Emmát egy másik nő próbálta rávenni arra, hogy feküdjön le vele és egy férfival, ám ezt az édesanya visszautasította. Az elutasításra egy jobb horog volt a válasz.

Az angliai Birminghamben élő Emma egy barátjával bulizott a Broad Streeten augusztus 1-én, amikor egy nő megkérdezte tőle, hogy nem akar-e hármasban szexelni vele és egy sráccal a bárból. Az édesanya nemmel válaszolt, mire a nő arcon vágta őt és a telefonját is összetörte.

„Szóltam a közelben álló rendőrnek, de ő úgy tett, mintha csak egy vicc lenne ez az egész, mintha túl részeg lennék.

Ekkor elkértem valaki telefonját és hívtam a rendőrséget, és miközben arra vártam, hogy megérkezzenek, az arcom bal oldalán ismét megütött a nő az öklével. Látta a rendőr is, de nem tett semmit, úgy tűnt, teljesen hidegen hagyja, hogy mi történik. Közben megérkezett további négy rendőr és a szemük láttára még egy ütést kaptam a nőtől”

– panaszolta a Mirrornak Emma, akit borzasztóan megviseltek a történtek.

„Elmentem a kórházba és az orvos megerősítette, hogy agyrázkódásom van. Az arcom teljesen összezúzódott, emiatt dolgozni sem tudok menni, a lányomat sem láthatom így. Rémálmaim vannak, felkapcsolt lámpa mellett alszom, és minden hangra összerezzenek.”

Vallomástétele után napok teltek el anélkül, hogy a rendőrség bármit is tett volna, ezért Emma a sajtóhoz fordult. Időközben meglepetten érte őt a hír, hogy a bizonyítékok és tanúvallomások mellett a támadóját feltételesen szabadlábra helyezték, miközben a rendőrség a térfigyelő kamerák felvételét sem vizsgálta meg.

„Az áldozatoknak nem kellene így küzdeniük, hogy igazságot szolgáltassanak nekik. Már így is elég traumatizáltak vagyunk. Azt akarom, hogy vizsgálják felül az ügyemet, mert a rendőrség eddig egyáltalán nem vette komolyan, ahogy azon az éjszakán sem. Valamit változtatni kell ahhoz, hogy más áldozatok ne menjenek keresztül ezen. Úgy érzem, mintha kudarcot vallottam volna”

– mondta megtörten a fiatal nő.

A rendőrség a lapnak megerősítette, hogy egy 50 éves nőt letartóztattak bántalmazás miatt, de azóta feltételesen szabadlábra helyezték. Az ügyben vizsgálat folyik.

(Ripost)