horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Tudja, hogy rengeteg apró dolgot kell ma elintéznie, és ezek elveszik majd a fél napját. Ne aggódjon, ma minden sokkal simábban megy majd, mint máskor.

Heti horoszkóp

Ez egy kedvező időszak az üzleti terjeszkedésre, új vállalkozásra beindítására, mivel módszeresen, megfontoltan tud dolgozni, pontos és gyakorlatias előrelátással. A felmerülő problémákkal könnyedén megbirkózik vagy újra nekivág elölről. Magától is meg tudja oldani a dolgokat.

Havi horoszkóp

A párkereső Bakoknál előfordulhat, hogy aki után régóta vágyakozik, most belép az életébe. Talán összeszedi minden bátorságát, és megteszi az első lépést vagy olyan sokszor találkoznak véletlenül, hogy közelebbi kapcsolatba kerülnek. Az sincs azonban kizárva, hogy egy újonnan megismert személy kelti fel érdeklődését. Ön alapjában véve nem kifejezetten romantikus típus, de most nagy esély van arra, hogy Ámor nyila Önt is eltalálja. Meg is lepődhet magán, hogy szerelmes lesz és valaki után vágyakozni fog. Mivel általában szereti a társaságot vagy eljárni ide-oda, most furcsán érezheti magát, amiért valakihez kötődni szeretne és amikor csak teheti kettesben maradna vele. A hónap mottója: Minden bolond képes szembenézni egy krízissel; a mindennapi élet az, ami felőrli az energiánkat.