horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ön jól bánik az emberekkel, de lustasága sokszor gátolja abban, hogy valódban segítségükre legyen. Vegyen erőt magán és vesse bele magát a munkába!

Heti horoszkóp

Ne szégyellje bevallani saját sebezhetőségét és őrizze meg nyitottságát! Kedvese pontosan tisztában van azzal, hogy milyen nehezen engedi ki ellenőrzése alól az eseményeket és érzéseit, ezért soha nem fog visszaélni ezekkel. Különösen érzelmeit mutassa ki bátrabban!

Havi horoszkóp

A hónap elején egy váratlan és sokkoló, de mindenképp pozitív élmény érheti. Innentől kezdve minden sokkal könnyebben megy, különösen szerelmi élete kaphat hatalmas lendületet és rendeződhet harmonikusan, mindenben megfelelve az Ön vágyainak. Szakmai téren azonban elővigyázatosság ajánlott! Ügyeljen rá, hogy ne sértse mások érdekeit és ne tévedjen más fenségterületére. A hónap második felére már elmúlik a hatalmi harcok veszélye és gond nélkül tud együttműködni másokkal. Egész hónapban érdemes odafigyelnie a kommunikációra, mert most az apróbb félreértések is komoly bonyodalmakhoz vezethetnek. Sugárzó ereje és fáradthatatlansága rendkívül vonzó lesz környezete számára. A hónap mottója: A boldogság nem a dolgok természetében, hanem az emberek gondolkodásában lakik.