Egy Stacey Shah nevű nő shoppingolni indult a családjával egy essexi plázába, ahol aztán meglepő felfedezést tett – írja a Metro.

Vásárolgatás után a család beült egy kávézóba ebédelni, majd Shah mosdóba kísérte a kisfiait. Amíg a gyerekek a dolgukat végezték, az anyukának feltűnt, mennyire mocskos a mosdókagylók alja. A nő tagja egy mozgalomnak, amelyben igyekeznek felhívni a figyelmet a nyilvános vécék helyes tisztítására, így elővette a telefonját, hogy készítsen egy képet az elszomorító állapotról.

Ahogy azonban közelebb ment, valami gyanús tárgyat fedezett fel a mosdókagyló csövéhez erősítve. Shah fel is töltötte az internetre a fotót, ahol többen is jelezték neki, hogy rejtett kamerát talált. Shah azonnal értesítette a rendőrséget, akik eltávolították a kamerát. Nem kérdés, hogy jó pár fotót készíthettek már vele, mielőtt a nő észrevette.

A rendőrök elvitték az eszközt, jelenleg ellenőrzik, valóban történt-e bűncselekmény. Shah teljesen el van képedve, és reméli, hogy nem készültek illetlen képek a gyermekeiről.

(A fenti borítókép csak illusztráció, nem a szóban forgó mosdót ábrázolja.)