horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem tehet semmit az ellen, ami most kialakult életében. Nehéz időszakot kell átélnie, közben pedig hozzátartozói is rengeteg problémával küzdenek. Fogadja el sorsát, de ne alkudjon meg olyan dolgokban, amik erkölcsrendszere ellen vannak. Minden történés a javát szolgálja, csak meg kell találnia benne az üzenetet.

Heti horoszkóp

Olyan mélyen elrejti magában az érzéseit, hogy azokat csak nagy horderejű, igazán mély válságok tudják kirobbantani a helyükről. Mindenkinek könnyebb lenne, ha nem engedné felgyülemleni az érzelmi téren szerzett csalódásait, hanem azonnal reagálna rájuk és tisztázná őket az érintettekkel.

Havi horoszkóp

December hónap bővelkedik az érzelmi energiákban. Ennek következtében bőven lesz része szerelemben, illetve erős teremtő energiájának köszönhetően szerelmi sikerekben. Akár az is előfordulhat azonban, hogy egy idő után túl soknak érzi, és menekülésre készteti, egyszerűen nem akar többet foglalkozni a párkapcsolat témájával. Sokat kibír ebben a hónapban, a rengeteg impulzus miatt azonban hiányozni fog a könnyedség az életéből. Ezt tovább erősíti a Szaturnusz fékező hatása, amely miatt úgy fogja érezni, csak a legjobb az elég. Ennek a folyamatos belső késztetésnek köszönhetően sokat tágul látótere. Most nem szabad lustának lennie, mindenképp ki kell használnia ezt az aktív és erőteljes időszakot. A hónap mottója: Minden ember kötelessége, hogy megértse a lélek útját; megértse, hogy honnan és hová.