18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Az édesanyja is végignézte, ahogy a vakmerő 15 éves fiú szörnyethal

2018.12.17. 16:08

Több felnőtt, köztük az édesanyja is, szemtanúja volt annak, ahogy a 15 éves Bogdan Firsov leugrott egy 14 emeletes ház tetejéről, és szörnyethalt. A történet már így is elég megrázó, ám még szomorúbb annak fényében, hogy az ukrán srácot senkinek nem jutott eszébe megakadályozni az ugrásban.

A fiú ugyanis 15 perc internetes hírnévért azt találta ki, hogy egy saját készítésű ejtőernyővel veti le magát a mélybe, a közönségét pedig arra kérte, filmezzék le a vakmerő mutatványát, hogy később majd posztolhassa a netre. 

A Daily Mail híradása szerint egy szemtanú arról számolt be a helyi lapoknak, hogy a tini édesanyja, több rokona és még számos felnőtt nézte végig a dolgot, akik ahelyett, hogy megpróbálták volna megállítani, még biztatták is.

A szakértők szerint a srác életét az se mentette volna meg, ha egy valódi ejtőernyővel próbálkozik, hiszen egy rendes ugráshoz túl kevés lett volna a távolság az épület teteje és a talaj között.