Ön is kíváncsi lenne arra, hogy kik azok a bunkók, akik összefirkálják, beszennyezik és tönkreteszik a falakat, járműveket, illetve bármit, amiben kárt lehet tenni? Hát íme egy fiatalember, aki a Twitteren videókkal örökíti meg a tetteit, egyszer például összefirkált, majd összehugyozott egy ülést egy vonaton/villamoson, amiről videót is posztolt – amit hamarosan törölt is, ezért ennek a cikknek a megjelenésekor a felvétel már nem elérhető, csak a fenti borítóképet sikerült megmentenem belőle az utókornak. Helyette íme egy másik videója, amin egy metrókocsit vizel össze.

A srác csak deréktól lefelé látszik a videókon, természetesen arccal-névvel nem vállalja a tetteit, annyi derül csak ki róla a bemutatkozásából, hogy Berlinben él, 20 éves és meleg. Hogy miért csinálja, amit csinál, illetve hogy milyen gyerekkori traumák nyomorították meg annyira, hogy ezt élvezi, arról részleteket nem árul el, mindenesetre adományokat is fogad rajongóitól, akik ezek szerint léteznek. Az egyik videóján két társával egy templom bejáratát hugyozza össze. Ha ön úgy érzi, hogy nem elég magas a vérnyomása, esetleg próbálja meg az alábbi felvételt elindítani, ettől valószínűleg feljebb megy majd!

A fiatalember nemcsak a közösségi tér összemocskolását élvezi, olyan videói is vannak, amikor mások dolgait teszi tönkre, vagy legalábbis undorítóvá. Az egyik, azóta szintén törölt felvételen egy lépcsőházban egy lakás elé kitett cipőkbe vizel bele, egy másik videón egy utcára parkolt kerékpár táskáját hugyozza tele, de olyan is van, ahol egy lakás bejárati ajtaját találja meg, vagy egy kaputelefon gombjait.

Sőt,nem ő az egyetlen, aki ennyire izgalmasnak találja a nyilvános vizelést, a Rednex együttes idejött néhány éve Budapestre, ők is összehugyozták itt az utcát és olyan büszkék voltak rá, hogy egy videóklipjükbe is beletették a jelenetet, péniszestül. Illetve a #pissvandalism címke alatt másokat is lehet találni, akik hasonló videókat posztolnak a Twitterre, ők minden bizonnyal valamiféle fétisként tekintenek erre a tevékenységükre. Nem igazán ajánlom az alábbi videót, de sajnos létezik: ebben két, egy ház lépcsőházában hagyott babakocsit hugyoz össze egy önmagát vandálként leíró férfi.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A vandálok már nemcsak firkálnak: mások holmiját vizelik össze, és ezt posztolják is a Twitterre

Egy 20 éves, berlini férfi például videókon örökíti meg, ahogy járműveket, templomajtókat mocskol be, illetve tesz tönkre. Rajongóitól adományokat vár.

8 · Jan 17, 2021 12:54pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments