horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Novozánszki Fanni édesanyja úgy érzi, hogy a lánya küldi neki az erőt

március 20., 10:04 Módosítva: 2019.03.21 16:13
1

Egy hosszabb interjúban adott a Való Világ egykori szereplőjének, VV Fanni,  azaz Novozánszki Fanni édesanyja. Elmesélte, hogy hogyan telnek a napjai. Mint kiderült hatalmas, tátongó űrrel a lelkükben élnek, de teszik a dolgukat. Nem tudnak mást tenni, mint hogy összetartanak. Elmondása szerint valahonnan kapja az erőt.

 Szinte biztos vagyok benne, hogy Fanni küldi, és szinte hallom, ahogy mondja: „Anya, nyugi!” Sokszor álmodom is vele, de nem tudom, pontosan miben higgyek, hiszen a túl­világról még senki sem jött vissza, hogy elmesélje, mi van ott.

Azt is elmondta, hogy a hírekkel ellentétben nem fognak elköltözni a Martonvásárról. Azt is közölte, hogy nem lesz lányának síremléke. Így fogalmazott:

Hülyeségnek tartom, hogy kijárjak egy helyre, ahol ő nincs is ott.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ajjaj, Mama June-t letartóztatták kábítószer birtoklásáért

március 16., 15:00 Módosítva: 2019.04.13 23:47
31

Pedig amikor annak idején telefoninterjúztam vele, annyira normális-szimpatikusnak tűnt...!

A Here Comes Honey Boo Boo című trashrealityből megismert család élete soha nem volt szokványos vagy zökkenőmentes, de letartóztatásig eddig még nem fajultak a dolgok. Eddig, azaz pontosabban szerdáig, amikor is a híradások szerint a Mama June néven megismert klánfőnöknőt és mostani élettársát, Geno Doakot elkapták a rendőrök és bevitték a fogdába. Ők ketten láthatók a fenti borítókép jobb szélén, a bal oldalon maga Honey Boo Boo, azaz Alana Thompson mosolyog.

Távolról sincs vége, olvasson még

Felicity Huffmant vesztegetéssel vádolják, óvadék ellenében maradt szabadlábon

március 15., 08:13 Módosítva: 2019.04.13 23:47
46

Nagyjából 50 személy ellen indítottak eljárást az amerikai hatóságok egy nagyszabású vesztegetési ügyben. A vesztegetéssel vádoltak mind jómódú szülők, köztük egy Oscar-díjra jelölt színésznő is található, Felicity Huffman, akit a legtöbben a Született feleségekből ismernek, ahol Lynette Scavót játszotta. A vád az, hogy ezek a szülők nagyobb összegeket fizettek, illetve felvételi vizsgán csalást intéztek el azért, hogy gyerekeik bejussanak neves egyetemekre.

Kedden délután Huffmant letartóztatták az ügyben, és bevitték Los Angelesben a bíróságra. Férje, a szintén színészként ismert William H. Macy elkísérte – azt nem lehet tudni, hogy őt miért nem érinti a Huffman ellen felhozott vád. A nyomozóhatóság szerint a színésznő 15 ezer dollárt, azaz kb. 4,2 millió forintot fizetett egy kamualapítványnak azért, hogy elintézzék a lánya számára, hogy a standardizált egyetemi felvételin (a vizsga angol nyelvű, rövidített neve SAT) puskázzon. A bíróságon egy hangfelvételt is bemutattak, amin Huffman erről egy tanúval beszél telefonon.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Kettős gyilkosság gyanújával letartóztatták, erre sláger lett az ölésről szóló száma

  március 12., 08:54 Módosítva: 2019.04.13 23:47
  4

  Valószínűleg még sosem volt top 20 zenei ajánló a Helyszínelő blogban, de ezt is megértük. A Murder on My Mind című dal az USA-ban a 14., az Egyesült Királyságban a 20. helyig jutott a mérvadónak elismert népszerűségi listákon az elmúlt hetekben, szóval simán lehet slágernek nevezni a szerzeményt. A címe magyarra pl. úgy fordítható, hogy Gyilkosságon gondolkozom, és a szám azért hírértékű, mert annak ellenére népszerű, hogy az előadója, bizonyos YNW Melly jelenleg előzetes letartóztatásban ül. A vád ellene kettős gyilkosság.

  Hallgassuk-tekintsük meg most együtt a Murder on My Mindot, amelynek klipjében a 19 éves rapper fegyvert lóbál a kamerába. A videó még a gyilkosságok előtt, augusztusban került fel a Youtube-ra, eddig több, mint 133 milliószor nézték meg.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Mégsem Novozánszki Fanni hajszálait találták meg a gyanúsított mosógépében

  február 28., 08:08 Módosítva: 2019.03.01 14:14
  33

  A férfi a csomagtartójában tette Fannit, aztán lement Siófokra, a lakásába. Ahogy odaért, kinyitotta a csomagtartót, de abban a pillanatban észrevette, hogy ott van egy térfigyelő kamera, ezért visszacsukta, majd átállt máshová a bérelt kocsival. Az eltűnés másnapján egy síoverallt vett fel, aztán az autójával elhajtott a szalkszentmártoni bányatóhoz, ahol órákat töltött. Ezután ment csak haza, majd azonnal kimosta a ruháit. De nem volt elég figyelmes, így az overallon és a mosógépben is ott maradt Fanni haja. A gyanúsított férfi ezután rakta ki Fanni bőröndjeit a ház szeméttárolójába a konténerek mellé, majd átöltözött és visszament Budapestre, a lány bérelt lakásába

  - nyilatkozta még január végén egy neve elhallgatását kérő informátor, aki bizonyos volt abban, hogy a rendőrök már egy ideje pontosan tudják, mi is történt pontosan a 2017 novemberében eltűnt Novozánszki Fanni feltételezett holttestével . Az illető hangsúlyozta, hogy legutóbb minden kétséget kizáróan a lány hajszálait találták meg a gyanúsított B. László mosógépében.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Elhozta az elfekvőből, majd halálbulit tartott a feleségének, hogy az bemetamfetaminozva hunyhasson el

  vik
  február 8., 13:49 Módosítva: 2019.02.11 11:30
  43

  A minnesotai rendőrség letartóztatott egy 58 éves férfit, bizonyos Duane Arden Johnsont, amiért engedély nélkül hazavitte feleségét az elfekvőből, hogy az bemetamfetaminozva halálozhasson el, írja a Mankato Free Press. A terv sikerült, a rendőrök a 69 éves Debra Lynnt holtan találták a házaspár lakásában, miután a férfi jelentette a halálesetet a 911-en.  

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Novozánszki "VV" Fanni hajszálait találták meg a lány megölésével gyanúsított férfi mosógépében

  január 29., 08:08 Módosítva: 2019.01.30 17:18
  4

  Újabb fejlemény a már több mint egy éve húzódó eltűnési/gyilkossági üggyel kapcsolatban. A 2017 novemberében tűnt el az egykori Való Világ-szereplő. Az ügy korai fázisában letartóztatták B. Lászlót, akit a lány a megölésével vádolnak. A holttest még mindig nem került elő, így több elmélet is született arról, hogy hol és miként szabadulhattak meg Novozánszki Fanni maradványaitól. Egy börtönben ülő rab szerint a lány testét egy krematóriumban égették el.

  A mostani fejlemény szerint Novozánszki Fanni hajszálait találták meg a lány megölésével vádolt B. László mosógépében. Ez önmagában nem meglepő, mivel a gyanúsított korábban beismerte, hogy ismerte a lányt, sőt, ő maga hozta le Fannit a lakásból az eltűnése napján. A neve elhallgatását kérő informátor szerint a rendőrök már tudják, hogy pontosan mi is történt. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Lehet, hogy nem volt józan: egész éjszaka egy kaputelefont nyalogatott

  január 20., 10:06 Módosítva: 2019.01.21 13:23
  73

  Önnek hogyan telt a szombat este?

  Reméljük, jobban, mint bizonyos Roberto Daniel Aroyónak az a görbe éjszakája, amivel az elmúlt napokban bekerült a hírekbe. A 33 éves férfit a San Francisco körzetében fekvő Salinasban videózta le a biztonsági kamera az év első péntekének hajnalán. Odament egy vadidegen házához, és elkezdte nyalogatni a kapucsengőt. A mozgásérzékelő biztonsági rendszer bekapcsolódott, és folyamatosan videózta Aroyót, akiről így most több órányi felvétel van, amint a kaputelefont nyalogatja. Közben egyszer kicsit odébbment, hogy a gyepre vizeljen, aztán folytatta, összesen hozzávetőlegesen három óráig, fáradhatatlanul, majd pár másik házat is felkeresett. Az alábbi videó csak egy rövid részlet a biztonsági kamera által készített, három órás felvételből.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A 97 éves Fülöp herceg maga vezetett az autóbalesetkor

  január 18., 10:13 Módosítva: 2019.04.13 23:47
  16

  A lábam! 

  – a szemtanúk szerint ezt kiabálta a 97 éves Fülöp herceg tegnap, miután a gépkocsi, amit vezetett, karambolozott és felborult. A csütörtök este hírül adott balesetet az okozta a Sun szerint, hogy nagyon erős volt szemből a napfény, ami elvakította II. Erzsébet királynő férjét a volán mögött. A Land Rover nekiment egy másik kocsinak, majd felborult. A másik autóban két nő és egy baba ült, akik nem szenvedtek komolyabb sérülést, de autójuk az árokba futott.

  Az utóbbi időben gyakran betegeskedő Fülöp hercegnek szintén nem lett komoly baja, pedig az egyik lába beszorult, erre panaszkodva kiabált, amikor az arra járók a segítségére siettek. Végül sikerült kiszabadítani, a herceg segítséggel ugyan, de ki tudott szállni a gépjárműből. Kisebb sérülései voltak, az egyik szemtanú azt mondja, egy kicsit véres lett a keze, amikor benyúlt a felborult autóba kisegíteni az idős herceget a járműből.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A rendőrség a nyomozás lezárása után is keresni fogja Novozánszki Fanni holttestét

  2018. december 22., 10:17 Módosítva: 2018.12.24 10:03
  1

  A Való Világból ismert VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni több mint egy éve tűnt el. A lányt, illetve holttestét azóta sem találják. A rendőrség B. Lászlót gyanúsítja Novozánszki Fanni meggyilkolásával. Úgy tűnik, hogy az ügyben hosszú idő ótan nincs komolyabb előrelépés. 

  Most Novozánszki Fanni családja levelet kapott a rendőrségtől. A család ügyvédje a következőt nyilatkozta:

  A nyomozás vezetője küldött a családnak egy e-mailt, amelyben azt írta, nyugodjanak meg, a rendőrség elkötelezett, hogy a nyomozás lezárása után is tovább keresik majd Fanni holttestét. Ez nagyon egyedi eset, példamutató a rendőrség hozzáállása az ügyhöz.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Az édesanyja is végignézte, ahogy a vakmerő 15 éves fiú szörnyethal

  2018. december 17., 16:08 Módosítva: 2018.12.19 14:59
  40

  Több felnőtt, köztük az édesanyja is, szemtanúja volt annak, ahogy a 15 éves Bogdan Firsov leugrott egy 14 emeletes ház tetejéről, és szörnyethalt. A történet már így is elég megrázó, ám még szomorúbb annak fényében, hogy az ukrán srácot senkinek nem jutott eszébe megakadályozni az ugrásban.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  13 éves fiúval beszélt meg randit a Breaking Badben is feltűnt színész

  2018. december 17., 10:21 Módosítva: 2018.12.19 09:41
  4

  Stoney Westmoreland egy 48 éves amerikai férfiszínész, aki a fenti borítófotón látható, és aki jelenleg a Disney Channel egy vígjátéksorozatában szerepel, de feltűnt korábban például a Breaking Badben (Totál szívás) is, mindenesetre különösebben híresnek a legnagyobb jóindulattal sem lehet őt mondani. Most mégis bekerült a hírekbe: az interneten keresztül ugyanis kapcsolatba lépett valakivel, aki azt mondta, hogy egy 13 éves fiú. Erre Westmoreland ahelyett, hogy rögtön abbahagyta volna a beszélgetést, küldött az illetőnek meztelen fotókat, aztán randit, minden jel arra mutat, hogy szexrandit beszéltek meg, ahova a színész el is indult.

  A rendőrségi közlemény szerint a férfi azonban nem jutott el a találkára, mivel menet közben letartóztatta a rendőrség – az sajnos nem derül ki a HuffingtonPost által is idézett forrásból, hogy a rendőrség hogyan szerzett tudomást ilyen gyorsan a két magánszemély közötti online beszélgetésről.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Elszakadt a kötél mutatvány közben, beesett az aligátorok közé

  2018. december 3., 14:01 Módosítva: 2018.12.05 08:06
  5

  A múlt heti sárkányrepülős videó óta nem láttunk ilyen félelmeteset, mint a következő felvétel. Egy férfi látható rajta, aki egy mutatványt készül végrehajtani: egy felfüggesztett kötélen átlendül egy medence felett úgy, hogy a vízben aligátorok hemzsegnek. Csakhogy amint a férfi átér a túloldalra, a kötél elszakad, a férfi pedig visszazuhan a hüllők közé. Szörnyülködjön ön is a play gombra kattintva!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Bizarr emailt küldött a tolvaj, miután lenyúlta egy diák laptopját

  vik
  2018. december 2., 15:30 Módosítva: 2018.12.04 11:22
  6

  Legutóbb meglepő végkifejlettel zárult egy kanadai eset, amikor egy férfi sírva, meghunyászkodva mondott le egy pénztárcáról, amelyet pár perccel azelőtt lopott el egy járókelőtől. Alighanem a gyenge fizikuma és a lelkiismerete kényszerítette arra, hogy lemondjon a frissen szerzett tárgyról, de legalább meghívták cserébe kávézni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nem keresik már Novozánszki Fanni holttestét

  2018. december 1., 11:58 Módosítva: 2018.12.02 17:18
  3

  Szinte pontosan egy éve húzódik az ügy az egykori Való Világ-játékos, Novozánszki Fanni sorsával kapcsolatban. Tavaly december legelején még eltűnés miatt keresték a VV Fanni néven megismert hírességet, de valamivel később a rendőrség is megerősítette a halál hírét. Az azóta eltelt egy évben lett egy gyanúsított, de a holttest nem került elő, és most a rendőrség behívta az áldozat szüleit. A beszélgetésről a családot képviselő ügyvéd, dr. Lichy József nyilatkozott a Borsnak:

  A szülők értesülése szerint már nem nyomoznak Fanni után, heteken belül lezárják az aktáját. A rendőrség a mai napig azt tartja a legvalószínűbbnek, hogy a lány holttestét vízbe dobták, és az áradó Duna viszonylag gyorsan országhatáron túlra sodorta, ezért nem találták meg.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Elfelejtették rögzíteni a sárkányrepülőhöz, percekig csüngött kapaszkodva a semmi felett

  2018. november 27., 11:03 Módosítva: 2018.12.18 17:24
  2515

  Figyelem, ez a tartalom sokaknak felkavaró lehet. Például a feleségemnek!

  Ezzel a figyelmeztetéssel kezdődik egy floridai férfi, bizonyos Chris Gursky alábbi videója. A férfi valamiért Svájcba ment nyaralni, ahol rögtön első nap úgy döntött, hogy az Interlakent környező hegyeket meg szeretné nézni sárkányrepülőről is. Életében először sárkányrepülőzött, de a kezdők szerencséje ezúttal nem volt mellette, mert a repülést vezető hivatásos elfelejtette Gurskyt rögzíteni a sárkányrepülőhöz. Tériszonyosoknak nem igazán ajánljuk a videót, mert a felvétel olyan, mint egy valósággá vált rémálom.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Drogos melegorgiákkal bukott le egy tajvani buddhista szerzetes

  2018. november 23., 10:14 Módosítva: 2018.11.25 13:48
  89

  Kai Hung egy 29 éves tajvani buddhista szerzetes (igen, Hung, ami angolul tudóknak vicces lehet, figyelembe véve, hogy miről van szó), akiről a helyi média azt közölte most, hogy nyilvánosságra hoztak róla videókat, amiken több másik férfival szexel és közben kábítószert fogyaszt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Indonéz fiatalok használt intimbetétekből főznek drogot

  2018. november 17., 16:48 Módosítva: 2018.11.19 13:53
  131

  El se tudjuk képzelni, Walter White és Jesse Pinkman mit szólnának ehhez a hírhez, de úgy tűnik, Indonéziában az önrombolás egy új módját kísérletezték ki és gyakorolják a fiatalok legalább 2016 óta. A Jakarta Post tudósított arról a napokban, hogy a módosult tudatállapotra vágyók

  használt tisztasági betéteket vesznek ki a szemétből és forrásban lévő vízbe helyezik őket. Miután kihűlt, együtt isszák meg [a főzetet].

  Állítólag már több tizenévest is letartóztatták azért, mert az így készült, betétlevesnek is nevezhető folyadékkal itták le magukat, igaz, amint azt a cikk is megjegyzi, a betétek nem tartalmaznak illegális anyagot, így a belőlük főzött kábítószer sem büntetendő önmagában. Mindenesetre a fiatalok arról számoltak be, hogy az így készült folyadék fogyasztása a repüléshez hasonló érzést, illetve hallucinációkat okot. A rendőrség szerint a főzet hatása a betétek klórtartalmának köszönhető.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Letartóztatták az ál-Rosst, aki sört lopott

  2018. november 14., 10:46 Módosítva: 2018.11.15 11:23
  3

  Az elmúlt hetek egyik legviccesebb híre volt, hogy valaki, aki nagyon úgy nézett ki, mint Ross a Jóbarátokból, azaz David Schwimmer színész, ellopott egy tálca sört Nagy-Britanniában egy étteremből. A helyi rendőrség a Twitteren jelentette be, hogy a sztár segítségével meglett az igazi tettes, le is tartóztatták.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy börtönben ülő rab állítja: halottaskocsival vitték VV Fanni holttestét krematóriumba, hogy ott elégessék

  2018. november 7., 07:33 Módosítva: 2018.11.08 09:30
  12

  Már múltkor is megtudhattunk egy-két részletet egy bizonyos tanútól, hogy miként szabadulhattak meg Novozánszki Fanni holttestétől, de most még jobban körvonalazódik a kép. Akkor annyit lehetett tudni, hogy egy olyan társasághoz kerülhetett a lány, akikről az a hír járja, hogy nyomtalanul eltüntetnek bárkit. 

  A rendőrség többször is kihallgatott egy váci börtönben raboskodó férfit, aki most azt mesélte, hogy Novozánszki Fanni testét egy halottaskocsiba rakták, azzal vitték el egy krematóriumba, ahol elhamvasztották. A férfi abban is biztos, hogy a társaság ezért cserébe "súlyos milliókat" kapott. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Bekente mogyoróvajjal a péniszét, leharapta a kutya

  2018. november 5., 16:41 Módosítva: 2018.11.07 14:27
  194

  Még szeptemberben történt ez az eset a Skócia keleti partján fekvő Haddingtonban, ami a napokban kapott publicitást. Egy 22 éves férfit találtak a saját vérében fekve, egyedül, egy angol buldoggal, ezért hívták ki a rendőröket és a mentőket. A fiatalember életét meg tudták menteni, de mesterséges kómában kellett tartani. Azóta magához tért és segíti a rendőrség munkáját.

  A hatóságok azt állapították meg, hogy bár a helyszínül szolgáló ingatlanban mások is tartózkodtak, a fiatalember egyedül volt, és az esetben más személy nem működött közre. Szóval úgy tűnik, hogy a férfi saját maga mogyoróvajjal vagy valami egyéb kenhető élelmiszerrel kente be a péniszét, miközben egyedül volt a kutyával. Hogy ezt milyen okból tehette, abba inkább ne gondoljunk bele, elég gyomorforgató önmagában a végeredmény is: az állat leharapta a férfi péniszét, ez a sérülés okozta a nagy vérzést.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A gyanúsított szerint drogtól lett rosszul Novozánszky Fanni

  2018. október 29., 09:14 Módosítva: 2018.10.30 13:43
  3

  Majdnem egy éve, hogy keresik Novozánszki Fanni holttestét, és az ügyben előzetes letartóztatásba került B. László, akinek a kocsijában vérnyomokat találtak, és biztonsági kamera is rögzítette, hogy a férfi a kocsijába teszi a VV Fanni néven híressé vált realitysztár testét. A gyanúsított ügyvédje, dr. Brodmann Péter a következőt nyilatkozta az ügyben:

  László elmondta a rendőröknek, egy ismerősük azt kérte tőle, hogy Fannit vigye el és adja át olyanoknak, akik segíteni tudnak rajta, mert a lány rosszul van. László erre mentőt akart hívni, mire az ismerős lebeszélte, mondván, ha a rosszullét miatt kórházba kerül, nyomozás indul, és kiderülhet, hogy a bevett drogot tőle kapta Fanni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Elég durva információi vannak egy tanúnak arról, hogy mi történt Novozánszki Fanni holttestével

  2018. október 25., 08:59 Módosítva: 2018.10.27 11:33
  6

  Egy jelenleg börtönbüntetését töltő férfi váratlanul azzal jelentkezett Novoszánszki Fanni családjának ügyvédjénél és a rendőrségnél, hogy mindent tud a lány eltűnésének körülményeiről és a holttestről, amelyet azóta se találtak meg, írja a Blikk

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy nő macskát csempészett fel a repülőre, leszállíttatták

  2018. október 24., 13:54 Módosítva: 2018.10.26 15:11
  14

  Egy amerikai nő a British Airways járatával indult Glasgow-ból Londonba. Az utasok már beszálltak, a gép felszálláshoz készülődött, ez az illető szépen el is helyezte a kézipoggyászát az előtte levő ülés alatt. Ekkor még egy utolsót ellenőriznek a légiutas-kísérők, és az egyikük közölte a nővel, hogy a vészkijárat mellett ül, tehát nem teheti a menekülési útvonalon a lábakhoz a poggyászát, mert az vészhelyzet esetén útban lenne. Fel kell tenni a táskát a fenti csomagtartóba. Ennél a műveletnél tűnt fel a személyzetnek, hogy a nő poggyásza tartalmaz egy élő macskát.

  A személyzet nyilván tisztelettudó angolsággal tette fel az illető hölgynek azt a kérdést, amit magyarul a legtömörebben úgy lehet megfogalmazni, hogy:

  e?

  A nő azt válaszolta, hogy azért csempészte fel a gépre az állatot a biztonsági ellenőrzésen is keresztül, mert lelki támaszként szüksége van a macska folyamatos közellétére.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kínai szülők behajtottak a forgalomba játékautót vezető fiukkal

  2018. október 19., 14:58 Módosítva: 2018.10.20 16:32
  5

  Egy kínai házaspár úgy érezte, bátorságra kell nevelniük fiukat, ezért úgy döntöttek, az 5 éves gyereknek jót fog tenni, ha a játékautójával behajt a forgalomba egy soksávos főúton. A szülők úgy érezték, hogy ez nem lesz kockázatos abban az esetben, ha legalább nem a reggeli csúcs időpontját választják ehhez az akcióhoz, plusz ők ketten felülnek egy robogóra, és a gokartozó kissrác mellett haladnak. Csak gratulálni tudunk a kedves szülőknek, íme a Daily Mail videója az esetről.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Fontos dologra derült fény a Novozánszki Fanni ügyében készült DNS-vizsgálat eredményeiből

  2018. október 18., 08:16 Módosítva: 2018.10.19 14:33
  4

  Ugyan már júniusban készen voltak a DNS-tesztek, amelyek újabb bizonyítékokkal szolgálhatnak Novozánszki VV Fanni gyilkossági ügyében, de ezeket a nyáron még nem hozták nyilvánosságra. Mostanra azonban kiderült, legalábbi a Bors úgy tudja, hogy a várakozásokkal ellentétben

  a gyilkossággal vádolt B. László nagybátyjának DNS-e nincs a férfi autójában talált véres kötélen.

   

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Valaki levetkőzteti és megnyírja a tolvajokat Mexikóban

  2018. október 10., 15:06 Módosítva: 2019.05.06 12:12
  361

  Van egy Puerto Vallarta nevű település Mexikó nyugati partján. Egy elég különleges bűncselekmény-sorozat kezdődött itt szeptember utolsó hetében: eddig több, mint tíz férfit találtak, akik meztelenre lettek vetkőztetve és így pucéran egy lámpaoszlophoz kötözték őket. Mindannyiuknak egy R betűt nyírtak a hajába.

  Nincs pontos magyarázat arra, hogy miért csinálhatja valaki ezt, de a legvalószínűbb magyarázatnak az tűnik, hogy az R betű a rata, azaz patkány szóra utal, amit az itteni szlengben a tolvajokra is szoktak használni. A kikötözött férfiak fenekén látott kisebb sérülésekből úgy tűnik, hogy meg is verték őket, ezért lehet, hogy egy önjelölt igazságosztó lépett akcióba, aki vagy túl sok szuperhősfilmet nézett, vagy elégedetlen a rendőrség munkájával. Előfordulhat azonban az is, hogy helyi bandák közötti leszámolásról van szó.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Beszorult a feje a vonat és a peron közé, túlélte

  2018. október 8., 13:31 Módosítva: 2018.12.16 09:52
  38

  Argentinában ittas állapotban veszekedésbe bonyolódott valakivel egy 20 éves férfi egy vonatállomáson. A srácnak valahogy sikerült a veszekedés hevében, a szerelvényből kiszállás közben beesnie a vonat és a peron közé, úgy, hogy a feje beszorult a résbe. Mindez egy Merlo nevű helyen történt, Buenos Aires megyében, ahol az arra járók azonnal próbáltak a fiatalember segítségére sietni, de persze végül csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a férfit 10 perces mentés után.

  Az akcióról videó is készült, ez látható alább, a srác túlélte a balesetet, szemmel láthatóan nem lett komolyabb sérülése. A következő felvételen hallatszik, ahogy a mentést vezető tűzoltótiszt utasításokat ad a szintén segédkező utasoknak, akik próbálták a vasúti kocsit a peronnal ellenkező irányba dönteni, hogy a rés táguljon és fiatalembert könnyebb legyen egyben kiszabadítani.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  VV Fanni véréből a feltételezett gyilkos autójának mennyezetén is találtak

  2018. szeptember 5., 11:13 Módosítva: 2018.09.06 11:38
  8

  A Bors jelentkezett friss információkkal Novozánszki 'VV' Fanni eltűnésével kapcsolatban. A lap úgy tudja, a feltételezett gyilkos, B. László, autója tele volt a lány vérével. Annyira, hogy az ülésen, a fejtámlákon és a kocsi mennyezetén is találtak belőle. Ezzel kapcsolatban csak a férfi korábbi ügyvédjét és egyben nagybátyját sikerült megszólaltatni, aki szerint az autót nagy nyomású tisztítóval mosták és ez szórta szét a lány vérét a kocsiban, ami az ő tudomása szerint mindössze két és fél deci volt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Novozánszki Fanni meggyilkolásának ügyében újabb részletek derültek ki

  2018. augusztus 27., 07:43 Módosítva: 2018.08.28 12:59
  9

  Úgy néz ki, hogy a Való Világ egykori szereplőjének eltűnésének egy éves évfordulójáig előzetes letartóztatásban lesz B. László, akit a lány meggyilkolásával vádolnak.

  Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el. A rendőrség több mint háromnegyed éve nyomoz a lány ügyében. Több elmélet is volt már, hogy a gyilkos miként és hol szabadulhatott meg a holttesttől, de az a mai napig nem került elő. Novozánszki Fanni édesanyját kikészíti az egész ügy.

  Távolról sincs vége, olvasson még