Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Marilyn Manson úgy véli, összehangolt támadást intéztek ellene

2021. július 29., 16:48 Módosítva: 2021.07.30 12:25
77

Tovább bonyolódik Marilyn Manson szexuális zaklatási ügye. A rocksztár – eredeti nevén: Brian Hugh Warner – úgy véli, azt őt súlyos vádakkal illető Esmé Bianco állításai valótlanok és teljes mértékben alaptalanok. Manson egyre biztosabb abban, hogy összehangolt támadást intéztek ellene.

Távolról sincs vége, olvasson még

Marilyn Manson együttműködik a rendőrséggel, de csak takonyügyben

2021. július 9., 08:56 Módosítva: 2021.07.10 14:25
0

Marilyn Manson július 8-án jelentkezett a Los Angeles-i rendőrségen, olyan vádakkal kapcsolatban, amelyeket New Hampshire-ben emeltek ellene. Óvadék nélkül távozhatott a helyszínről, de augusztusban New Englandbe kell utaznia, hogy folytatódhasson az ellene zajló eljárás. Nem a szexuális zaklatási vagy bántalmazási ügyeiről van most szó, 2019-ben összevissza köpködött egy operatőrre, aki végül feljelentette ezért – írja a People.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy konteóhívő kórházi nővér kamerák előtt próbálta demonstrálni, hogy mágnesessé vált az oltástól

2021. június 11., 18:36 Módosítva: 2021.06.14 13:38
0

Többek között a Yahoo! News is megírta annak a kórházi nővérnek a beégését, aki Ohióban előadta, hogy megtudta, hogy a covid-oltástól mágnesessé válik az ember. Az eseményt egy, a vakcinákkal kapcsolatos törvényjavaslat megtárgyalása céljából szervezték, és a nő szót kért, utalva az előtte szólóra, aki szintén egy összeesküvés-elméletet propagált. Elmondta, hogy megtudta, hogy a vakcinák mágneses töltésű részecskéket tartalmaznak, ezért a beoltott emberekre rátapadnak a fémtárgyak. Mindezt demonstrálandó először egy kulcsot tett a dekoltázsába, majd a nyakára – a videón látható, milyen eredménnyel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így takarítják ki bűncselekmények helyszínét és extrémkoszos lakásokat

2021. május 30., 16:50 Módosítva: 2021.06.01 16:12
0

Egy Spaulding Deacon nevű amerikai cég extrémtakarítási szolgáltatásokat kínál: bűncselekmények helyszíneit, illetve egyéb okból az egészségre veszélyes mértékig beszennyeződött lakásokat takarítanak ki. A vállalat rendszeresen dokumentálja a legérdekesebb-leghátborzongatóbb eseteket, általában csütörtökönként publikálnak egy-egy videót, de pl. a fenti fotót nem ők készítették, az csak illusztráció.

A közösségi médiában kb. minden lehetséges csatornán jelen vannak a YouTube-tól az Instagramon-Facebookon keresztül a Twitterig, sőt, tiktokoznak is. Ez utóbbi platformról kezdjük mondjuk egy vizuális találós kérdéssel, lehet töprengeni, hogy vajon kinek-minek milyen maradványait tartalmazhatja az alábbi felvétel.

Figyelmeztetés:

Az alábbi videók, amint az reményeink szerint már a címből is egyértelmű, meglehetősen extrémek és csak erős idegzetűeknek ajánljuk őket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy bepöccent brit nyugdíjas el akarta gázolni a szomszédját, de helyette saját feleségét ütötte el

2021. május 12., 16:18 Módosítva: 2021.05.14 16:31
11

Michael Goodenough egy 73 éves, brit nyugdíjas Coventryből, akire a Yahoo News tudósítása szerint most szabtak ki 15 hónap szabadságvesztést  egy 2019-es baleset okozása miatt. (A fenti borítóképen nem ő látható, az csak egy illusztráció.)

A sztori gyökerei 1994-ig nyúlnak vissza. Goodenough-ék 30 éve élnek mostani szomszédjuk mellett, de 1994-ben vesztek össze a mellettük lakó Michelle Palmerrel, amikor a nő egy falat építtetett a két ingatlan közé. Tavalyelőtt egy alkalommal a szomszéd fia érkezett volna egy nagyobb járművel, de az alábbi képen látható Goodenough direkt elállta az utat az autójával, erre Palmer elkezdte őt videózni a telefonjával.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tom Arnold színész húga drogdíler volt, a meth királynőjeként említi őt a róla szóló új dokumentumfilm

2021. május 8., 11:17 Módosítva: 2021.05.10 17:21
2

Tom Arnold egy 62 éves, amerikai színész, akit a legtöbben a Rosanne című vígjátéksorozatból ismernek (Roseanne Barr volt Arnold felesége 1990-től 1994-ig), illetve a True Lies – Két tűz között című filmből. A fenti borítófotó 2020 novemberében készült róla, de alább elsősorban nem róla lesz szó, hanem a húgáról, a 60 éves Lori Arnoldról, akinek az életéről háromrészes dokumentumfilm-sorozatot készített a Discovery+ azzal a sokat sejtető címmel, hogy Queen of Meth, azaz A metamfetamin királynője.

Lori Arnold élete régóta nem titok, már évekkel ezelőtt is nyilatkozott róla a tévében, de a dokumentumfilm kapcsán most újra az érdeklődés középpontjába került. Ennek oka az is, mert története sok részletében hasonlít a Breaking Bad – Totál szívás című sorozat sztorijára, amint arra az alábbi videó is felhívja a figyelmet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Meztelenül, részegen találtak egy ismert tévébemondónőre Las Vegasban

2021. május 5., 11:48 Módosítva: 2021.05.07 06:55
11

A Fox5 News hírolvasója bocsánatot kért a nézőktől, miután egy hónappal ezelőtt letartóztatták ittas vezetés miatt.

Távolról sincs vége, olvasson még

1990-ben lett híres club kid, 1996-ban gyilkolt, 2014-ben szabadult, drogtúladagolásban meghalt

2021. május 4., 11:53 Módosítva: 2021.05.05 14:56
1

December 24-én találta meg az exe Michael Alig holttestét. Az 54 évesen elhunyt híresség, akinek életéről több könyv és film készült (az egyikben Macaulay Culkin alakította Aliget), fentanil- és herointúladagolásban hunyt el, erősítette most meg a TMZ.

Michael Alig a '80-as évek vége felé lett híres New York-szerte, majd 1990-es tévés szereplései kapcsán egész Amerikában, mint az éjszakai élet egyik legextrémebb figurája. Az akkor húszas éveiben járó fiatalember parikat szervezett, amik az ott folyó hedonizmusról, droghasználatról és nem utolsó sorban az oda járók extrém megjelenéséről voltak híresek, a fenti fotó egy 1993-as összejövetelen készült Aligről. Ezeknek a buliknak a törzsközönsége club kids néven lett ismert, olyan mai hírességek, mint például Amanda Lepore vagy a Drag Race-guru RuPaul először club kidként kaptak figyelmet a médiától. Michael Alig volt ebben az időben az első számú club kid, de a bulinak szomorú vége lett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hat év börtönt kapott a youtuber, aki közvetítette terhes barátnője halálát

2021. április 29., 13:47 Módosítva: 2021.05.01 11:24
152

Gondatlanságból elkövetett emberölésért hat évre ítélték a Stas Reeflay néven tevékeny orosz videós influencert. Sztanyiszlav Resetnyikov tavaly decemberben egy, a DonatePay-en keresztül adott, fizetős élő közvetítésben bántalmazta a terhes barátnőjét, Valentyina Grigorjevát, többek közt arra kényszerítve őt, hogy miután összeverte és vízzel öntötte le, mindössze alsóneműben álljon a moszkvai erkélyükön, miközben odakint fagypont alatt volt a hőmérsékletAz április 27-én hozott ítélet szerint a férfi a lehető legmagasabb biztonsági fokozatú börtönben fogja letölteni büntetését – írja a DailyDot.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bepöccent néni egy maszktalan nőnek: „lefújlak, mint egy rovart”

2021. április 26., 16:03 Módosítva: 2021.04.28 15:17
6

A Daily Dot nevű oldal kapta fel a Twitterről az alábbi videót, ami egy kisebb összeszólalkozást örökít meg egy néni és egy fiatalabb nő között. Az utóbbi nem visel maszkot, az előbbi azonban igen, és a néni nehezményezi is, hogy miért nem fedi el az arcát a nő zárt térben. Mivel az illető ezután sem vesz maszkot, a néni előkap egy fertőtlenítősprét, és körbefújja maga körül, megfenyegetve a maszktalan nőt, hogy

lefújlak, mint egy rovart!

Távolról sincs vége, olvasson még

Danny Masterson szerint a nemierőszak-ügye szcientológia-ellenes támadás

2021. április 21., 07:33 Módosítva: 2021.04.23 09:06
7

Danny Masterson színész, akit több nő is nemi erőszakkal vádolt meg, illetve azzal, hogy az ügyeik kivizsgálását a szcientológia egyházának segítségével szándékosan hátráltatta, most azzal érvel, hogy az egész ügy egy szcientológia-ellenes támadás.

Távolról sincs vége, olvasson még

45 nap börtönre ítélték Hayden Panettiere expasiját

2021. április 21., 06:59 Módosítva: 2021.04.23 09:05
1

Hayden Panettiere egykori élettársa, Brian Hickerson továbbra is tagadja, hogy bántalmazta volna a színésznőt, de a bíróság nem fogadta el a védekezését: bizonyítottnak látták, hogy a férfi az elmúlt években többször is súlyosan megverte. Így, mint az ET írja, 45 nap börtönre ítélték, ami után még négy évig lesz próbaidőn, öt évig nem mehet Panettiere közelébe, és 52, a családon belüli erőszakkal foglalkozó órán kell részt vennie. Ezen felül ötszáz dolláros kártérítést kell fizetnie.

 Az egykori pár másfél évig volt együtt, a színésznő többször kért rendőri segítséget, tavaly mi is beszámoltunk egy esetről, amikor a férfi ököllel ütötte meg. Amikor letartóztatták, nyilatkozatot adott ki, amellyel azt remélte elérni, hogy más, bántalmazó kapcsolatban élő személyek is segítséget kérnek a továbblépéshez.

„Felkészültem, hogy megtegyem, ami tőlem telik annak érdekében, hogy ez az ember senkit se bánthasson többé. Hálás vagyok azoknak, akik mellettem álltak, és segítettek elég bátorságot gyűjteni ahhoz, hogy visszaszerezzem a hangomat és az életemet.”

Távolról sincs vége, olvasson még

Drogtúladagolás miatt kómában van DMX, a rapper, 15 gyereke virraszt érte

2021. április 7., 14:34 Módosítva: 2021.04.09 16:22
393

Earl Simmons egy 50 éves színész-rapper, akit a legtöbben DMX néven ismernek. Leghíresebb számának címe Party Up (Up In Here), és benne volt például az Öld meg Rómeót című filmben. A fenti kép a róla készült legfrissebb, úgy is mondhatnánk, utolsó fotósorozatból való, a hírességet 2021. február 19-én fényképezték le egy klubban.

Szóval DMX akkor került be először a hírekbe a múlt héten, amikor április másodikán bevitték őt az intenzív osztályra New Yorkban, miután egy kábítószer-túladagolást követően szívrohamot kapott. A hírességet azóta is gépek lélegeztetik, kómában van, és az oxigénhiány miatt az agya súlyosan károsodott, miután 30 percen keresztül próbálták újraéleszteni. A TMZ azt írta szombaton, hogy DMX állapota nagyon súlyos, kilátásai a felépülésre csekélyek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Videó: meccs közben kitört a gyűrűsujja egy ketrecharcosnak, a közönséget kérdezték, hol lehet

2021. április 3., 11:17 Módosítva: 2021.04.05 15:22
40

A fenti, 2012-es képen Khetag Pliev orosz bokszoló látható, aki ekkor Kanada színeiben indult a londoni olimpián, a tizedik helyet szerezve meg. Azóta a sportoló ketrecharcosként dolgozik/versenyez, és csütörtöki meccsén leszakadt az egyik gyűrűsujja. A meccs közben lettek arra figyelmesek többen is, hogy Pliev kezével valami nincs rendben. Leállították a mérkőzést, és kiderült, hogy a ketrecharcos bal gyűrűsujjának egy része hiányzik, de a leszakadt darabot sokáig senki nem találta, pedig még a közönséget is megkérdezték, hogy látja-e valaki, hogy hova lett Pliev gyűrűsujja. Az alábbi videót készítő férfi is elhűlve figyeli az eseményeket, nem érti, hogy mi történhetett, hova lett a hiányzó ujj.

Távolról sincs vége, olvasson még

Rádőlt egy fa egy TikTok-sztár autójára, a 31 éves nő azonnal szörnyethalt

2021. április 2., 15:53 Módosítva: 2021.04.05 09:32
23

Rochelle Hager séf, illetve másodállásban TikTok-sztár volt, az életét többszázezren követték az applikáción keresztül, de most a halála miatt ír róla a People magazin, a 31 éves nő ugyanis hétfőn egy balesetben elhunyt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy elítélt, brit pedofil félrenyelte a börtönreggelit, belehalt

2021. április 1., 14:34 Módosítva: 2021.04.03 12:47
18

A BBC adta közre szerdán bizonyos John McKno történetét. 

A 74 évesen tavaly elhunyt férfi a '70-es és '80-as években bentlakásos gimnáziumokban tanított matematikát Suffolkban, Devonban és Worcestershire-ban. Már nyugdíjasként, 2016-ban ítélték el öt diák ellen elkövetett szexuális erőszakért. Egy áldozata 14 éven aluli volt, a többi négy sem töltötte be a 16. életévét, 14 év börtönt kapott.

A férfi nagyjából 4 évet ült ebből le, amikor tavaly szeptember 29-én egyszercsak fuldokolni kezdett reggelizés közben és meghalt. A halála körülményeit kivizsgálták, és arra jutottak, hogy McKno ugyan több betegségtől szenvedett, de ezek nem játszottak szerepet a halálában. A pedofíliáért elítélt férfi a reggelizés közbeni baleset következében hunyt el, a fulladás miatti szívelégtelenség okozta a halálát.

Aranyat és készpénzt csempésztek a parókájuk alatt, lebuktak

2021. március 24., 12:20 Módosítva: 2021.03.26 10:51
4

A két gyanúsan hajas férfinak végül az alsónadrágjából is került elő ez-az. Ketten együtt 117 millió Ft-nyi cuccot vittek, videó van a lebukásról.

Videó: kiesett a melle a felsőjéből, de azért ellopta más csomagját

2021. március 17., 16:11 Módosítva: 2021.03.21 13:45
49

A múlt héten került fel az internetre egy biztonsági kamera felvétele egy houstoni otthonból, és azóta terjed – most mi is továbbadjuk. Egy texasi házhoz kiszállítottak egy csomagot, és a futár a bejáratnál hagyta a küldeményt. Ezt vehette észre a felvételen látható nő, aki fogta, odarohant, és elvitte magával a dobozt: dohányozva, mezítláb, sőt, a videót a megfelelő helyen be kellett homályosítani, ugyanis a tolvajnak a nagy szaladás közben kiesik a melle a felsőjéből, de ez sem állítja meg, hanem fut is tovább a zsákmánnyal.

Távolról sincs vége, olvasson még

Berki Krisztiánra végrehajtandót kértek a büntetőfékezése miatt

2021. március 17., 11:13 Módosítva: 2021.03.19 12:23
146

Berki Krisztián 2018 márciusában büntetőfékezett egy busz előtt, amellyel a kocsija emiatt összeütközött. Az ügyben most vádat emelt a Fővárosi Főügyészség, vettük észre a Blikknél

Az ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, valamint jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatti vádiratában a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetésre, a közügyektől-, valamint a járművezetéstől eltiltásra tett indítványt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egészen hülye tippeket is kapnak a rendőrök a Los Angeles-i horrorszállodáról

2021. március 8., 11:40 Módosítva: 2021.03.09 15:38
2

A Netflix a közelmúltban készített dokumentumfilm-sorozatot a ma már Stay on Main nevű Los Angeles-i szállodáról, amely egykor Hotel Cecil volt, és számos bűn- és borzongató eset köthető a nevéhez. (Itt írtunk róla néhány évvel ezelőtt.)

Távolról sincs vége, olvasson még

„Vigyázz az idiótákkal” – mondta az aggódó anyuka motoros fiának, aki mégse vigyázott eléggé

2021. március 7., 12:09 Módosítva: 2021.03.09 14:04
30

Ez nem egy hír, hanem egy jópofa videó, ami az Imgur nevű közösségi oldalon talált kiugró népszerűségre a napokban. Amerikában rögzítette az alábbi felvételt egy motoros testkamerája, és a videó azzal kezdődik, hogy a fiatalember, Jacob elköszön az édesanyjától, mielőtt a motorra ülne. Az anyuka figyelmezteti fiát, hogy vezessen óvatosan, és hozzáteszi, hogy

Vigyázz az idiótákkal!

Majd a srác a motorra ül, és az anyuka is elindul a saját kocsijával. Nyilván nem fogom előre lelőni a poént, kattintson a play gombra, és 58 másodperc alatt kiderül!

Távolról sincs vége, olvasson még

Olaszországban leszakadt egy temető alatti sziklafal, a tengerből kellett kihúzni a koporsókat

2021. február 23., 14:32 Módosítva: 2021.02.25 09:24
3

Camogli egy kisváros a Ligur-tenger partján, Genovától valamivel keletre, nem messze Portofinótól. Mint Ligúria nagy részére, erre a területre is jellemző a sziklás-hegyes part (nem messze van a Cinque Terre nevű vidék), közvetlenül a tenger felett sokszor meghökkentően magas csúcsok vannak. Ezek a roppant meredek partszakaszok néha veszélyesek tudnak lenni, mivel a hullámverés és/vagy az időjárás viszontagságai gyakran kikezdik a hegyvonulatot alkotó kövezetet, és ilyenkor egy-egy darab a partból szabályosan beleesik a tengerbe. Ezt az omlást olaszul úgy hívják, hogy frana. Nos, Camogli temetője pont egy ilyen parti szikla tetején volt, és hétfőn egyszercsak lett egy frana, azaz beomlott a fal, és a temető egy része beleszakadt a tengerbe. Ez látható az alábbi képen.

A Corriere című lap azt írja, hogy egyelőre nem tudják pontosan, mi okozhatta pont most ezt az omlást, mindenesetre a temetőből kb. 200 koporsó beleesett a vízbe.

Távolról sincs vége, olvasson még

20 kilónyi, kokainba áztatott kukoricapelyhet foglaltak le Ohióban

2021. február 23., 09:26 Módosítva: 2021.02.24 12:15
5

Cincinnatiben (Ohio állam) a határőrök 20 kilónyi, kokainba áztatott kukoricapelyhet foglaltak le, írja az NBC. Amennyiben a Dél-Amerikából érkező áru eljutott volna a drogpiacra, 2,8 millió dollárért (kb. 830 millió forint) értékesíthették volna. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Tiltott adatszerzés, fiatalkorú szexuális áldozatok - újabb vádak gyűlnek Manson ellen

2021. február 17., 14:00 Módosítva: 2021.02.18 17:16
1

Dan Cleary, aki asszisztensként és technikusként dolgozott korábban Marilyn Manson mellett, egy podcastet is vezet (Rare Form Radio), amelyben a napokban közölte: 

Néhány barátom, aki neki dolgozott... megpróbálták feltörni a telefonjukat és a számítógépeiket... nincs rendben a fickó... spyware volt a házában, úgyhogy akárki ment rá a wifijére, annak máris minden adatát megszerezte.

Beszámolója összecseng Manson (valódi nevén Brian Warner) egykori bizalmasa, Annie Abrams tapasztalataival, aki az elmúlt hetekben részletekbe menően írt arról (beszélgetésrészletekkel, screenshotokkal alátámasztva), hogy a zenész miként érte el, hogy áldozatai hallgassanak: megfélemlítéssel (azzal fenyegette hogy megöli őket és/vagy szeretteiket) és zsarolással. Ilyen zsarolásra alkalmas anyagokat például a Cleary által említett módszerrel csalt ki. Ugyanebben a podcastben az is elhangzott, hogy Manson „áthívott magához híres embereket, rávette őket, hogy drogozzanak, és lefilmezte”.

Mindezt történetesen onnan tudjuk, hogy Evan Rachel Wood kiposztolta az Instagram Storyjába, magát az adást (Rare Form Radio, #83.) még nem találtuk meg ingyen, online elérhető formában.

 

Távolról sincs vége, olvasson még

Részegen vezetett, borult az M0-son, lestoppolt egy kamiont

2021. február 16., 08:44 Módosítva: 2021.02.17 09:18
2

Ismét a Magyar Közúttól kaptunk egy durva videót: egy február 12-én, az M0-ás autóúton, Maglód közelében történt baleset, illetve annak utóélete látható rajta. Egy ittas nő kocsija a szalagkorlátnak csapódott, de a sofőr nem sérült meg. Az oldalára borult kocsiból sikerült kimásznia, utána viszont átment az elválasztósáv szalagkorlátjain, és elkezdett sétálni arrafelé, amerről érkezett, a belső sávban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ashley Judd súlyos balesetet szenvedett Kongóban, négy helyen eltört a lába

2021. február 13., 14:56 Módosítva: 2021.02.15 09:26
3

Ashley Judd egy amerikai színésznő, aki a leginkább A gyűjtő és a Vagány nők klubja című filmekből ismert. Az 52 éves híresség jelenleg Afrikában van, és nemrég a Kongói Demokratikus Köztársasában ment egy kirándulásra, ami közben súlyos baleset érte. Több napos szenvedés után végül Dél-Afrikában került kórházba, innen, a kórházi ágyából jelentkezett be Instagramon keresztül egy interjú formájában.

A beszélgetés első része alább látható, a folytatásért kattintson ide, de a legfontosabb részleteket természetesen alább összefoglalom, mert a teljes videó összesen negyven perc, és bár érdekes ez a sztori, annyira azért nem, hogy mindannyian háromnegyed órát áldozzunk rá a hétvégénkből. A riporter mindenesetre Nicholas Kristof kétszeres Pulitzer-díjas újságíró, akinek édesapja a Wikipédia szerint az Osztrák-Magyar Monarchiában született és lengyel-örmény nemzetiségű volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Már az FBI is nyomoz VV Fanni ügyében

2021. február 9., 09:48 Módosítva: 2021.02.10 13:39
1

Több éve próbálják megoldani VV Fanni gyilkosságának az ügyét, amiről mi is több alkalommal írtunk, legutóbb tavaly szeptemberben. A Való Világ egykori játékosának a holttestét eltűnése óta nem tudták megtalálni, ám most egy lépéssel közelebb kerülhettek a megoldáshoz. A  Bors egyik cikkében arról értekezik, hogy a rendőrség egy 30 méteres területre szűkítette le azt a területet, ahol az áldozat holttestét a Dunába dobhatták, feltehetően egy stégről. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Videó: tolatnak, visszafordulnak, beszélgetnek az autósok az új békéscsabai körforgalomnál

2021. február 2., 08:59 Módosítva: 2021.02.03 14:39
2

Újabb elképesztő videót kaptunk a Magyar Közúttól, ezen az látható, hogy sok autós még nem szokta meg az M44-esre vezető új békéscsabai többsávos körforgalmat. „A felvételeken jól látszik, hogy az autósok megijednek attól, hogy az M44-es autóútra hajtanak fel és hidegvérrel visszatolatnak vagy éppen forgalommal szembefordulnak. Aki igazi csattanóra vágyik, annak érdemes kivárni a videó végét a legelképesztőbb jelenetért” – írták, és nem szólhattak volna igazabbat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kétszer élt túl szexuális erőszakot Laskai Lili, azaz Lil G, a Petőfi Sándor című szám 18 éves rappere

2021. január 27., 09:05 Módosítva: 2021.01.29 09:41
29

A Petőfi Sándor című szám minden idők egyik legnézettebb magyar zenei videója a YouTube-on, a 2018 márciusában feltöltött klip 32 millió megtekintésnél jár. A dal egyik előadója Lil G, azaz Laskai Lili rapper, aki jelenleg 18 éves, és aki Lakatos Levente Instagramján szerepelt egy élő közvetítésben, amit alább lehet megnézni. A beszélgetésben szóba kerülnek a kábítószerek és a nemi erőszak is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megjött a közértbe a banánszállítmány, tele volt kokainnal

2021. január 23., 14:56 Módosítva: 2021.05.14 16:31
71

Brit Columbia tartományban, azaz Kanada dél-nyugati sarkában történt meg az Okanagan-völgyben több helyen is, például egy Kelowna nevű városban 2019 februárjában, hogy a közérteseket igen nagy meglepetés érte, amikor megkapták az üzletükbe szánt banánszállítmányt. Ahogy a boltok dolgozói nyitották ki a dobozokat, azt találták, hogy a déligyümölcs fürtjei között kokaintéglák bújnak meg. Több közértből is felhívták a rendőrséget azzal, hogy jöjjenek gyorsan, mert tele van kokainnal a banánszállítmány.

Az esetről most adott tájékoztatást a helyi rendőrség, és ennek alapján a New York Post azt írja, hogy egy elbénázott kábítószerügylet miatt fordulhatott elő, hogy a drogdílerek helyett a közértekbe szállították ki a Kolumbiából Brit Columbiába csempészett kokaint. Az egyik üzletbe 12 csomag jutott a kábítószerből, és összesen 21 kilónyi kokain jött össze a tévedésből közérteknek kiszállított anyagból. A rendőrök szerint ez a mennyiségű kábítószer 800 000 adagnak felel meg.

Távolról sincs vége, olvasson még