18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Autókkal szexel egy pécsi férfi

2019.04.04. 08:14 Módosítva: 2019.04.04. 08:46

Egy nő a Facebookon osztott meg egy felvételt, amin az látszik, hogy 

a Smart kabriójával 20 percen át szexel egy férfi.

A Bors részletesebben is beszámol az ügyről. A kocsikkal szexelő 20 éves Gergőt (akit a Blikk úgy hív: autóbaszó fantom) nem sikerült megszólaltatni, mivel csak 50 millió forint ellenében lett volna hajlandó nyilatkozni, de az erőszak áldozatául esett autó volt tulajdonosa Facebook-posztját azért idézik, miszerint:

Fáj a szívem, eladtam, mert egy objektofil nyomorult... megdugta

- írja, majd teszi fel a költői kérdést

Ezek után, hogy lehet ezzel a tudattal tankolni?

Az autóval szexelő Gergőről készült felvételt egy autószerelő műhely biztonsági kamerája rögzítette, amit pont azért szereltek fel, mert le akarták leplezni, hogy ki az, aki éjjelente megrongálja a Smartokat.

Nem értettem ,hogy miért töri le valaki a tanksapkákat és keni be margarinnal a nyílást. A kép csak akkor állt össze, amikor megláttam a felvételeket. Nem hittem a szememnek.

- mondta a műhely tulajdonosa, aki azt is elárulta, hogy a rendőröknek is megmutatta a felvételt, akik csak fetrengtek a röhögéstől. Azért rongálással is meggyanúsították az elkövetőt, de ennél többet nem tehettek, mivel az autóval való szexelést nem tiltja a btk.

Több Smartot is "megerőszakolt" a pécsi férfi, amiért felfüggesztett börtönre ítélték. Ami pedig a cikkben szereplő kabriót illeti, az már nem rója a pécsi utcákat, mivel a volt tulajdonosa nem tudta tovább vezetni a "megbecstelenített Roadstert."

(Bors)