Ismét a Magyar Közúttól kaptunk egy durva videót: egy február 12-én, az M0-ás autóúton, Maglód közelében történt baleset, illetve annak utóélete látható rajta. Egy ittas nő kocsija a szalagkorlátnak csapódott, de a sofőr nem sérült meg. Az oldalára borult kocsiból sikerült kimásznia, utána viszont átment az elválasztósáv szalagkorlátjain, és elkezdett sétálni arrafelé, amerről érkezett, a belső sávban.

A Közút kamerafelvételein jól látszik, hogy több autós is megállt, és kereste a lehetséges sérülteket. A nő végül leintett egy kamionost, aki visszavitte a helyszínre – ahol a rendőrök, mentők és a Magyar Közút szakemberei dolgoztak.

Utóbbiak kérik az autósokat, hogy „ha bármilyen oknál fogva balesetet szenvednének, akár országos, akár helyi utakon, amint tehetik, azonnal hívják a 112-es segélyhívó számot, ha van rá idejük, kapcsolják be legalább a jármű vészvillogóját, hogy éjszaka is észrevegye a többi autós a balesetet szenvedett kocsit. Viszont semmiképpen se próbálják meg elhagyni a helyszínt, gyorsforgalmi utaknál pedig az adott pályaoldalon a szalagkorláton túli területen várják meg a segítséget.”