horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ne hagyja, hogy Önre hárítsanak minden felelősséget, viszont vállalja azt, ami valóban Önt illeti! A szerelemben kellemes meglepetés éri ma!

Heti horoszkóp

Ezen a héten jobban szembesülnie kell a mindennapi élet problémáival, kicsit le kell szállnia a földre. Nehezére eshet a racionális gondolkodás, nem szívesen foglalkozik pénzügyekkel, mert úgy látja, ez a terület folyamatosan termeli a megoldandó feladatokat, amibe belefáradt más kissé.

Havi horoszkóp

Alaposan átgondolja terveit és sorra végre is hajtja őket. Ez nem csak szakmai és anyagi sikert hoz magával, de mély belső elégedettséget is. Jogosan büszke teljesítményére. Avassa be terveibe munkatársait is, így sokkal inkább kedvük lesz a közös munkához. Bár ez több nézeteltérés vagy kompromisszum lehetőségét is magában hordozza, mégis megéri, mert kiválóan kiegészítik egymás tulajdonságait. Legtöbben nem tudunk egyszerre álmodozónak és realistának lenni, márpedig ehhez a feladathoz mindkettőre szükség van. Munkáján kívül azonban nem sok mindenre fordít most energiát, ezért más területeken kissé bizonytalan. Magabiztosságát akkor nyeri vissza, ha semmit nem hagy tisztázatlanul.

A hónap mottója: Minden megpróbáltatásban lehet találni valami jót is, ha az ember elég szorgalmasan keresi.