Mr. Missh egy magyar rapper, a polgári neve Demeter Mihály, a követőinek a száma az Instagramon 256 ezer, pedig csak 15 posztja van. Az írja róla az Uh.ro, hogy megverték Székelyudvarhelyen, de nem világosan tisztázott, hogy ki és miért. Az alábbi videón annyi látszik, hogy mivel elfogadhatatlanul viselkedett egy Mokka nevű szórakozóhelyen, például a földhöz vágott egy poharat, kikísérték az utcára.

Ezek után Mr. Missh Insta-sztoriban posztolta, hogy megverték, és a felvétel felkerült a Youtube-ra is.

A trágárságoktól hemzsegő felvételen többek között a következőket mondja a rendkívül feldúlt állapotban lévő rapper:

Szóval mikor megkérdezitek azt, hogy miért nem jövök el a kibaszott Erdélybe, azért van, hogy a szájba baszott, kibaszott erdélyiek nem tudják, hogy hol a helyük. [...] Egyből belém álltak, azért, mert magyar vagyok. És mi történt? Belém basztak hátulról, amikor kikísértek. [...] Az órám eltört, a szemüvegem eltört.

Az ügyben rendőrségi nyomozás folyik, és a 444 cikke az eset kapcsán emlékeztet, hogy Mr. Missh korábban azzal szerepelt a hírekben, hogy egy fellépése után megvert egy nőt, mert az ráöntött egy italt. Mr. Missh alábbi száma Lotfi Begivel és Hiróval közös, 10 millió megtekintésnél jár jelenleg a Youtube-on.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„Az erdélyiek nem tudják, hol a helyük” – megverték Mr. Missht Székelyudvarhelyen

A rapper állítja, hogy azért verték meg, mert magyar – igaz, videó van arról, hogyan viselkedett a kocsmában. Korábban egy nőt ütött meg.

242 · Feb 26, 2020 11:55am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments