. Juditét, a darnózseli hentes feleségéét. Az évekkel korábban történt eset során egy gyermekelhelyezési per durvulhatott el odáig, hogy N. János megölte, majd feldarabolt gyógytornász feleségét, K. Juditot. Ezt viszont soha nem tudták bebizonyítani, így felmentették a férfit.

Az osztrák hatóság szerint a két eset közül valamelyik összefügg a most megtalált maradványokkal.

(Bors, Blikk)