Két-három évvel ezelőtt többen is feljelentették Kevin Spacey-t szexuális zaklatás vádjával, és bár az eljárás során a színész nívója jócskán megkopott, tavaly végül felmentették a vádak alól. Ha azt hiszi, ezzel véget is ért a történet, téved: egy férfi, aki már korábban is előhozakodott azzal, hogy Spacey molesztálta őt, most beperelte a színészt.

Star Trek Discovery színésze,  Anthony Rapp 2017 októberében hozakodott elő még a '80-as évek második feléből származó történetével, mely szerint Spacey meghívta őt, az akkor még csak 14 éves Rappet, a házi bulijába, ahol aztán a színész az ágyára fektette és fogdosni kezdte az ifjú Rappet. Bár Spacey 2017-ben nem ismerte be a tettét, elnézést kért Anthony Rapptől.

A Page Six információi szerint nemcsak Rappnek nem volt elég a bocsánatkérés, és most a bírósághoz fordult, ráadásul nemcsak egymagában: egy  C.D monogramú férfi is beperli Spacey-t szexuális zaklatás vádjával. C.D. a bírósági papírban azt állítja, 1981-ben találkozott először a színésszel egy színjátszás órán, amikor még csak 12 éves volt. Két évvel később Spacey meghívta magához, ahol több alkalommal is szexuális szándékkal közeledett hozzá. A legutolsó alkalommal, amikor C.D. felment a sztár lakásába, menekülve távozott, mivel Spacey análisan akart vele szexelni. C.D. hiába ellenkezett, a színész nagyon kitartóan próbálkozott, ezért a fiúnak menekülnie kellett a lakásból.