horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Igyekezzen elkerülni, hogy függőségi viszonyokat hozzon létre maga körül munkájában vagy magánéletében, mert nehezen szabadulhat belőlük.

Heti horoszkóp

Meg kell tanulnia rendet tennie vállalásai között, különben elaprózza energiáit. Ha egyszer nekikezdett a legfontosabb feladatnak, nem szabad félbehagynia. Meg fog könnyebbülni, ha ezt már letudta és felszabadul annyi energiája, amivel játszva elintézi többi tennivalóját.

Havi horoszkóp

A hónap legfőbb jellegzetessége, hogy készségfejlesztésre ösztönöz, ezért sok Szűz szülött dönt úgy, hogy fejleszti a tudását. Előfordulhat, hogy munkahelyén képzi tovább magát, egyedül tanul vagy úgy dönt, hogy elmélyül egy szabadidős tevékenységben. Bármit választhat, ha értelmes célt tűz maga elé, azt tapasztalhatja, hogy tevékenységei nem csak saját magának lesznek hasznosak. Nagy mértékben segíti környezetének támogatása és jóindulata. A munkája vagy hobbija során megismert emberekre is nagy hatást gyakorol őszinteségével, így új barátokra, hasznos kapcsolatokra tehet szert. Bár erősen őrzi függetlenségét, érdemes odafigyelnie az ellenkező nem most megismert tagjaira, mert egy most kialakuló kapcsolat nagyon sokat adhat Önnek érzelmileg. A hónap mottója: A béke nem a konfliktus hiánya, hanem a konfliktus kezelésének képessége.