horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem tűri, hogy beleszóljanak olyasmibe, ami kizárólag Önre tartozik. Hallgassa meg a véleményeket, de a döntést ne hagyja másra!

Heti horoszkóp

Ha olyan tulajdonsággal vagy szokással találkozik környezetében, amely bosszantja és amelyet kibírhatatlannak talál, gondolkodjon el rajta, Önben életének mely területén van meg ugyanaz, ha esetleg egy kicsit más formában! Valószínűleg egy régi probléma köszön vissza újra.

Havi horoszkóp

Az október szerelmi téren változásokat hoz a Bak jegy szülötteinek. Újraértékelődhet Önben néhány dolog érzelmi téren, ami már mások életére is hatással lesz. Aggodalomra azonban semmi ok, higgyen abban, hogy minden a lehető legjobban alakul majd. Ha reggelente nehezebben ébred és semmihez sincs kedve, annak a kimerültségéből adódó pihenésvágy is lehet az oka. Érdemes lenne rendszeresen sportolnia, kúraszerűen C-vitamint szednie, vagy időnként egy-egy léböjtnapot tartani, amikor egész nap csak frissen facsart gyümölcs- és zöldséglevet fogyaszt. A hónap mottója: Ha az embernek nincs mit vesztenie, sosem érti meg a másikat.