Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Tamar Braxton megerősítette, hogy tényleg öngyilkos akart lenni, mégpedig a realityje miatt

július 31., 12:23 Módosítva: 2020.08.01 15:20
1

Megközelítőleg két héttel ezelőtt volt, hogy Tamar Braxton bevett egy csomó gyógyszert, ráivott és kórházba került. Toni Braxton énekesnő realitysztárként saját jogon is ismertséget szerzett húgáról akkor csak feltételezni lehetett, hogy öngyilkossági kísérlete volt – ezt most az alábbi posztban az Instagramon megerősíti, hosszasan részletezve, hogy a kiváltó ok nagyrészt a tévéműsora volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bar Refaelit 230 millió forintra büntették adóelkerülés miatt

július 29., 14:40 Módosítva: 2020.07.30 16:15
0

Bár Bar Refaeli egy időben népszerű és rendszeresen visszatérő szereplője volt a Velvetnek, legutóbb 2017-ben írtunk róla, amikor megszületett a második gyermeke.Most sajnos sokkal elkeserítőbb hír apropóján cikkesítettük a modellt: adóelkerülés miatt 230 millió forintra büntették, írja a BBC.

Távolról sincs vége, olvasson még

A Trump család kedvenc dokinénije szerint a nőgyógyászati betegségeket az okozza, ha valaki démonnal szexel

július 29., 10:47 Módosítva: 2020.07.30 13:02
109

Donald Trump Jr. Twitterét egy időre felfüggesztették, amint azt az Index is megírta, mert az amerikai elnök fia olyan videót posztolt, ami a tudományos konszenzus ellenére azt a tévhitet népszerűsíti, hogy fölösleges maszkot viselni a koronavírus-járvány idején. A videót maga Donald Trump, az elnök is retweetelte, de az ő fiókját, mivel csak retweet volt, nem függesztették fel, mindenesetre a Daily Beast utánanézett, kicsoda az elnöki család által ennyire favorizált videóban feltűnő doktornő, Dr. Stella Immanuel, és egyszerre nevetséges és félelmetes, hogy azt találták, hogy az orvosnőnek a coviddal kapcsolatos nézetei a kevésbé durvák közé tartoznak.

Az alábbiak olvasásához fontos/érdekes adalék lehet, hogy maga a doktornő is kitette a Twitterre a Daily Beast cikkét azzal, hogy milyen jól összefoglalja a nézeteit, és aki szeretne megszabadulni a démonoktól, az keresse meg őt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kovács Dóra parkolás közben nekiment egy autónak a körúton

július 28., 10:48 Módosítva: 2020.07.29 19:04
19

Ügyetlenül parkolt és nekiment az előtte lévő autónak az Erzsébet körúton az Éjjel-Nappal Budapest Zsófi nevű szereplőjét alakító Kovács Dóra, írja a BlikkA helyszínre a rendőrség is kiérkezett, akik a Ripost információi szerint megállapították, hogy a sofőr alkoholt fogyasztott.

Távolról sincs vége, olvasson még

30-as éveiben járó szexmunkás a meztelenül jógázva tüntető nő

július 27., 12:13 Módosítva: 2020.07.29 10:02
4

A múlt héten került be a hírekbe egy Naked Athenának, azaz Meztelen Athenának keresztelt nő, aki Portlandben egy Black Lives Matter-tüntetésen egyszercsak meztelenül állt ki a rendőrök (és a többi tüntető) elé, és néhány egyszerű jógapózt is bemutatott. Az illető most  az Unrefined Sophisticates című podcastnak adott interjút, ami teljes egészében itt hallgatható meg a Soundcloudon.

Az interjúból az derül ki, hogy a világot bejárt fotókon szereplő nő egy harmincas éveiben járó szexmunkás, akinek az igazi keresztneve Jen. Azt mondja, hozzá van szokva a nyilvános meztelenkedéshez, de ez a bizonyos pillanat ennek ellenére nagyon félelmetes volt számára, bár egyúttal nyugalmat is érzett közben – mintha egy vihar epicentrumában lenne.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mégsem rögzített mindent a térfigyelő kamera L.L. Junior kisfiának baleseténél

július 27., 08:28 Módosítva: 2020.07.28 11:39
0

Nagyjából két hónappal ezelőtt olvashatta a Velveten, milyen új fordulatot vett L.L. Junior kisfiának tragédiája. Dávidka tavaly augusztusban hunyt el egy balesetben, ami miatt nemrég az édesanyját, Hopp Csillát vádolták meg gondatlanságból elkövetett emberölésért.

Távolról sincs vége, olvasson még

És akkor a tüntetés kellős közepén egy nő elkezdett meztelenül jógázni

július 23., 11:30 Módosítva: 2020.08.01 13:57
95

Naked Athena, azaz Meztelen Athena néven emlegetik az alábbi felvételen látható nőt, aki az Oregon államban lévő Portlandben egy tüntetésen a múlt hétvégén teljesen meztelenül állt ki a rendőrök elé.

Távolról sincs vége, olvasson még

Részletekbe menően faggatják Heardöt arról, mit élt át volt férje mellett

július 22., 16:18 Módosítva: 2020.07.25 07:24
2

Tegnap a Barátok közt végtelen epizódjaihoz hasonlítottuk az Amber Heard kontra Johnny Depp-ügyet, nem véletlenül. A tárgyalássorozat folytatódik, a színésznőt pedig minden apró részletről kifaggatják azzal kapcsolatban, amit volt férje viselkedéséről állít.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ők a szezon leghallgatottabb előadói az USA-ban, elképesztő a stílusuk és előéletük

július 19., 09:21 Módosítva: 2020.07.21 09:15
0

A heti trend alapvetően egy divattal-öltözködéssel foglalkozó cikksorozat, és erre a hétre az volt az ötletem, hogy a stílusuk alapján ismerkedjünk meg az USA jelenleg legnépszerűbb könnyűzenei előadóival. Mert bár mindannyiuk 1-1 száma a leghallgatottabb dal lett Amerikában az elmúlt néhány hónapban (miközben olyan sztárokkal voltak versenyben, mint Justin Bieber, Ariana Grande és Lady Gaga), nálunk, de az egész Indexen sem volt még szó a többségükről egyszer sem.

Azonban amikor kicsit utánanéztem, hogy kik ezek a személyek, akik az utóbbi hetekben debütáltak a Billboard összesítésében No1 sláger előadóiként, kiderült, hogy a stílusuk/öltözködésük mellett rengeteget árul el róluk az előéletük is. Kettejüket ítélték már el bűncselekményért, egyikükbe pedig pont a héten lőttek bele, ezért került a heti trend ezúttal a Helyszínelő rovatba.

Figyelemre méltó egyébként, hogy májusban-júniusban egymás után 5 olyan szám került fel a hallgatottsági lista élére, ami csak egy hétig bírta a No1 pozícióban – 1990-ben volt ilyen utoljára. Az USA lakosságának zenei ízlése relatíve lassan változik, tavaly pl. egész évben csak összesen 15 szám lett első, idén az év fele sem telt el, és már 12-nél tartunk. Amerika forrong, és ez a slágerlistán is meglátszik. Hát nézzük időrendi sorrendben, kiket emeltek fel a csúcsra az amerikai könnyűzene-fogyasztási szokások az elmúlt három hónapban!

Távolról sincs vége, olvasson még

Tamar Braxton bevett egy csomó gyógyszert, ráivott, kórházban van, nem tér magához

július 18., 16:03 Módosítva: 2020.07.20 08:28
0

Tamar Braxton egy amerikai énekesnő-realitysztár, aki eredetileg annak kapcsán lett ismert, hogy a nővére Toni Braxton énekesnő, akitől az Un-Break My Heart című dalt biztos ön is ismeri. Tamar Braxton énekesnőként nem ért el olyan sikereket, mint a testvére, de különböző realitykben a képernyőn van régóta, tavaly ő nyerte meg a Celebrity Big Brother című celebes valóságshow amerikai verzióját.

A 43 éves hírességhez csütörtök éjjel kihívták a mentőket Los Angeles központjában a Ritz Carlton hotelbe, miután eszméletlenül találta meg őt a szállodai szobában élettársa, David Adefeso. A férfi mondta a kiérkező mentősöknek, hogy lehet, hogy Tamar Braxton gyógyszereket vett be és ivott rá, ugyanis aznap korábban öngyilkossággal fenyegetőzött. Az énekesnő-tévésztár nagyon feldúltnak tűnt, de búcsúlevelet nem hagyott hátra.

Távolról sincs vége, olvasson még

BMW, Audi és Versace logóval díszített bútorokkal bukott le egy pest megyei hamisító

július 14., 12:06 Módosítva: 2020.10.08 13:12
30

Az alábbi csodás poszttal ajándékozott meg mindannyiunkat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal hivatalos Facebookját kezelő személy. A poszt 5 fotót tartalmaz hamisított bútorokról: valaki úgy gondolta, hogy BMW, Audi és Versace márkájú székeket és asztalokat próbál majd meg eladni, sajnos az nem derül ki a posztból, hogy hány forintot kért ezekért az ízléses berendezési tárgyakért.

A luxuscégek manapság a ruhák és ékszerek mellett már rengeteg hétköznapi tárgyat is árusítanak, de pont ennek a három cégnek sajnos pont nincs a kínálatában bútor, bármennyire is esztétikusnak tűnik egy-egy autómárka logója a potenciális vásárlók szemében. Különösen jól sikerült az az asztal, amelyiken a BMW logóját a Versacétól ismert klasszikus minta övezi.

A nyilvánvalóan hamis székeket és asztalokat járőröző pénzügyőrök találták egy Pest megyei családi háznál. A természetesen nyomban lefoglalt szajré értéke kb. négymillió forint, az ügyben büntetőeljárás indul.

Hamis bútort kínált eladásra🪑🏠 Több mint négymillió forint értékben foglaltak le bútorokat munkatársaink egy Pest...

Posted by Nemzeti Adó- és Vámhivatal on Tuesday, 14 July 2020
Távolról sincs vége, olvasson még

Megtalálták Naya Rivera holttestét

július 14., 09:58 Módosítva: 2020.07.15 14:22
10

Július 9-én írtunk arról, hogy a Glee színésznője, Naya Rivera vízbe fulladhatott. A hatóságok sejtései valóban bebizonyosodtak, tegnap ugyanis a rendőrség is megerősítette, hogy megtalálták a holttestét – írja a Buzzfeed.

Távolról sincs vége, olvasson még

Májusban még azt írta, csak átverés a koronavírus, júliusban belehalt a koronavírusba

július 13., 15:54 Módosítva: 2020.07.15 08:17
22

Ebben a posztban két amerikai férfi történetét mutatjuk be, akik nem vették komolyan a koronavírust és a járvány terjedésének megakadályozását célzó intézkedéseket, és így maszk nélkül jártak zsúfolt helyekre. Mindkettejük tetteinek súlyos következményei lettek, amint arra a cím is utal, a két férfi közül a második már meg is halt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Börtönbe vonult Hien féltestvére

július 13., 14:48 Módosítva: 2020.07.15 08:17
2

Hosszú ideje húzódott már Hien szüleinek és féltestvérének embercsempészési ügye, míg végül februárban másodfokon is ítélet született.

Távolról sincs vége, olvasson még

Öngyilkos lett Elvis Presley 27 éves unokája

július 13., 08:05 Módosítva: 2020.07.14 10:31
47

Még egy hete sincs, hogy megírtuk Naya Rivera eltűnését, most pedig újabb tragédiáról kell beszámolnunk. A napokban ugyanis kiderült, hogy Elvis Presley 27 éves unokája, Benjamin Keough öngyilkosságot követett el.

Távolról sincs vége, olvasson még

Már nem számítanak arra, hogy életben találják a tónál eltűnt színésznőt

július 10., 08:50 Módosítva: 2020.07.11 15:09
0

Naya Riverát továbbra is keresik a partőrök a tónál, ahol egyedül, egy csónakban találták meg kisfiát.

Vízbe fulladhatott a Glee sztárja

július 9., 08:49 Módosítva: 2020.07.11 09:24
11

Naya Riveráról 2016-ban jelent meg utoljára cikkünk, amelyben arról értekeztünk, hogyan jutott el a színésznő és későbbi férje, Ryan Dorsay egy titkolt abortusztól a házasságig és a közös gyermekig. Rivera az utóbbi években szakmailag kevésbé volt aktív, legtöbb idejét a kisfiával, Josey Hollis Dorsey-val töltötte. A napokban viszont, úgy tűnik, tragédia sújtotta a családját.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nemi erőszakkal vádolja a testvére az Állítólag... műsorvezetőjét

július 2., 10:00 Módosítva: 2020.07.03 11:00
8

Adam Savage-et, akit legtöbben az Állítólag... (Mythbusters) című tévéműsor miatt ismernek, feljelentette a testvére, a most 51 éves Miranda Pacchiana – azt mondja, többször bántalmazta szexuálisan, hét-és tíz éves kora között. Az események 1976-1979 között zajlottak, amikor Savage kilenc-és tizenkét éves volt. 

 

Távolról sincs vége, olvasson még

Addig menőzött csalásból összeszedett pénzével az Instán, amíg le nem tartóztatták

június 30., 09:00 Módosítva: 2020.08.15 13:40
0

A Hushpuppi nevű felhasználó az Instagramon azt mondja, azért mutogatja fényűző életmódját a közösségi médiában, hogy másokat is arra inspiráljon, hogy megvalósítsák az álmait. Hát tegye magát próbára, önt mire inspirálja egy olyan kép, mint mondjuk a következő?

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy 60 éves paralimpikonnő át akarta evezni a Csendes-óceánt, de 2,5 hónap után meghalt

június 26., 15:44 Módosítva: 2020.06.28 14:08
3

Angela Madsen egy 60 éves, amerikai nő volt, egy igazán rendkívüli életúttal. Madsen a hadseregben, tengerészgyalogosként kezdte a pályáját annak idején, de 1993-ban kosárlabdázás közben balesetet szenvedett. Meg kellett operálni, azonban a műtéti komplikációk miatt deréktól lefelé lebénult. Élete legnehezebb szakaszához ért ekkor: az állását elvesztette, a házasságának is vége szakadt, és Madsen egy időre hajléktalanná vált.

Végül azonban részt vett egy rehabilitációs programban, majd 1997-ben evezni kezdett, és a sport révén az egész élete megváltozott. Edzőként dolgozott, és atlétika, illetve evezés sportágakban három paralimpián is részt vett. Magánélete szintén rendeződött egy újabb házassággal. A Press-Telegram című lap írta meg április elején, hogy Madsen a Csendes-óceánt készül egyedül átevezni Kaliforniától Hawaii szigetéig, azonban ugyanez a lap azt tette közzé a héten, hogy a sportolónő a hétvégén az életét vesztette.

Távolról sincs vége, olvasson még

Justin Bieber 6 milliárd forintra perli a nőt, aki szexuális zaklatás vádolta meg

június 26., 12:56 Módosítva: 2020.09.07 09:56
0

Nemrég szexuális zaklatással vádolták meg Justin Biebert, aki kvázi azonnal reagált a történtekre, és most éppen azon dolgozik, hogy bebizonyítsa, teljesen alaptalanak az őt ért rágalmak. Miközben azonban ártatlansága bizonyítékait keresi, arra is van ideje, hogy rágalmazás miatt beperelje az őt megvádoló két nőt, összesen 20 millió dollárra, vagyis 6,3 milliárd forintra, írja a Page Six.

Távolról sincs vége, olvasson még

A Danny Mastersont nemi erőszakkal vádoló nők szerint hamarosan kiderül a teljes igazság

június 24., 14:55 Módosítva: 2020.06.26 10:37
3

Múlt héten írtuk meg, hogy Danny Mastersont letartóztatták, amiért 2001 és 2003 között három nőt is megerőszakolt. Miután a rendőrség elfogta a színészt, a négy nő, aki beperelte  őt, a nyilvánosság elé állva jelentette ki, hogy hamarosan a teljes igazság ki fog derülni Masterson bűnösségéről. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Öngyilkos lett Elizabeth Hurley egykori szerelme

június 23., 09:47 Módosítva: 2020.06.24 07:53
7

Élete 55. évében, öngyilkosság következtében elhunyt Steve Bing producer, filantróp. Ugyan hivatalosan nem erősítették meg ezt a tényt, külföldi lapértesülések szerint a férfi levetette magát egy épület tetejéről Kaliforniában - írja az E! Online.

Távolról sincs vége, olvasson még

Három nemi erőszakért letartóztatták Danny Mastersont

június 18., 11:42 Módosítva: 2020.06.19 13:22
28

Danny Mastersont azzal gyanúsítják, hogy legkevesebb három nőt megerőszakolt 2001-2003 között, és ezt a Szcientológia Egyháza segített neki eltitkolni. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Drogtúladagolásban halt meg az Alkonyat színésze és barátnője

június 2., 12:50 Módosítva: 2020.06.12 12:56
16

Két hete írtunk arról, hogy holtan találták az Alkonyatból ismert Gregory Tyree Boyce-ot és barátnőjét Las vegasi lakásukban. A Daily Mail most részletesen tárgyalta az ügyet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Letartóztatták Palvin Barbara pasijának ikertestvérét

június 2., 08:32 Módosítva: 2020.06.03 09:23
17

Éppen egy hete egy George Floyd nevű fekete férfi rendőri intézkedés áldozata lett Minneapolisban. Azóta világszerte zajlanak tüntetések, és rengetegen emelték fel a hangjukat a rendőri túlkapásokkal, és a rasszizmussal szemben. Köztük Dylan Sprouse ikertestvére is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Maszk nélkül ment be a boltba, a többi vásárló leordította a fejét

május 27., 11:00 Módosítva: 2020.05.29 08:19
13

Gyakorlatilag lincshangulat alakult ki egy boltban New Yorkban, azon belül Staten Islanden, amikor egy nő maszk nélkül ment be egy közértbe. Az esetről videót is készített valaki és megosztotta a Twitteren, mi a Raw Story nevű oldalon találtuk. Amerikán belül különösen New York városát sújtotta a koronavírus, ezért a jelek szerint az itteni lakosok igencsak komolyan veszik a védekező intézkedéseket, köztük a maszkviselés kötelezőségét az üzletekben.

A felvételen egy éppen bevásároló nő látható, aki azonban nem visel maszkot, miközben mindenki más a boltban igen. A többi vásárló elég trágár szavakkal kezd el ordibálni a maszktalan nővel, egymást túlkiabálva küldik el őt a búsba. A nő végül valóban távozik is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Berki Krisztián tanúból gyanúsított lett

május 26., 09:09 Módosítva: 2020.05.27 14:33
22

Berki Krisztián Bentley-jének még 2018-ban ment neki egy busz, miután Berki megelőzte és jobbra akart fordulni. Az ügyet jelenleg is tárgyalják a bíróságon, és bár az eddigi álláspont szerint a buszsofőr volt a hibás, Berki időközben tanúból gyanúsított lett, ugyanis a bíróság szerint a közúti közlekedés szabályait megszegve veszélyeztette mások testi épségét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Petics Kristóf nemrég írt alá egy szerződést, fellépésekre készült

május 26., 08:47 Módosítva: 2020.05.27 10:41
5

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, holtan találták Petics Kristófot vasárnap Újfehértón, egy tóban. Az X-Faktor 2016-os évadának versenyzőjének édesapja a Blikknek nyilatkozott a tragédiáról, elmondva, fia múlt hét szerdán írt alá egy szerződést, több szereplése lett volna a közeljövőben, boldog és tettre kész volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Erről a seriffhelyettes-tanárnő házaspárról senki nem gondolta, hogy szexuális bűnözők

május 25., 16:24 Módosítva: 2020.05.26 16:34
0

Cynthia és Dennis Perkins egy olyan házaspár voltak, akiktől az ember általában senkit sem féltene: a most 35 éves nő egy Louisiana állambéli középiskolában tanított, 44 éves férje pedig egy ideig seriffhelyettes volt. Az Advocate nevű jogi szaklap cikke szerint viszont az elmúlt években visszataszító bűncselekmények sorát követték el, ezért most előzetesben várják, hogy ügyeiket tárgyalni kezdjék. 

Távolról sincs vége, olvasson még