Ahogy arról 2 hete beszámoltunk, VV Fanni feltételezett elrablóját és gyilkosát kiengedték az előzetes letartóztatásból és bűnügyi felügyelet alá helyezték. A bíróság az arányosság, a fokozatosság és a szükségesség elvével indokolták döntésüket. A férfi azóta ki sem mozdult otthonából. 

A gyilkossággal meggyanúsított férfi ügyvéd nagybátyján keresztül üzent a Borsnak, hogy végtelen a boldogsága, amiért kiengedték őt, családja és barátai is azon vannak, hogy feledtessék vele a múltat, és felvidítsák.  Pedig olyan sok oka nincs a vidámságra: a bűnügyi felügyeletében a nap 24 órájában otthonában kell maradnia. 

A gyanúsított ártatlanságában a családja egy percig sem kételkedett, noha a férfi sosem tagadta, hogy még 2017-ben az ájult Novozánszki Fannit egy bérelt autóba tette, akit ezután állítása szerint két ismeretlen férfinek adott át, a gyilkossághoz pedig semmi köze. 

Azt fontos elmondanom, hogy egyetlen percig sem gondolta sem a család, sem a barátok, hogy László megcsinálta azt, amivel gyanúsítják. De azt sem kérdőjeleztük meg, hogy elvitte az ájult nőt, ami egy buta döntés volt. Ettől függetlenül a család és a barátok is elejétől kezdve egy emberként állnak mellette, és természetesen most, hogy újra szerettei körében lehet, mindennél jobban élvezi a velük töltött időt

- mondta a  Borsnak a házi őrizetben lévő férfi nagybátyja,  dr. Brodmann Péter. 

Az ügyet legkorábban novemberben zárhatják le.