Novozánszki "VV" Fanni hajszálait találták meg a lány megölésével gyanúsított férfi mosógépében

2019.01.29. 08:08

Újabb fejlemény a már több mint egy éve húzódó eltűnési/gyilkossági üggyel kapcsolatban. A 2017 novemberében tűnt el az egykori Való Világ-szereplő. Az ügy korai fázisában letartóztatták B. Lászlót, akit a lány a megölésével vádolnak. A holttest még mindig nem került elő, így több elmélet is született arról, hogy hol és miként szabadulhattak meg Novozánszki Fanni maradványaitól. Egy börtönben ülő rab szerint a lány testét egy krematóriumban égették el.

A mostani fejlemény szerint Novozánszki Fanni hajszálait találták meg a lány megölésével vádolt B. László mosógépében. Ez önmagában nem meglepő, mivel a gyanúsított korábban beismerte, hogy ismerte a lányt, sőt, ő maga hozta le Fannit a lakásból az eltűnése napján. A neve elhallgatását kérő informátor szerint a rendőrök már tudják, hogy pontosan mi is történt. 

A férfi a csomagtartójában tette Fannit, aztán lement Siófokra, a lakásába. Ahogy odaért, kinyitotta a csomagtartót, de abban a pillanatban észrevette, hogy ott van egy térfigyelő kamera, ezért visszacsukta, majd átállt máshová a bérelt kocsival. Az eltűnés másnapján egy síoverallt vett fel, aztán az autójával elhajtott a szalkszentmártoni bányatóhoz, ahol órákat töltött. Ezután ment csak haza, majd azonnal kimosta a ruháit. De nem volt elég figyelmes, így az overallon és a mosógépben is ott maradt Fanni haja. A gyanúsított férfi ezután rakta ki Fanni bőröndjeit a ház szeméttárolójába a konténerek mellé, majd átöltözött és visszament Budapestre, a lány bérelt lakásába.

HA  így van, ha nem, az biztos a Blikk szerint, hogy hamarosan lezárják a nyomozást. Már csak egy külföldön végzett vizsgálat eredményét várják, de már minden készen ál la vádemeléshez.

(Blikk)