A napokban ijesztő helyzetbe került a Kulcsár-Szabó család, ugyanis egy ismeretlen nő jelent meg korábbi lakóhelyükön, és azt állította, az üzletember megverte és megerőszakolta őt. Mind Csuti, mind Kulcsár Edina értetlenül állnak az eset előtt, attól viszont tartanak, hogy az ismeretlen megtalálja őket jelenlegi otthonukban, és jelenetet rendez a gyermekeik előtt.

A régi szomszédom keresett meg, hogy a múlt héten egyik délután egy nő a lépcsőházban ordítozott. Olyan volt az arca, mintha véres, kék zöld foltos lett volna, de nem tudta megállapítani, azok valódiak-e. Azt állította, hogy én megvertem, bántottam és megerőszakoltam őt. Az elmondások alapján zavarodott volt, nem is beszélt összefüggően, de mindenáron engem akart megtalálni, tudni akarta, melyik lakásban lakunk. Pár nappal később egy másik szomszéd is megkeresett, hogy elmesélje, mi történt. A nő ott már egy másik történetet adott elő, miszerint őt a barátai verték meg, akik azt állították, Edina és én megcsaljuk egymást, ő pedig próbált megvédeni minket, hogy ez nem igaz

– mondta a Blikknek Csuti, majd hozzátette, felháborítja az, hogy valaki ilyesmivel viccel, és amint megkapják a lépcsőház kamerafelvételeit, megteszik a megfelelő jogi lépéseket.

Természetesen nem Csutiék az elsők, akik ilyen rémisztő helyzettel szembesültek. A hírességek zaklatása világszerte létező jelenség, Billie Eilish tornácán múltkor szintén egy őrült rajongó táborozott le, Pásztor Annát pedig már többször is megtámadták.