horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Igyekezzen a hétvége első percétől megőrizni nyugalmát. Teljes mértékben Önön múlik, hogy engedi-e felerősödni az Önben rejlő feszültséget. Sokat segíthet, ha tisztázza magában, mi a valódi oka rossz érzéseinek. Félelem valakinek vagy valaminek az elvesztésétől? Megfelelni vágyás?

Heti horoszkóp

Nagy hasznára lehet, ha feleleveníti kapcsolatát valakivel, akit egy korábbi utazása során ismert meg. Jó híreket hallhat tőle! Ez leginkább azoknak a Bakoknak lehet most fontos, akik még nem találták meg életük párját, de szívük mélyén teljes bizonyossággal tudják, hogy vár rájuk valaki.

Havi horoszkóp

Alaposan átgondolja terveit és sorra végre is hajtja őket. Ez nem csak szakmai és anyagi sikert hoz magával, de mély belső elégedettséget is. Jogosan büszke teljesítményére. Avassa be terveibe munkatársait is, így sokkal inkább kedvük lesz a közös munkához. Bár ez több nézeteltérés vagy kompromisszum lehetőségét is magában hordozza, mégis megéri, mert kiválóan kiegészítik egymás tulajdonságait. Legtöbben nem tudunk egyszerre álmodozónak és realistának lenni, márpedig ehhez a feladathoz mindkettőre szükség van. Munkáján kívül azonban nem sok mindenre fordít most energiát, ezért más területeken kissé bizonytalan. Magabiztosságát akkor nyeri vissza, ha semmit nem hagy tisztázatlanul.

A hónap mottója: Minden megpróbáltatásban lehet találni valami jót is, ha az ember elég szorgalmasan keresi.