A Netflix a közelmúltban készített dokumentumfilm-sorozatot a ma már Stay on Main nevű Los Angeles-i szállodáról, amely egykor Hotel Cecil volt, és számos bűn- és borzongató eset köthető a nevéhez. (Itt írtunk róla néhány évvel ezelőtt.)

Amióta a sorozat elérhető, a Los Angeles-i rendőrség folyamatosan kapja a tippeket az Elisa Lam-rejtéllyel kapcsolatban, írja a TMZ. A kanadai diáklány halálának körülményei a mai napig tisztázatlanok, hiába állnak rendelkezésre biztonságikamera-felvételek a feltételezhető közvetlen előzményekről.

De egyes betelefonálók, akiknek a képzeletét alighanem felcsigázta a szállóhoz ezen felül is köthető, nagy számú haláleset, tudni vélik, mi történhetett. Az egyik tipp, hogy a korábban a Cecilben lakó Richard Ramirezhez (Night Stalker néven elhíresült sorozatgyilkoshoz) köthető Lam halála - éppen csak azzal nem számolt az önjelölt nyomozó, hogy Ramirez már csaknem 30 éve börtönben ült, amikor Lam 2013-ban meghalt.

Az alábbi képre kattintva archív fotóinkból készült galériát láthatnak a szállóról, amit akkor már pont Stay on Mainnek hívtak.