horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ön mindig kutat a tökéletes társ után, pedig esze szerint tudja, hogy ilyen nem létezik. Értékelje azt is, ha jó a kiindulási alap valakivel!

Heti horoszkóp

Ha egy levegő jegyű érdeklődését szeretné felébreszteni, használja ki azt a tulajdonságukat, hogy mindenkinek szeretnek tanácsot adni! Beszélgessen vele a legkülönbözőbb témákról. Nyugodtan csaponghatnak is a gondolatai, ezt nem fogja hibának venni, sőt!

Havi horoszkóp

A Bakok számára nem a december lesz a pihenés hónapja. A hónap harmadik hetére egész bolygóarzenál vonul fel a jegyben, úgyhogy senki sem fogja megúszni az aktív időszakot. Jelentősen felerősödnek a bak jegyre alapvetően jellemző tulajdonságok. Ezekben a hetekben még inkább jellemző lesz az a törekvése, hogy ésszel megértse a dolgokat, és most szívesen is töri a fejét bármilyen témán vagy helyzeten, illetve kiválóan meg is tudja fogalmazni, mi rejlik a háttérben. Igyekszik helyükre tenni a dolgokat, tisztázza a rendezetlen viszonyokat. Talán csak szerelmi életében számíthat szokatlan szenvedélyre, ugyanis találkozhat valakivel, aki fellobbantja az eddig csak parázsló tüzet. A hónap mottója: „A gyáva ember képtelen a szeretet kimutatására, az a bátrak kiváltsága.”