A fenti, 2012-es képen Khetag Pliev orosz bokszoló látható, aki ekkor Kanada színeiben indult a londoni olimpián, a tizedik helyet szerezve meg. Azóta a sportoló ketrecharcosként dolgozik/versenyez, és csütörtöki meccsén leszakadt az egyik gyűrűsujja. A meccs közben lettek arra figyelmesek többen is, hogy Pliev kezével valami nincs rendben. Leállították a mérkőzést, és kiderült, hogy a ketrecharcos bal gyűrűsujjának egy része hiányzik, de a leszakadt darabot sokáig senki nem találta, pedig még a közönséget is megkérdezték, hogy látja-e valaki, hogy hova lett Pliev gyűrűsujja. Az alábbi videót készítő férfi is elhűlve figyeli az eseményeket, nem érti, hogy mi történhetett, hova lett a hiányzó ujj.

Nos, a TMZ azóta beszélt Plievvel és edzővel, akik azt mondják, hogy a Philadelphiában tartott meccsen a gondot az okozta, hogy az ellenfél, Devin Goodale erősen belekapaszkodott Pliev kesztyűjébe, és így az ujj kimozdult a helyéről. A harc folytatódott tovább, és ennek során az orosz sportoló ujja gyakorlatilag letört, de a letört rész benne maradt a kesztyűben, ezért nem találták.

A meccsnek ezek után vége lett, Pliev azt mondja, nem ellenfelét hibáztatja, sőt, azt mesélte, hogy amikor utána megkérdezték a kórházban, hogy nullától tízig terjedő skálán mennyire fáj, hogy amputálódott egy ujja (a nulla az, hogy semennyire, a tíz az, hogy elviselhetetlenül), a 37 éves orosz sportoló  azt mondta, hogy ha nulla és tíz között kell mondania, akkor

kettő, nem is kért fájdalomcsillapítót.

Pliev a nyilatkozatában utal arra, hogy korábban drogokat használt, és megköszöni Jézus Krisztusnak, hogy már tiszta és a kávé a legerősebb szer, amit fogyaszt. Még egy aszpirint sem kért azután, hogy az ujját elvesztette.