A média hosszú ideje taglalja a tragédiát, amely L. L. Junior családjával történt. Dávidka balesete mélyen megrázta a szülőket, rokonokat, és persze a közvéleményt is. Azóta a szülők kapcsolata hol jobb, hol nehézkesebb, az énekes legutóbbi bejelentkezése alapján viszont úgy tűnik, visszaáll a családi béke.

A Bors információ szerint azonban felvétel készült a baleset pillanatáról, amelyen jól látszik a tragédia minden szegmense, többek között az is, ki fogta a kisfiú kezét. A lap információi szerint a sértetti jogokat jelenleg az énekes gyakorolja, amely egyet jelent azzal, hogy betekintést nyerhet a szóban forgó felvételbe. Azt egyelőre nem tudni, él-e ezen jogával, hiszen kisfiának utolsó pillanatairól van szó.

A rendőrség kiemelt ügyként kezeli Dávidka halálát. Azt is vizsgálják, hogy a kisfiúval egy sorban állók felelőssége felmerülhet-e. Gépjárműszakértőt már kirendelt a hatóság, ha a gázoló felelőssége bizonyosodik be, közúti baleset okozásának minősített esete a tényállás, bár ezt kétlem. Amennyiben a felnőtteké, akkor pedig kiskorú veszélyeztetése minősített esete, mivel a kisfiú halálával járt. Ennek 2-8 év börtön a büntetési tétele

– mondta a lapnak L. L. Junior ügyvédje, dr. Mester Csaba.