horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Az egész heti munkahelyi feszültségek miatt a hétvégén érdemes tenni egy keveset a nyugalomért. Kerülje a fölösleges vitákat, civódásokat. Lassan, de biztosan halad új tervei megvalósításában, még ha nehezebben is mennek a dolgok, mint ahogy elvárná. Erre koncentráljon most.

Heti horoszkóp

Lelke mélyén régóta szeretné kipróbálni, milyen az, amikor Ön vezet egy csapatot, egy céget vagy bármilyen közösséget, amelynek irányításra van szüksége. Ezen a héten alkalma lesz kipróbálnia magát ebben a szerepben és könnyen lehet, hogy élvezni is fogja!

Havi horoszkóp

A hónap bolygóállásai minden lehetséges módon támogatják az önkifejezést. Akiknek mostanában egy téma körül járnak a gondolatai, azoknál ez talán látványosabb lesz, hiszen az adott területen minden tekintetben kiválóan tudnak érvényesülni. Másoknál előfordulhat, hogy annyira élvezik a spontán alkotás örömét, hogy mindenbe belekezdenek és így kissé szétforgácsolódnak. Bármelyik jellemző is most az Ön helyzetére, mindenképp élvezni fogja, hogy gondolatai szabadon áramlanak és azokat a lehető legpontosabban tudja közölni másokkal. Az a tény, hogy kommunikációs képessége maximális fordulatszámon pörög, természetesen a környezetét is energetizálja, és ezáltal egészen újszerű élményekre tehet szert. A hónap mottója: „Minél mélyebbre ás a bánat a lelketekben, annál több örömet tudtok befogadni.”