Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Kétszer élt túl szexuális erőszakot Laskai Lili, azaz Lil G, a Petőfi Sándor című szám 18 éves rappere

január 27., 09:05 Módosítva: 2021.01.29 09:41
29

A Petőfi Sándor című szám minden idők egyik legnézettebb magyar zenei videója a YouTube-on, a 2018 márciusában feltöltött klip 32 millió megtekintésnél jár. A dal egyik előadója Lil G, azaz Laskai Lili rapper, aki jelenleg 18 éves, és aki Lakatos Levente Instagramján szerepelt egy élő közvetítésben, amit alább lehet megnézni. A beszélgetésben szóba kerülnek a kábítószerek és a nemi erőszak is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megjött a közértbe a banánszállítmány, tele volt kokainnal

január 23., 14:56 Módosítva: 2021.05.14 16:31
71

Brit Columbia tartományban, azaz Kanada dél-nyugati sarkában történt meg az Okanagan-völgyben több helyen is, például egy Kelowna nevű városban 2019 februárjában, hogy a közérteseket igen nagy meglepetés érte, amikor megkapták az üzletükbe szánt banánszállítmányt. Ahogy a boltok dolgozói nyitották ki a dobozokat, azt találták, hogy a déligyümölcs fürtjei között kokaintéglák bújnak meg. Több közértből is felhívták a rendőrséget azzal, hogy jöjjenek gyorsan, mert tele van kokainnal a banánszállítmány.

Az esetről most adott tájékoztatást a helyi rendőrség, és ennek alapján a New York Post azt írja, hogy egy elbénázott kábítószerügylet miatt fordulhatott elő, hogy a drogdílerek helyett a közértekbe szállították ki a Kolumbiából Brit Columbiába csempészett kokaint. Az egyik üzletbe 12 csomag jutott a kábítószerből, és összesen 21 kilónyi kokain jött össze a tévedésből közérteknek kiszállított anyagból. A rendőrök szerint ez a mennyiségű kábítószer 800 000 adagnak felel meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Benzinnel lelocsolták és felgyújtották egy amerikai felnőttfilmes házát, miközben ő bent aludt

január 21., 14:27 Módosítva: 2021.01.23 12:39
5

Matthew Camp egy amerikai felnőttfilmes, modell és médiaszemélyiség, aki azért került most a hírekbe, mert amint azt az Instagramján közzétette, felgyújtották a házát. A poszt tartalmaz egy kockát a gyújtogatóról készült felvételből: a biztonsági kamera rögzítette, hogy valaki 2021. január 14-én hajnalban belocsolja benzinnel a ház tornácát, illetve a hátsó bejáratot is, meggyújtja a házat, majd elszalad. Az egyértelmű bizonyítékok alapján a rendőrség hivatalosan is megállapította a gyújtogatás tényét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Christina Ricci retteg a férjétől, és a fiát is félti tőle

január 21., 11:04 Módosítva: 2021.01.23 10:25
93

Christina Riccinek január 20-án a bíróság teljesítette a kérését, és távoltartási végzést adtak ki a válófélben lévő férjére, James Heerdegenre. A színésznő tavaly júliusban adta be a válókeresetet, mert a Heerdegen többször is súlyosan bántalmazta fizikailag - most pedig azért kérte a bíróságon, hogy tiltsák el tőle és a fiától, mert mindkettejük életét félti - írja a TMZ.

A beadvány szerint a férfi 2019 decembere óta többször megverte, leköpte, megfélemlítette, ezért döntött úgy, hogy elválik tőle. Szándékát közölte vele, de március óta kényszerűen egy fedél alatt éltek karanténban. Júniusban kétszer megtámadta, kergette a házukban, hogy Ricci ne tudjon telefonon segítséget kérni. A csuklóinál fogva kivonszolta a kertjükbe, és beledobta a tűzrakóba, emiatt vágásos és zúzódásos sérüléseket szenvedett. A második támadás során leköpte, kávét és széket vágott hozzá - hat éves fiuk az egészet végignézte.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vaginaillatú robbanás volt egy londoni lakásban, Gwyneth Paltrow gyertyája miatt

január 19., 16:50 Módosítva: 2021.01.20 13:32
1

Az utóbbi évek egyik legbizarrabb és egyben legemlékezetesebb celebhíre/-történése az volt, hogy Gwyneth Paltrow színésznő a webshopjában elkezdett árulni egy gyertyát, aminek a neve/leírása az, hogy

ennek olyan illata van, mint a vaginámnak.

A gyertya kisebb trendet indított be a hírességek körében: van már például Drake-illatú gyertya is, igaz, ez csak általában Drake-illatú, nem olyan a szaga, mint konkrétan a rapper egyik testrészének (pedig lehet, hogy ezzel neki is nagyobb hírverést sikerült volna elérnie).

Távolról sincs vége, olvasson még

Stephanie Seymour 24 éves fia drogtúladagolásban meghalt

január 19., 07:39 Módosítva: 2021.01.23 14:12
14

Stephanie Seymour 24 éves fia, Harry Brant vasárnap drogtúladagolásban meghalt, írja a New York Times. Brant már több mint egy éve küzdött függőségével. 

Örökké szomorúak leszünk, hogy az élete ilyen hamar véget ért, egy ennyire borzalmas betegség miatt. 24 éves korára nagyon sok mindent elért, de már sosem tudjuk meg, mennyi mindenre lett volna még képes Harry

- írta családja közleményében, hozzátéve, Harry Brant egy kreatív, szerető és erős ember volt, aki rengeteg ember szívébe boldogságot csempészett. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Titkos üzenettel mentett meg egy pincérnő egy bántalmazott gyermeket

január 18., 11:42 Módosítva: 2021.02.26 13:30
100

Ön lát egy embert, akiről gyanítja, hogy esetleg segítségre szorul, de nem tudja biztosan. Mit lehet ilyenkor tenni?

Ne habozzon, kérdezze meg az illetőtől, hogy segítségre szorul-e!

Ez mentett meg egy 11 éves kisfiút bántalmazóitól a floridai Orlandóban, aki egy pincérnőnek köszönheti, hogy brutális bántalmazásai végre véget értek. Ez a bizonyos pincérnő egy Mrs. Potato nevű étteremben dolgozott, ahova január elsején ment be egy család, írja az Orlando Sentinel című lap. A család azért lett gyanús, mert éjfél körül mentek be az étterembe, de a soványnak tűnő gyereknek nem adtak enni, ráadásul a kisfiún zúzódások, horzsolások nyomai látszódtak, pedig szemüveben és kapucnis felsőben volt. A pincérnő ekkor írt egy üzenetet, csupa nagy betűvel, hogy „ARE YOU OKAY?” (kb. „minden oké?”), és megmutatta a kissrácnak úgy, hogy a szülei ne láthassák. A kissrác bólogatott. A pincérnő még egy üzenetet írt, és a szülők háta mögé állva mutatta meg a fiúnak:

DO YOU NEED HELP?

Azaz: „segítségre van szükséged?”. A kisfiú ekkor megint bólogatott, a pincérnő pedig azonnal hívta a rendőrséget. A kiérkező járőröknek azonban a kisfiú azt mondta, hogy semmi baja, csak leesett az ágyról és beütötte a fejét, illetve játékból birkóztak nevelőapjával és lett egy-két horzsolás a karján. A gyereket azért bevitték a kórházba, hogy a sérüléseit ellássák, és amikor levetkőzött, egyértelművé vált, hogy sokkal durvább sebesülései vannak, mint az étteremben tűnt. Ekkor megint kikérdezték a gyereket, de ekkor már nem a szülei jelenlétében, és így derült ki, hogy igazából mi történt.

Távolról sincs vége, olvasson még

A vandálok már nemcsak firkálnak: mások holmiját vizelik össze, és ezt posztolják is a Twitterre

január 17., 12:54 Módosítva: 2021.01.18 16:39
8

Ön is kíváncsi lenne arra, hogy kik azok a bunkók, akik összefirkálják, beszennyezik és tönkreteszik a falakat, járműveket, illetve bármit, amiben kárt lehet tenni? Hát íme egy fiatalember, aki a Twitteren videókkal örökíti meg a tetteit, egyszer például összefirkált, majd összehugyozott egy ülést egy vonaton/villamoson, amiről videót is posztolt – amit hamarosan törölt is, ezért ennek a cikknek a megjelenésekor a felvétel már nem elérhető, csak a fenti borítóképet sikerült megmentenem belőle az utókornak. Helyette íme egy másik videója, amin egy metrókocsit vizel össze.

Távolról sincs vége, olvasson még

Betörtek Dr. Dre házába, miközben őt kórházban kezelik

január 7., 10:56 Módosítva: 2021.01.09 08:27
12

Január 5-én Dr. Dre-t agyi aneurizma miatt sürgősen kórházba kellett szállítani. Egyelőre nem tudni, mi okozta az értágulatot, de állapota stabil. Általános körülményeiről tudni lehet, hogy éppen egy csúnya válás érintettje: elhidegülés miatt szakítottak a feleségével, aki havi kétmillió dolláros asszonytartást követel tőle, illetve további ötmilliót jogi költségekre.

Távolról sincs vége, olvasson még

Börtönbe került a Buckingham-palotában garázdálkodó tolvaj

január 6., 09:27 Módosítva: 2021.01.07 14:47
13

Börtönbüntetésre ítélték Adamo Cantót, aki öt évig volt az angol királyi család alkalmazottja, de munkaviszonya véget ért, mert mindenféle tárgyakat ellopott a Buckingham-palotából. A tárgyak közt voltak személyesek, illetve a palota ajándékboltjából származók is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Danny Masterson megfélemlítési ügyeiben a szcientológusok döntenek majd

január 3., 08:25 Módosítva: 2021.01.05 08:09
9

Danny Masterson színész ellen két eljárás is folyik: az egyik zaklatás és megfélemlítés miatt, a másikat pedig azért indították, mert több nő nemi erőszakkal vádolta meg. Előbbit érinti az a fejlemény, amelyről a Deadline számol be: eszerint az ügyet négy sértettből hárommal a tárgyalótermen kívül, a szcientológia egyházának közbenjárásával kell megoldani.

Távolról sincs vége, olvasson még

10 évre elítélték, de már kiengedték a börtönből az iráni Zombiangelinát

2020. december 19., 13:30 Módosítva: 2020.12.22 09:30
14

Évekkel ezelőtt csatlakozott a közösségi médiához egy iráni nő Sahar Tabar néven azzal, hogy ő hatalmas rajongója Angelina Jolie-nak. Képei és videói azért járták be a világot, mert Tabar teljesen úgy néz ki rajtuk, mint a színésznő zombiverziója. Hivatalos Instagramját már törölték, de a YouTube-on még fent vannak a videói, az alábbi például rengeteg képet tartalmaz, és felhívja a figyelmet, hogy az átváltozást Tabar csak sminkkel és digitális manipulációval érte el, nem műttette meg magát, ahogy az sok helyen megjelent.

Távolról sincs vége, olvasson még

Refluxra hajnövesztőt adtak be spanyol gyerekeknek, azóta szőrös a hátuk

2020. december 2., 18:29 Módosítva: 2021.03.17 14:40
15

Egy tévesztés következtében vagy 20 gyerek háta beszőrösödött Spanyolország több részén, írja a Daily Mail. A gyerekek refluxosak voltak, erre egy omeprazol nevű szert írtak fel, és a gyógyszert be is adták nekik. Nem tudták azonban, hogy korábban egy tévedés miatt rosszul címkéztek fel bizonyos üvegeket, és azokban igazából nem omeprazol volt, hanem minoxidil, egy hajnövesztő szer. A tévedést csak azután vették észre, amikor a gyerekeknek szőrösödni kezdett a háta, amint az az alábbi képeken is látszik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy pszichiáternek van egy elmélete arról, hogy lesz valakiből sorozatgyilkos

2020. november 26., 11:29 Módosítva: 2020.11.27 14:43
0

A 83 éves Dr. Dorothy Otnow Lewis pszichiáternek különleges szakterülete van: a sorozatgyilkossokkal foglalkozik. A szakember szerint senki sem született gyilkosnak, ő pedig arra próbál rájönni, hogyan válik valaki azzá, írja a New York Post. Lewis egy teljes sorozatot kapott, a HBO GO-n nemrég mutatták be a Crazy, not Insane-t (Kb: Őrült, nem elmebeteg) , amiben elárulja, mire jött rá, miután több mint 100 sorozatgyilkost, közöttük Ted Bundyt is meginterjúvolt a siralomházban. Lewis azt állítja, az erőszak különböző típusainak elszenvedésétől válik valakiből sorozatgyilkos, a gonosz pedig nem tudományos, hanem vallásos kifejezés.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kigyulladt Denzel Washinton luxusvillája

2020. november 12., 14:06 Módosítva: 2020.11.14 08:46
7

Szerda este kigyulladt Denzel Washinton háza Los Angelesben, adta hírül a CBS. A füstölgő épületről az alábbi felvételt tették közzé azzal, hogy személyi sérülésről nem jött jelentés, minden bent tartózkodó épségben el tudta hagyni az épületet, amely a színész produkciós cégének a tulajdonában van. A luxusvilla Los Angeles egyik legelőkelőbb környékén, Beverly Crestben található, az értékét 16,4 millió dollárra taksálják, ez kb. 4,8 milliárd forint.

Távolról sincs vége, olvasson még

Még mindig tart a Justin Theroux és Jennifer Aniston közös otthonába besettenkedő szomszéd pere

2020. november 2., 15:04 Módosítva: 2020.11.04 09:13
0

2017-ben, amikor még Justin Theroux és Jennifer Aniston egy párt alkottak és éppen közös otthonukat újították fel, egy kíváncsi szomszéd szétnézett náluk, amit Theroux nem díjazott annyira, és birtokháborítás címszó alatt beperelte. Az ügy csak most jutott odáig, hogy a bírók hajlanak arra, hogy megállapítsák: Theroux vádjai megállják a helyét, és a kellemetlenkedő szomszéd tényleg birtokháborítást követett el, írja a Page Six.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem az eszéről lett híres ez a húsz éves ír drogfutár

2020. október 29., 14:08 Módosítva: 2020.10.31 08:33
0

2018-ban próbára tette a szerencséjét és az idegeit egy húsz éves, Daren Barnwell nevű ír fiatalember, amikor negyvenezer euró értékű kokainnal utazott Dublinból Corkba. Augusztus 16. az a dátum, amely valószínűleg örökre emlékezetes marad számára: ezen a napon történt, hogy a célállomáson leszállt a vonatról, nem sokkal később pedig ráeszmélt, hogy a kokain nincs nála.

Távolról sincs vége, olvasson még

Danny Mastersonra életfogytiglan várhat, el akarta kaszálni, nem sikerült

2020. október 20., 16:58 Módosítva: 2020.10.22 11:16
0

Nyár elején tartóztatták le Danny Mastersont, aki a vád szerint legalább három nőt megerőszakolt, amit a 

Szcientológia Egyháza  segített neki hosszú éveken át titokban tartani. Az Azok a 70-es évek show színészének ügye hamarosan tovább folytatódik, annak ellenére, hogy Masterson ügyvédje megpróbálta elkaszálni a további tárgyalásokat, írja a Page Six.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki New Yorkban Cicciolina ellen

2020. október 20., 09:17 Módosítva: 2020.10.21 12:35
0

Staller Ilona, művésznevén Cicciolina ellen egy 1992-es emberrablási ügy ismételt elővétele miatt adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot New Yorkban, így ha Amerikába utazna, azonnal letartóztatnák és börtönbe csuknák, írja a Ripost.

Távolról sincs vége, olvasson még

Több amerikai boszorkány is úgy érzi, hogy az ő átka miatt kapta el Trump a koronavírust

2020. október 12., 12:31 Módosítva: 2020.11.06 16:24
146

Donald Trump október elsején jelentette be, hogy koronavírusos. Azóta kiderült, hogy ennek a dátumnak a boszorkányságban/asztrológiában hívők igen nagy jelentőséget tulajdonítanak, mert aznap éppen telihold volt, ráadásul ez volt idén az őszi nap-éj egyenlőséghez legközelebb eső telihold. Sőt, ez egy különleges október abból a szempontból is, hogy ebben a hónapban két telihold lesz, merthogy a következő 31-ére esik majd. Szóval ezek után több amerikai boszorkány is úgy érezte, hogy egyszerűen nem lehet véletlen, hogy pont erre a különleges október elsejére esett  Trump covid-diagnózisa.

Az egybeesésnek utánament a Vice magazin oknyomozó újságírója: feltárta a Reddit és Twitter vonatkozó archívumait, illetve meginterjúvolta Pamela Grossman boszorkányt, és arra jutott, hogy többé-kevésbé poénból, de több banya is úgy érzi, a dátum nem jelenthet mást, mint azt, hogy az ő betegséget hozó átka lett sikeres pont teliholdkor, ezért kapta el a paranormális dolgokra valószínűleg elég fogékony elnök a koronavírust.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy nő 30 millióra perli Brad Pittet szerződésszegés miatt, állítólag már a házasságon is gondolkodtak

2020. október 11., 10:37 Módosítva: 2020.10.12 11:30
2

Különös ügylettel volt kénytelen szembesülni Brad Pitt csapata a napokban. Egy Kelli Christina nevű nő ugyanis beperelte a színészt, elég érdekes indokokkal.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lopás, rongálás és testi sértés miatt nyomoznak Pintér Tibor ellen

2020. október 10., 11:27 Módosítva: 2020.10.12 10:16
14

Pintér Tibor februárban arról beszélt, hogy új brandet alakít ki, amibe nem fér bele a meztelenkedés és a hülyéskedés. Az eltelt hónapok alatt valóban keveset lehetett hallani a színészről, a napokban azonban összetűzésbe került a hatóságokkal.

Távolról sincs vége, olvasson még

Videó: a saját lábán jött ki az összetört teherautóból

nk
2020. október 9., 09:53 Módosítva: 2020.10.10 13:15
10

„Összeütközött négy teherautó szerda este az M0-ás autóút 52-es kilométerszelvényénél, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Budapest térségében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Személyi sérülés nem történt” – írja a Katasztrófavédelem a holnapján at október 8-ai balesetről, de a valóság ennél még sokkal érdekesebb, és videó is van róla.

Távolról sincs vége, olvasson még

Összeverte párja fiát az X-Fakor egykori versenyzője

2020. október 8., 09:07 Módosítva: 2020.10.09 10:31
217

Gulyás Roland 2017-ben állt az X-Faktor színpadán, a harmadik helyezésig jutott. Az énekes azóta is dalain dolgozik, de egyszer meggyűlt már a baja a hatóságokkal, amikor kábítószer birtoklása miatt került gyanúba. A napokban nyomozás indult ellene súlyos testi sértés miatt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kim Kardashian anyját szexuális zaklatással vádolja egykori őre

nk
2020. október 4., 10:18 Módosítva: 2020.10.06 11:28
6

Azt írja az E!Online, hogy egy Marc McWilliams nevű férfi, aki korábban biztonsági őrként dolgozott a Kardashian-klánnak, beperelte Kris Jennert (minden Kardashian-Jennerek anyja és menedzsere) és Khloé Kardashiant, többek közt mert úgy közeledtek hozzá szexuálisan, hogy ő azt nem kívánta. Kártérítést követel a cégtől is, amelynél dolgozott, mert állítja, munkajogi sérelme esett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Shia LaBeoufot bántalmazásért és lopásért jelentették fel

2020. október 2., 08:02 Módosítva: 2020.10.03 10:13
3

Shia LaBeouf ismét nem bírt magával: a 2017-ben részegen elkövetett ámokfutásáért már letartóztatott sztárt most testi zaklatás és lopás vádjával jelentették fel, írja a TMZ.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy színésznőt is molesztált az a fotós, akit Emily Ratajkowski szexuális zaklatással vádolt meg

2020. szeptember 23., 14:09 Módosítva: 2020.09.24 17:54
0

Egy hete számoltunk be róla, hogy Emily Ratajkowski egy, a Cutnak írt esszéjében közölte: egy Jonathan Leder nevű fotós szexuálisan zaklatta őt 2012-ben. Ratajkowski példáján felbátorodva egy Nola Palmer nevű 29 éves színésznő az Insta-oldalán számolt be róla, hogy a fent megnevezett fotográfus őt is zaklatta, több mint tíz évvel ezelőtt, írja a Page Six.

Távolról sincs vége, olvasson még

165 millió dolláros csalással vádolják a magyar szépségkirálynőkért is rajongó Josh Cartut

2020. szeptember 22., 12:14 Módosítva: 2020.09.23 16:32
30

Josh Cartu nevét két dolog miatt ismerheti. Egyrészt 2014-ben Budapesten karambolozott a Batmobiljával, mert hogy az is volt neki. Emellett a 41 éves kanadai férfi a közelmúltig rendszeresen posztolt arról az Instagramjára, milyen előkelő életet él. Annyi luxusautója van, hogy összeszámolni is nehéz, emellett pedig előszeretettel fogyasztotta a magyar szépségkirálynőket is

Most úgy tűnik, vége ennek az életvitelnek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elkezdődött a nemi erőszakért megvádolt Danny Masterson tárgyalása

2020. szeptember 21., 14:53 Módosítva: 2020.09.23 08:46
18

Június közepén tartóztatták le Danny Maestersont nemi erőszak vádjával, aki 2001 és 2003 között legalább három nőt erőszakolt meg, tettét pedig a vádak szerint a Szcientológia Egyháza segített titokban tartani. A botrány kirobbanása után már több áldozat is kijelentette, hogy hamarosan elmondják a teljes történetüket, ám most mégsem ez a legfrissebb hír a Maesterson-ügyről, hanem az, hogy elkezdődött  az Azok a '70-es évek show című sorozat színészének tárgyalása, íjra az E! Online.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egymás után csapnak le a celebek zaklatóira

2020. szeptember 18., 10:21 Módosítva: 2020.09.19 14:41
5

Múlt héten írtuk meg, hogy Eminem házába betört egy zavarodott lélek, aki meg akarta ölni a rappert, és bár Taylor Swiftnek is vannak kellemetlen tapasztalatai az illetéktelen behatolókat illetően, most egy pillanatra fellélegezhet. A bíróság 30 hónap börtönbüntetést szabott ki arra a texasi férfire, aki levelekkel zaklatta az énekesnőt, írja a Page Six.

Távolról sincs vége, olvasson még