Nguyễn Thanh Hiền az a vietnámi származású magyar énekesnő, akit a 2008-as Megasztár 4 óta tart számon a hazai nagyközönség. Az általában csak keresztnevén szereplő, 25 éves énekesnő több évet töltött Amerikában, de tavaly a visszatéréséről érkeztek hírek.

Itthoni karrierjére némi árnyékot vet, hogy a szüleivel és féltestvérével szemben büntetőügy indult embercsempészet miatt, ám Hien édesapja egy év előzetes után megszökött a házi őrizetből, és az Interpol négy éve körözi. Nem derül ki, hogy hogyan érték utol, de a Tony becenéven is ismert apuka most kérdésekre válaszolva írt egy levelet a Borsnak, amit a lap itt közöl, és amiből természetesen nem derül ki, hogy a férfi éppen hol tartózkodik. Az édesapa azt  írja, hogy amennyiben felmentik, vissza fog térni Magyarországra.

Az 54 éves férfi a következőket írta mostani helyzetéről, illetve arról, hogy miért szökött meg, miközben büntetőeljárás folyt ellene:

Nagyon nehezen viselem a családom, gyermekeim hiányát, nélkülük sehol nem tudok beilleszkedni. Csak azért vontam ki magam az eljárás alól, mert véleményem szerint nem volt tisztességes.

A vád szerint a férfi pénzért vietnami állampolgároknak segített hamis papírokkal Magyarországra jutni, az első fokú bíróság öt év szabadságvesztésre ítélte ezért Hien édesapját. Az ügyet jelenleg másodfokon tárgyalják, a férfi ettől az eljárástól várja a felmentését.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Levelet írt a Borsnak Hien édesapja, akit 4 éve köröz az Interpol

Embercsempészettel vádolják az énekesnő apját, aki egy év előzetes után megszökött. Most azt mondja, ha másodfokon felmentik, visszatér Magyarországra.

14 · May 29, 2019 10:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments