horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mivel nincs semmi, ami most motiválhatná, nem valószínű, hogy kemény feladatokat oldana meg. Nehéz most az Ön kedvében járni, semmi sem az igazi. Talán csak kedvese tudja kimozdítani a mélypontról és gondoskodó szeretetével újra felrázni. Legyen érte hálás párjának!

Heti horoszkóp

Kapcsolataiban ezen a héten könnyen előfordulhatnak érzelmi kitörések és könnyen támad veszekedés, különösen, ha tüntető érzéketlenséget tanúsít társa vagy barátai/barátnői érzelmei iránt. Ez minden közeli kapcsolatára nézve igaz lehet, de főleg női kapcsolataira vonatkozik.

Havi horoszkóp

Egész hónapját átlengi a romantika és a gyengédség. Vagy Önben támad erős vágy ezekre és ezt keresi majd minden kapcsolatában, vagy ezt kapja párjától, illetve valakitől a közvetlen környezetében. Jólesik a meghitt környezet, a családi együttlétek, a baráti beszélgetések. Olyan bensőséges hangulatot tud most teremteni maga körül, hogy az emberek sorra megnyílnak Önnek és mély, egészen intim témákat is megosztanak Önnel. Belső érzékenységének és kiváló empatikus képességének köszönhetően jó érzékkel rávezeti az embereket, hogy mi is szolgálja leginkább az érdeküket, mit kell tenniük boldogságuk érdekében. Saját ügyeiben nem lát ennyire tisztán, de ott sem hoz helytelen döntéseket. A hónap mottója: Jobb szeretni és csalódni, mint egyáltalán nem szeretni.