horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Dark Web – az internet legsötétebb bugyra

június 28., 16:33 Módosítva: 2019.06.30 09:33
76

A zsarolóvírusok mellett nem árt beszélni Deep Webről is, amely annak ellenére is évek óta izgatja az emberek fantáziáját, hogy már az internet megjelenése óta létezik. Eredendően katonai és orvosi titkok tárolására hozták létre, idővel azonban ez is rossz kezekbe került. Bár a Dark Webnek nevezett fertő csupán 10 %-a a teljes Deep Webnek, olyan dolgok történnek ebben a körben, amit a legtöbben elképzelni sem tudunk.

Mindenkivel előfordul, hogy nem jut eszébe egy város, egy szó, vagy éppen egy film címe. Ilyenkor legtöbben az internetes keresőket használjuk, majd elégedetten summázzuk: megtaláltuk, amit kerestünk. Arra azonban nem is gondolunk, hogy az általunk lebonyolított keresés a teljes internet alig 4%-át fésülte át.

Távolról sincs vége, olvasson még

Barátai próbálják felvidítani VV Fanni feltételezett gyilkosát

június 27., 14:25 Módosítva: 2019.06.29 09:37
34

Ahogy arról 2 hete beszámoltunk, VV Fanni feltételezett elrablóját és gyilkosát kiengedték az előzetes letartóztatásból és bűnügyi felügyelet alá helyezték. A bíróság az arányosság, a fokozatosság és a szükségesség elvével indokolták döntésüket. A férfi azóta ki sem mozdult otthonából. 

A gyilkossággal meggyanúsított férfi ügyvéd nagybátyján keresztül üzent a Borsnak, hogy végtelen a boldogsága, amiért kiengedték őt, családja és barátai is azon vannak, hogy feledtessék vele a múltat, és felvidítsák.  Pedig olyan sok oka nincs a vidámságra: a bűnügyi felügyeletében a nap 24 órájában otthonában kell maradnia. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Készítettem egy videót, amely megmutatja, hogyan maszturbáltál a képernyő bal oldalán

június 26., 15:09 Módosítva: 2019.07.01 14:24
31

Egyre többen számolnak be arról, hogy zsaroló e-mailt kaptak, szerkesztőségünk valamennyi tagja megkapta például az alább bemutatott fenyegetést. A levélnek több változata is kering, de szinte mindben közös, hogy egy kínos felvétel megosztásával fenyeget, amit csak úgy kerülhetünk el, ha jelentős összeget fizetünk a titokzatos zsarolónak.

Ezek gyakran csak ismeretlen, gyakran nem is a mi nyelvünket beszélő emberek próbálkozásai pénzszerzés céljából. Akadnak természetesen személyre szóló zsarolások is, ahol valódi felvételekről van szó, de a legtöbb nem ilyen, mindenesetre a zsaroló e-mailnek van egy nagyon komoly, vírusos változata is.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Rejtett kamerát találtak egy kávézó mosdójában

  június 22., 12:27 Módosítva: 2019.06.24 10:31
  11

  Egy Stacey Shah nevű nő shoppingolni indult a családjával egy essexi plázába, ahol aztán meglepő felfedezést tett – írja a Metro.

  Vásárolgatás után a család beült egy kávézóba ebédelni, majd Shah mosdóba kísérte a kisfiait. Amíg a gyerekek a dolgukat végezték, az anyukának feltűnt, mennyire mocskos a mosdókagylók alja. A nő tagja egy mozgalomnak, amelyben igyekeznek felhívni a figyelmet a nyilvános vécék helyes tisztítására, így elővette a telefonját, hogy készítsen egy képet az elszomorító állapotról.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  9 millió dollárért ölte meg legjobb barátnőjét egy alaszkai tinilány

  június 19., 10:32 Módosítva: 2019.06.22 09:49
  61

  Denali Brehmer az interneten ismerkedett meg egy férfivel, aki 9 millió dollárt ajánlott neki azért , hogy közvetítse neki, amint végez barátjával.

  Beleszaladt egy 25 centis kés az arcába, kioperálták, túlélte

  június 18., 12:22 Módosítva: 2019.06.20 08:33
  10

  A 15 éves Eli Gregg kisebb testvéreivel játszott az udvaron Kansasban, amikor édesanyja, Jimmy Russell hirtelen keserves kiabálást hallott. Először azt hitte, csak játék közben történt valami, de hamar rájött, hogy komoly baj van – tudósít az Inside Edition

  Az anya kinyitotta az ajtót, mire fia vérző arcával találta szembe magát, amiből egy nyél állt ki. Mint kiderült, egy kés nyele az, ami valahogy a fiú arcába szúródott. Az alábbi röntgenképen jól látszik a fiú arcába szaladt kés helyzete.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nyomozás indult a bristoli virslifantom után

  június 13., 15:36 Módosítva: 2019.06.15 17:35
  38

  Gyanúsan viselkedő férfire lettek figyelmesek a bristoli lakosok, aki egy pár frankfurti virslit helyezett el az egyik iskola elé. A bizarr jelenetet egy szemtanú a rendőrségnek is jelentette. 

  Egy nevét elhallgató hölgy értesítette a bristoli rendőrséget, aki egy idős férfire lett figyelmes múlt hét vasárnap egy nyelviskola előtt, ahol 16 éves és annál idősebb diákokat tanítanak. A gyanús férfi egy pár frankfurti virslit helyezett el az épület előtt, amit valószínűleg állatoknak szánhatott. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Elengedték VV Fanni feltételezett gyilkosát

  június 13., 13:00 Módosítva: 2019.06.21 18:23
  25

  A Fővárosi Törvényszék csütörtök délelőtti közleményéből derül ki, hogy kiengedték az előzetes letartóztatásból azt a személyt, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítottak. A férfi bűnügyi felügyelet alá került. 

  ...az arányosság, a fokozatosság és a szükségesség elvének szem előtt tartása mellett a bűnügyi felügyelet az eljárás jelenlegi szakaszában már elegendő, de szükséges eszköz is a kényszerintézkedéssel elérni kívánt célok biztosításához

  - olvasható a közleményben.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Fogkrémet tett az Oreóba, megkínált vele egy hajléktalant, megbüntették

  június 8., 13:05 Módosítva: 2019.06.09 16:05
  24

  Kanghua Ren egy több mint 1 millió követővel büszkélkedő, Barcelonában élő vlogger, akire néha rátör a vicces kedv, olyankor pedig elég otromba tréfákat eszel ki. Például kikaparja az Oreo kekszből a krémet, fogkrémet tesz a helyére, és megeteti egy hajléktalannal. Mindezt úgy tette, hogy videót készített belőle, amit a Youtube-csatornájára is feltöltött.  Az ízléstelen vicc miatt börtönbüntetésre ítélték. 

  A kínai gyökerekkel rendelkező youtuber még 2017 januárjában eszelte ki a csínyt, amit közösségi oldalán is megosztott. A szerencsétlenül járt hajléktalan elmondta az El País nevű spanyol lapnak, hogy mi történt vele, majd miután közismert lett Kanghua Ren tréfája, a bíróságra is beidézték az akkor 19 éves fiút. Az ítélet most, 2 évvel később született meg. Kanghua Rent 5 évre eltiltották a Youtube-használattól, 15 hónapos felfüggesztett börtönbüntetést és húszezer eurós, azaz több mint 6 millió forintos bírságot szabtak ki rá.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy nyugalmazott rendőr elmondta, szerinte hol lehet VV Fanni holtteste

  május 30., 09:14 Módosítva: 2019.06.02 09:24
  61

  2017 novemberében tűnt el Novozánszki Fanni, ismertebb nevén VV Fanni, akinek a holttestét azóta sem találták meg. A rendőrség biztosra veszi, hogy gyilkosság történt, a gyanúsítottat már másfél éve letartóztatták, de az ügyben még továbbra is rengeteg a tisztázatlan részlet. Legfőképpen az, hogy hol is lehet a 24 éves lány holtteste. 

  A Blikk egy nyugalmazott rendőrt keresett meg a Novozánszki család ügyvédjének segítségével, hogy feltegye a kérdést, az exrendőr szerint hol lehet a Való Világ egykori sztárjának holtteste. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Levelet írt a Borsnak Hien édesapja, akit 4 éve köröz az Interpol

  május 29., 10:30 Módosítva: 2019.05.31 09:32
  14

  Nguyễn Thanh Hiền az a vietnámi származású magyar énekesnő, akit a 2008-as Megasztár 4 óta tart számon a hazai nagyközönség. Az általában csak keresztnevén szereplő, 25 éves énekesnő több évet töltött Amerikában, de tavaly a visszatéréséről érkeztek hírek.

  Itthoni karrierjére némi árnyékot vet, hogy a szüleivel és féltestvérével szemben büntetőügy indult embercsempészet miatt, ám Hien édesapja egy év előzetes után megszökött a házi őrizetből, és az Interpol négy éve körözi. Nem derül ki, hogy hogyan érték utol, de a Tony becenéven is ismert apuka most kérdésekre válaszolva írt egy levelet a Borsnak, amit a lap itt közöl, és amiből természetesen nem derül ki, hogy a férfi éppen hol tartózkodik. Az édesapa azt  írja, hogy amennyiben felmentik, vissza fog térni Magyarországra.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Felkerültek a netre Iggy Azalea meztelen fotói, per lesz belőle

  május 28., 13:33 Módosítva: 2019.07.01 14:24
  6

  Iggy Azalea a GQ magazin ausztrál kiadásának a borítóján szerepelt 2016-ban, egy szál vizes pólóban. Íme a kép, nagy sikert aratott annak idején vele az akkor 26 éves énekes-rappernő, de a címlap és a körülötte rendezett felhajtás mára nagyjából feledésbe merült.

  Nagyjából.

  Iggy Azalea a magazincímlapon, ami bő két év elteltével újra bekerült a hírekbe.
  Iggy Azalea a magazincímlapon, ami bő két év elteltével újra bekerült a hírekbe.
  Fotó: GQ Australia
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Mindenre felkészült, de nem aggódik Galambos Lajos

  május 24., 08:50 Módosítva: 2019.05.25 10:40
  21

  A gáz- áram- és vízlopással vádolt Galambos Lajos pere a bíróváltás után tovább folytatódik. Csütörtökön ismét tárgyalták a zenész ügyét, aki a Blikknek azt nyilatkozta, hogy:

  Mindenre felkészültem, a legrosszabbra is, de nem törtem meg. Nem aggódom.

  Galambos Lajos ügyvédje a Blikknek elmondta, ha a bíróság első fokon kiszabná a legsúlyosabb büntetést, vagyis 12 év szabadságvesztést, azonnal fellebbeznének. Az ügyvéd hangsúlyozta, hogy az igazságügyi szakértő sem tudta pontosan megállapítani a közüzemi károkozás mértékét, noha korábban még az 30 milliós összegről lehetett hallani. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Berki Krisztián beismerte bűnösségét

  május 22., 07:49 Módosítva: 2019.09.16 09:45
  252

  Bár tegnap még arról számoltunk be, hogy Berki Krisztián szerint nem kell szégyellnie magát az ügy miatt, amiért a bíróság elé citálták,  végül bűnösnek vallotta magát. 

  Az üzletembert bűnszövetkezetben elkövetett költségvetési csalás vétsége miatt idézték be a bíróságra, 63 további vádlottal együtt. A vád szerint a BK Movie Star produkciós céget felhasználva fiktív számlákat fogadtak be, amivel egy több mint 6 milliárd forintos adócsalást követtek el. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  VV Aurelio vádlotti vallomást tett a bíróságon az emberrablásos ügyben

  május 21., 12:49 Módosítva: 2019.09.16 09:45
  15

  Nemcsak Berki Krisztián büntetőügye kezdődött meg ma, Aurelio Caversaccio, a 2014-es Való Világ 6 győztese, Nádai Anikó exe szintén a bíróságon kezdte a mai napot, ahol sírva tett vallomást. A Kecskeméti Törvényszékről a Blikk tudósított, a Blikk beszámolójában részletesen el lehet olvasni, hogyan zajlott a tárgyalás.

  Amint azt már egy ideje lehet tudni, az olasz-magyar származású realityszereplőt emberrablással vádolják: egy férfi állítólag 180 ezer forintot lopott el tőle, akit aztán tettestársaival együtt megvert majd elrabolt. Caversaccio a dulakodást nem tagadja, de azt mondja, emberrablás nem történt. Ennek ellentmond egyik tettestársa vallomása, aki korábban beismerő vallomást tett, és ennek következtében kapott is már jogerősen két év felfüggesztett szabadságvesztést büntetésül. Caversaccio szerint árulás, hogy egykori barátja ellene vallott, és ragaszkodik hozzá, hogy a vallomásból egy szó sem igaz.

  A fenti borítóképet még 2014-ben készítettük VV Aurelióról a Való Villában.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Öngyilkos lett egy műkorcsolyázó, szexuális zaklatással vádolják

  május 21., 11:18 Módosítva: 2019.05.23 09:05
  24

  A fenti borítóképen látható John Coughlin egy amerikai műkorcsolyázó volt, akivel szemben hárman nyújtottak be panaszt szexuális zaklatás miatt. Coughlin a vádak benyújtásakor 33 éves volt, és a vádak szerint 18 éves korától kezdve 18 év alatti lányokat zaklatott szexuálisan, amit Coughlin január 7-én egy e-mailben tagadott. A vádak miatt ennek ellenére felfüggesztették Coughlin sportolói karrierjét január 17-én, a férfi pedig másnap felakasztotta magát.

  A USA Today azt írja most, hogy Coughlin vádlói közül a férfi egy korábbi korcsolyapartnere, bizonyos Bridget Namiotka fedte fel most a kilétét a Facebookon. (A fenti, 2014-ben készült fotón Coughlin nem vele látható, hanem Caydee Denney-vel.) A közösségi oldalon Coughlint gyászoló és őt támogató poszthoz kommentelte a most 29 éves korcsolyázónő a következőket:

  Sajnálom, de John legalább 10 embert bántott, köztük engem is. Szexuálisan zaklatott 2 éven keresztül. Aki ártatlan, az nem akasztja fel magát.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megkezdődött Berki Krisztián büntetőpere

  május 21., 08:28 Módosítva: 2019.05.22 12:22
  47

  Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt tegnap megindult a büntetőper Berki Krisztián ellen. Az ügyben a 38 éves hírességen kívül még további 63 vádlott van, akik a vád szerint egy BK Movie Star nevű cégen keresztül fiktív számlák befogadásával összesen kb. 6 milliárd forintos adócsalást követtek el.

  Ebből Berki Krisztián 5 millió forintért felelős az ügyészség szerint, ezért azt indítványozták, hogy 5 millió forint vagyonelkobzással büntesse őt a bíróság, ami mellé egy év, végrehajtásában két évre felfüggesztett szabadságvesztés büntetést kért még Berki Krisztiánra az ügyészség.

  Berki Krisztián ezt nyilatkozta az üggyel kapcsolatban:

  Ez nem az az ügy, ami miatt nekem kellene szégyellnem magam.

  A Blikk rajta kívül Berki Krisztián ügyvédjével is beszélt, a további részletekért a Blikkhez érdemes továbbkattintani.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A héten meghalt Isaac Kappy Michael Jackson lányát is zaklatta

  május 19., 10:54 Módosítva: 2019.08.07 12:03
  21

  Hétfőn este vetette le magát egy arizonai hídról egy autópályára, majd egy autó elütötte Isaac Kappyt, aki a Thor és a Terminátor: Megváltás című filmekben és a Breaking Badben is szerepelt. A színészről a fenti borítókép 2012-ben készült, a fotón akkori barátnőjével látható. Isaac Kappy készült az öngyilkosságra, Instagram-oldalán egy hosszú búcsúüzenetet is közzétett. 

  A sokkoló levélben leírja, hogy bár sokáig jó embernek tartotta magát, valójában sosem volt az. Pénzért kihasznált embereket, sokakat pedig elárult. Azt is bevallja, hogy adócsalást követett el és drogot árult. Ahogy írja:

  Elvileg Amerikát akartam naggyá tenni, de végül semmit sem tettem az ügy érdekében, helyette saját magamat tettem azzá. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megdobta iskolatársa egy darab sajttal, belehalt

  május 2., 17:18 Módosítva: 2019.05.05 13:01
  137

  Vizsgálatot tartanak Karanbir Cheema szokatlan halálesetének ügyében. A London nyugati részében 2017-ben bekövetkezett tragikus baleset során halálos allergiás reakciót váltott ki egy sajtdarab, amivel a fiatal fiút megdobta egyik iskolatársa. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  VV Zsu súlyos autóbalesetet szenvedett

  április 29., 09:38 Módosítva: 2019.04.30 17:42
  22

  Felborult és fának ütközött egy személyautó vasárnap délután Kiskunmajsa és Jászszentlászló között

  – írja a BAON.hu. A balesetben három személy sérült meg, közülük az egyik Balog Zsuzsa, akit a tévénézők VV Zsuként vagy VV Zsuzsaként ismertek meg a 2014-2015-ös Való Világ 7-ben, abban a sorozatban, amelyikben Novozánszki Fanni is szerepelt.

  A sérültekről a következőket lehet tudni még:

  A helyszínről az autó férfi sofőrjét és női utasát súlyos sérülésekkel mentőautóval szállították a halasi kórházba, míg egy 9 éves életveszélyes állapotban lévő kisfiút a mentőhelikopter vitt el a helyszínről.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Őrizetbe vették az Ádám keresi Évát egyik volt szereplőjét, mert prostituáltaktól szedett pénzt

  április 26., 11:04 Módosítva: 2019.04.27 17:06
  24

  Emlékeznek még a VIASAT3 realityjére, ami meztelen nők és meztelen férfiak párkereséséről szólt. A trópusi környezetben játszódó valóságshow-nak volt egy szereplője, aki most azzal került be az olasz sajtóba, hogy letartóztatták, mert örömlányokat foglalkoztatott.

  Gy. Edinát kerítéssel gyanúsítja az ügyészség.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  2 millió üveg bor veszett oda egy tűzben Bordeaux-ban

  április 18., 14:03 Módosítva: 2019.04.19 16:33
  8

  A Notre-Dame leégése miatt kevesebb figyelmet kapott egy másik franciaországi tűzeset, ami kevesebb, mint egy nappal a katedrális katasztrófája után következett be. Kedd délután fél négy körül egy borraktár gyulladt ki a borairól világhírű Bordeaux-ban, dél-Franciaországban. 60 tűzoltó dolgozott 15 órán keresztül az oltáson, ami azért volt igen nehéz, mert a vörös-, fehér- és rozéborokat fa raklapokon tárolták, amik mind azonnal lángra kaptak.

  Az egyelőre nem derül ki a híradásokból, hogy mi okozhatta a tüzet, viszont az biztos, hogy a károsult egy Sovex nevű cég, akik minimum 10 millió eurót, azaz 3,2 milliárd forintot vesztettek el egycsapásra a sok drága ital elpusztulása következtében.

  Kétmillió üveg bor egyébként 1,5 millió liter. Ha valaki egész életében minden áldott nap megszik két deci bort, akkor is csak kb. 5800 litert fogyaszt életében, ha úgy számítjuk, hogy 80 évig fogyasztja a napi egy pohárkát. Tehát annyi bort, amennyi itt odaveszett, 250 rendszeres borivó sem fogyaszt el összesen egész életében.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  David Beckhamet elmeszelték, hogy mobilozott a Bentley-jében

  április 18., 12:01 Módosítva: 2019.04.19 17:35
  6

  Még tavaly novemberben volt, hogy David Beckhamet Londonban elkapták, hogy miközben az egyik kezével a Bentley-jét vezette, addig a másikkal mobilozott. Ezzel kapcsolatosan megjelent tegnap Bromley bíróságán, ahol elismerte a bűnösségét, de a büntetését még nem szabták ki, arra majd csak május 9-én kerül sor. A legrosszabb eset az, hogy egy évre bevonják a jogosítványát a 43 éves volt futballistának, legalábbis ezt írja a Daily Mail.

  David Beckhamnek tavaly egyébként volt egy másik kihágása is ugyanezzel a járművel: ahol 64 km/h (40 mérföld per óra) volt a sebességhatár, ott 95 km/h-val közlekedett, de ekkor nem büntették meg.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Berki Krisztián májusban bíróság elé áll egy 6,2 milliárdos adócsalási ügyben

  április 11., 10:53 Módosítva: 2019.04.12 14:49
  96

  A Kuna-ügyként elhíresült per vádlottjaként kell majd megjelennie. A Fővárosi főügyészség különösen nagy hátrányt okozó költségvetési csalással és hamis magánokirat felhasználásával vádolja Kuna Tibor kommunikációs vállalkozót, aki milliárdos megbízásokat zsebelt be. Az ügynek 62 vádlottja van, köztük a 10. helyen szerepel Berki Krisztián neve. Ő úgy kötődik az ügyhöz, hogy a korábbi, Bk Movie Star nevet viselő filmes és produkciós cégen keresztül fiktív számlákat fogadott be, amikből 6,2 milliárd forint értékű adócsalást hoztak össze. Ebből az összegből 7 millió forintnyi károkozás köthető Berki nevéhez.

  A focistából lett vállalkozó, médiaszemélyiség azt nyilatkozta, hogy ő csak beosztott volt abban a cégben, amit most összekötöttek a Kuna-üggyel.

  Én lepődtem meg a legjobban, amikor kiderült, hogy a céges partnerek közül akadtak olyanok, amelyekkel az adóhatóságnak problémái adódtak

  Berki ügyvédje még azt is elmondta, hogy védence bűncselekményt szándékosan nem követett el, és tisztázni fogja magát a bíróságon.

  (Story)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Beismerte bűnösségét a szexszektába nőket beszervező Smallville-színésznő

  április 9., 11:17 Módosítva: 2019.04.13 23:47
  13

  Allison Mack 2001-től 2011-ig volt a Smallville nevű sorozat szereplője, most 36 éves, és egy NXIVM nevű önsegítő szervezettel kapcsolatban került be ő a hírekbe először 2010-ben. 2017-re nyilvánossá váltak az első vádak, hogy ez inkább egy szexszekta, mint önsegítő szervezet, Allison Mack ugyanebben az évben házasodott össze Nicki Clyne színésznővel a Battlestar Galactica című sorozatból. Macket tavaly letartóztatták emberkereskedelemért és prostitúció elősegítéséért.

  Mint kiderült, az NXIVM feje egy Keith Raniere nevű férfi volt, aki a szektába elsősorban Mack által beszervezett nőket szexrabszolgaként tartotta, testükre ráégették Raniere és Mack monogramját, és kompromittáló videókkal zsarolták a beszervezetteket, hogy maradjanak a szektában. Az Indexen részletesebben is olvashat az esetről.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Keresik a "zseniális mestertolvajt", aki a gatyájába dugva ellopott egy láncfűrészt

  április 6., 18:57 Módosítva: 2019.05.01 18:30
  5

  Mondjuk az a tény, hogy keresik, mint bűnelkövetőt, azt jelenti, hogy az egyszerű, de nagyszerű módszerrel mégis sikerült elérnie célját, azaz ellopott egy láncfűrészt. Felvételen látszik, hogy a férfi nem lacafacázik, fogja a fűrészt, betuszkolja a gatyájába, a dzsekijét összehúzva eltakarja az amúgy elég jól kivehető szerszámot, majd elballag. Mindez Kaliforniában, Fresno városában történt. 

  Biztos sokan lehettek, akik úgy gondolták, hogy biztos nem fog sikerülni ez a svájci óramű pontossággal megtervezett, mesterbűnözőket megszégyenítő, már-már az Ocean's-filmek folytatásának beillő rablás, pedig de, sikerült. És most keresi a rendőrség.

  (huffington post)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Autókkal szexel egy pécsi férfi

  április 4., 08:14 Módosítva: 2019.04.05 15:58
  217

  Egy nő a Facebookon osztott meg egy felvételt, amin az látszik, hogy 

  a Smart kabriójával 20 percen át szexel egy férfi.

  A Bors részletesebben is beszámol az ügyről. A kocsikkal szexelő 20 éves Gergőt (akit a Blikk úgy hív: autóbaszó fantom) nem sikerült megszólaltatni, mivel csak 50 millió forint ellenében lett volna hajlandó nyilatkozni, de az erőszak áldozatául esett autó volt tulajdonosa Facebook-posztját azért idézik, miszerint:

  Fáj a szívem, eladtam, mert egy objektofil nyomorult... megdugta

  - írja, majd teszi fel a költői kérdést

  Ezek után, hogy lehet ezzel a tudattal tankolni?

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A londoni metrón maszturbált egy nő, a rendőröknek azt mondta, csak vakarózott

  április 3., 14:57 Módosítva: 2019.04.05 10:19
  6

  Február 24-én több utas is ütemes zajra lett figyelmes az egyik londoni metróvonalon, a Hammersmith and Cityn. Amikor odanéztek, azt látták, hogy egy nő négy ülésen keresztben fekszik, és lábával ütemesen rugdos – ez okozta a zajt. Amin az utasok megdöbbentek: a nő éppen maszturbált, egyik kezével a nadrágjában.

  Az utasokat megdöbbentette a látvány, és a nő nem hagyta abba az önkielégítést, amíg a King's Cross pályaudvarnál le nem szállították a metróról. A rendőröket az egyik utas értesítette, miután látta, hogy a metrókocsiban gyerekek is szaladgálnak fel-le, és esetleg láthatják, mit csinál ez a nő, aki szemlátomást nem volt tisztában azzal, hogy hol van. Az illetőt Sarah Hinksonnak hívják, 37 éves, és természetesen bírósági eljárás indult ellene. Amiért az egész sztorit hírértékűnek találjuk, az a nő védekezése, ugyanis a kihallgatásakor azt mondta, hogy

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Natalie Portman zaklatója John Wicknek adva ki magát próbált bejutni a színésznő házába

  március 27., 15:02 Módosítva: 2019.03.29 10:19
  3

  Natalie Portmannek nem esett baja, de azért elég rémisztő lehetett a helyzet, hogy valaki ott ólálkodik és figyel a háza előtt. Portman látta, hogy egy gyanús alak gyanúsan viselkedik, próbál bejutni, ezért hívta is a rendőrséget, akik perceken belül kiérkeztek a helyszínre. A férfi John Wicknek adta ki magát, de mint kiderült, ő nem a Keanu Reeves által megformált profi bérgyilkos, hanem az a bizonyos valaki, aki ellen már távoltartási végzést rendeltek el. Mivel ezt megszegte és megközelítette Portman házát, ezért letartóztatták, majd bevitték a pszichiátriára. Mindez még január 31-én történt.

  (TMZ)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A leszbikus tanárnő lefeküdt két lány tanítványával, 20 év börtönre is elítélhetik

  március 23., 15:11 Módosítva: 2019.03.26 10:20
  13

  Nyugat-Ausztrália fővárosában, Perth-ben egy 28 éves tanárnő két éven át folytatott szexuális viszonyt két 13 és 16 év közötti diákjával. A művészetet tanító nő 48 szexuális bűncselekményt ismert el, így maxumim 20 év börtönbüntetést is kaphat.

  A tanárnőt még 2018-ban letartóztatták, amikor kiderült, hogy milyen kapcsolatot ápolt a két tinédzser lánnyal. Akkor kezdtek el nyomozni az ügyben, amikor egy lány azt állította, hogy szexelt a tanánrővel. A leírás szerint 19-szer bántalmazta, volt, hogy a 2016-os Ausztália Nap alkalmával többször is.

  A bíróságon kiderült, hogy 2017-ben egy másik lány tanitványát 14 alkalommal inzultálta szexuálisan. 

  (daily mail)