horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Érveljen logikusan és közben őrizze meg magabiztosságát is. Az öntudatos fellépés önmagában fél siker, főként ha egy bizonytalan partnert kell meggyőzni.

Heti horoszkóp

Ne legyenek túlzó elvárásai párkapcsolatában. Ha felmerül bármilyen igénye partnerével szemben, mindig kérdezze meg önmagától, vajon Ön meg tudná vagy meg akarná-e ezt adni kedvesének. Ha szeretne valamit másoktól, először tanulja meg adni ugyanazt és nem éri csalódás.

Havi horoszkóp

Az október szerelmi téren változásokat hoz a Bak jegy szülötteinek. Újraértékelődhet Önben néhány dolog érzelmi téren, ami már mások életére is hatással lesz. Aggodalomra azonban semmi ok, higgyen abban, hogy minden a lehető legjobban alakul majd. Ha reggelente nehezebben ébred és semmihez sincs kedve, annak a kimerültségéből adódó pihenésvágy is lehet az oka. Érdemes lenne rendszeresen sportolnia, kúraszerűen C-vitamint szednie, vagy időnként egy-egy léböjtnapot tartani, amikor egész nap csak frissen facsart gyümölcs- és zöldséglevet fogyaszt. A hónap mottója: Ha az embernek nincs mit vesztenie, sosem érti meg a másikat.