Gulyás Roland 2017-ben állt az X-Faktor színpadán, a harmadik helyezésig jutott. Az énekes azóta is dalain dolgozik, de egyszer meggyűlt már a baja a hatóságokkal, amikor kábítószer birtoklása miatt került gyanúba. A napokban nyomozás indult ellene súlyos testi sértés miatt.

Az énekes egy kétgyermekes anyukába lett szerelmes. A nő idősebbik fia elköltözött, a kisebbik azonban maradt, és nem ápolt éppen jónak mondható kapcsolatot az anyja élettársával. A múlt hétvégén pedig meg is történt emiatt a baj. Gulyás Roland és párja 17 éves fia összeverekedtek.

Szegény fiúból ömlött a vér, a házban lakó nagyszüleihez szaladt át, ők értesítették a hatóságokat. Nem tudom, hogy emészti majd meg a történteket. Azt mondta, a balhé azért robbant ki, mert nem akarta hallgatni, hogy az édesanyja és kedvese hangosan szexelnek, ezért felhangosította a tévét, ami a párnak nem tetszett, ezután szólalkoztak össze

 – mondta a Blikknek a család egyik ismerőse.

A lap szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi kapitánysága kétrendbeli súlyos testi sértés bűntette miatt folytat eljárást, illetve a család távoltartási végzést is kért az énekes ellen, így néhány napig nem mehet a közelükbe.

Gulyás Roland hibásnak érzi magát, ennek ellenére nem kért bocsánatot, szerinte párja fia egyaránt felelős a történtekért, ugyanis elmondása szerint ő kezdte a verekedést.

A párommal szexuális együttlét után alváshoz készülődtünk, de a fia nagyon hangosan hallgatta a tévét. Szóltam, hogy halkítsa le, mire ő faszszopónak nevezett. Átmentem, hogy nevelési szándékkal adjak neki egy pofont, mire felkapta a mellette lévő gitárt és megütött. Letört egy fogam és megsérült a fejem. Dühös lettem, nem tagadom, ököllel ütöttem

 –mondta az énekes, majd hozzátette, hogy lelkileg megviseli a dolog, és fél, hogy börtönbe kerülhet.

A félelme nem is alaptalan, hiszen ha az általa okozott sérülések nyolc napon túl gyógyulnak, három évre is rácsok mögé kerülhet, rosszabb esetben pedig több, mint öt évet is kaphat.