horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Amikor kedve támad megvendégelni barátait, egyáltalán nem játszik szerepet, hogy mennyi pénze van. Utolsó fillérét is kiadja, hogy minden olyan legyen, amilyennek Ön szerint egy ilyen partinak lenni kell. Nem takarékoskodik az enni-, innivalóval vagy a dekorációval sem.

Heti horoszkóp

Egy véletlen találkozás rádöbbenti, hogy nem elég, ha a sors kegyében bízik, hanem Ön is tehet azért, hogy úgy alakuljanak az események, ahogyan azt Ön szeretné. Kérdezősködjön barátai körében, valaki egészen biztosan meg tudja mondani Önnek, hogyan kerülhet közelebb választottjához.

Havi horoszkóp

Ha halogat dolgokat egy ideje, tanácsos lenne nekikezdeni ezek elintézésének. Most hiába vár arra, hogy maguktól megoldódjanak. Gondoljon arra, milyen megkönnyebbülés lesz majd túllenni rajta. Megfelelő tervezéssel és szervezéssel sokra haladhat. Ezekben a hetekben érdemes gyakorlatiasan intézni az ügyeit és ne feledkezzen meg arról se, hogy belekalkulálja terveibe érzelmeit. Akár nagyon pozitív, akár negatív az alapérzése egy feladat vagy az érintett személyek iránt, az nagyban befolyásolja, mennyi energiát fog a feladatra fordítani. Számíthat rá, hogy az elkövetkező hetekben valamivel nehezebben szánja rá magát döntések meghozatalára, többet rágódik minden lépésen, minden kimondott szón.

A hónap mottója: A felfedezés igazi varázsa nem abból áll, hogy új helyeket ismerjünk meg, hanem hogy más szemmel nézzünk.