horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mostanában senki sem törődött azzal, hogy Ön mire vágyik, ám új kedvese megtanítja arra, hogy hangot adjon saját kívánságainak is!

Heti horoszkóp

Túl sok energiája van, próbálja levezetni valamilyen sporttal. Mozogjon minél többet, járjon valamiféle edzésre, például ússzon, vagy menjen el táncolni. A lényeg, hogy tegyen valamit azért, hogy formás és feszes maradjon a teste. A szép külsőt könnyebb megtartani, mint küzdeni a már formáját vesztettel.

Havi horoszkóp

Ne szerénykedjen most! Olyasmire képes, különösen szervezési területen, amit nem sokan tudnának Ön után csinálni. Új lehetőségek és kiváló ötletek várnak felfedezésre ebben a hónapban, amire most különösen fogékony. Kár lenne elfecsérelni képességeit, hiszen most minden körülmény adott ahhoz, hogy nagyot lépjen előre. Arra is lehetősége nyílik most, hogy anyagi helyzetében jelentős javulást érjen el. Egészségi állapota szoros összefüggésben áll lelki elégedettségével és hivatásbeli leterheltségével. A szerelemben sok vágya és reménye vár most beteljesülésre. Arra azonban vigyázzon, ne terhelje túl kedvesét magas elvárásaival, mert őt az ilyen helyzetek inkább lehangolják, mint motiválják.

A hónap mottója: A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga.