A tilosban parkolást általában csak azok tartják menőnek, akik bunkó módon otthagyják a kocsijukat az arra abszolút nem kijelölt helyen és utána nagyon büszkék magukra, ha megússzák a büntetést. Ám egy kínai nő olyan ravasz módon oldotta meg azt a problémát, hogy nem talált parkolóhelyet, hogy az megérdemel egy rövid beszámolót.

Szucsouból származik az a videó, amin az látható, ahogy egy ismeretlen nő szabálytalanul leparkol az autójával,

majd egy házilag gyártott kamubüntetést tesz rá, hogy ezzel elkerülje, hogy a hatóságok valóban megbüntessék.

Ez pedig az Oddity Central spekulálása szerint szinte tökéletes bűntény. Ugyanis a parkolóőr valószínűleg csak azt nézné meg, hogy az autón már van-e büntetés, esetleg a dátumot ellenőrizné és még ha ki is szúrná, hogy hamis a papírfecni, az autó tulajdonosa szemrebbenés nélkül letagadhatná, hogy ő tette rá a szélvédőre. 

Nem tudni, hogy a nő mióta használta ezt az agyafúrt módszert, mindenesetre pár hete nagyon csúnyán lebukott vele. A fent látható videót ugyanis egy rendőrautó kamerája vette fel, így a benne ülő rendőrök hamar ellenőrizni tudták a hamis büntetést és számon kérhették a kocsi tulajdonosán.

Egy helyi lap beszámolója szerint a lebukást követően a hatóság emberi tájékoztatták a nőt arról, hogy milyen súlyos következményei lehetnek a hivatalos dokumentumok meghamisításának és persze jól meg is büntették a tilosban parkolásért.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Állati ravasz módon cselezte ki a hatóságokat egy tilosban parkoló nő

Amennyire cseles volt ez a Kínában élő hölgy, annyira csúnyán bukott le a trükkjével.

4 · May 01, 2018 12:23pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments