horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Tényleg megéri egyedül kínlódni a problémájával, csak mert túl büszke ahhoz, hogy bevallja, tévedett és segítségre lenne szüksége?

Heti horoszkóp

Attól tart, hogy vágyai és reményei összeomlanak, ha egy pillanatra is megáll, és számvetést készít jelenlegi életéről. Valójában ez csak abból fakad, hogy megbántotta valaki, aki már többször összezavarta. Most már menjen végig a megkezdett úton, hiszen ha most megáll, sohasem tudja meg, mi várja az út végén.

Havi horoszkóp

Közeli kapcsolatai valószínűleg megerőltetőbbnek bizonyulnak, mint általában; több figyelmet kell szentelnie rájuk, sőt egyes kapcsolatai most véget is érhetnek. Még a szilárd alapokon nyugvó kapcsolatokban is szembesülnie kell, és lehetőleg meg kell oldania azokat a nehézségeket, amiket eddig többé-kevésbé szőnyeg alatt tartott. Nézzen utána, hogy nem szegi-e meg bármely ígéretét vagy kötelezettségét. A társas kapcsolataiban jelentkező problémák gyökere lehet karriere vagy hivatása, miután e téren egyre több elismerésben részesül. Ugyanakkor barátkozó hangulatban van, és szeretne a középpontba kerülni - legalább egy kicsit. Elismerésre vágyik családtagjai és barátai részéről. Ne féljen kimutatni, hogy mennyire szüksége van rájuk.

A hónap mottója: Minél fontosabb egy érzelem, annál nehezebb kifejezni.