horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha úgy érzi, megbántotta valamivel kedvesét, engesztelje ki. Hívja meg valahová vacsorázni, utazzanak el vagy találjon ki bármilyen olyan programot, ahol együtt lehetnek és senki mással nem kell foglalkozniuk. Ha újra egymásra hangolódnak, megtalálják a megoldást.

Heti horoszkóp

Az együttélés mindig, mindkét féltől folyamatos alkalmazkodást kíván meg. Vannak azonban olyan időszakok, amikor nem tudunk lemondani arról, amit fontosnak tartunk és harcolni is készek vagyunk érte. Kedvesének most épp ilyen napjai vannak, minden ellenkezést támadásnak él meg.

Havi horoszkóp

Teremtse meg az utat, amelyen járni szeretne. Ne másokat próbáljon utánozni és ne is azokat a kitaposott utakat kövesse, amelyeket eddig. Gondolja végig, milyen életet szeretne élni és alakítsa úgy a körülményeket, hogy semmi ne akadályozza ebben. Ez persze nem jelenti azt, hogy hagyja figyelmen kívül eddigi tapasztalatait! Nem véletlen, hogy ezekre szert tett. Használja mindazt, amit korábban megtanult, ismerje fel azokat a folyamatokat, amelyeket korábban már sikeresen kezelt, amivel nem boldogult, azt most újra megpróbálhatja. A forma más, a szereplők újak, és talán a történések is kísértetiesen emlékeztetnek egy korábbira, de kezelheti másképp a helyzetet és így az eredmény is egészen új lesz!

A hónap mottója: Derűlátás nélkül a lehetőség hiábavaló.