Tegnap a Barátok közt végtelen epizódjaihoz hasonlítottuk az Amber Heard kontra Johnny Depp-ügyet, nem véletlenül. A tárgyalássorozat folytatódik, a színésznőt pedig minden apró részletről kifaggatják azzal kapcsolatban, amit volt férje viselkedéséről állít.

A napokban fotók is előkerültek a bíróságon. Depp ügyvédje egy sor képet mutatott Heardnek saját magáról, majd megkérdezte tőle, hogy úgy látja-e rajtuk, mintha meg lenne sérülve. Heard az egyik felvételt látva azt felelte, látható, hogy fel van dagadva a szája, mire az ügyvéd azt a kérdést tette fel neki, hogy a fotó az előtt, vagy az után készült, hogy a volt férje állítólag megverte. A színésznő azzal vágott vissza, hogy ugyan melyik bántalmazásról beszél, hiszen az említett időszakban jó pár nézeteltérésük volt Deppel, ami erőszakba torkollott - írja a Page Six.

Mindeközben Elon Musk ismét belépett a képbe, igaz, most nem a múltkori édeshármas kapcsán. A Tesla atyja azt sérelmezte, hogy Heard ignorálta őt Deppel való házassága közben – hogy ez neki miért fájt, nem tudni, hiszen a színésznő férjes asszony volt abban az időben. Ennek ellenére biztosította afelől, hogy ha ők ketten soha többet nem is beszélnek egymással, örömmel gondoskodik neki 24 órás biztonsági személyzetről, akik vigyáznak rá.

A tárgyaláson sok egyéb más mellett azt is megkérdezték Heardtől, hogy ha elmondása szerint Depp gyakorta féltékenységi rohamban tört ki, azt elárulta-e neki, hogy a házasságuk alatt találkozgatott Elon Muskkal. Előkerült a jól ismert ujjlevágós történet is, amiről Heard továbbra is merőben mást állít, mint Johnny Depp.

Bár a színészt egyesek asszonyverőnek könyvelték el, sokan állnak ki az igazáért. Legutóbb egy korábbi testőre lépett elő, és mondta azt, hogy el sem tudja képzelni, hogy Depp valaha is kezet emelt a nejére. Rick Wood állítása szerint a színész a való életben leginkább Jack Sparrowra hasonlít, és szerinte Amber Heard egy kavarógép, aki saját maga generálta azt a cirkuszt, ami még mindig tart – írja ugyancsak a Page Six.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Részletekbe menően faggatják Heardöt arról, mit élt át volt férje mellett

A soha véget nem érő tárgyalás újabb aspektusához érkeztünk. Újabb tanú került elő, aki szerint Heard a hunyó, de Elon Musk még mindig támogatja.

2 · Jul 22, 2020 04:18pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments