horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A zseniális ötletek és az akaraterő önmagában még kevés, ha nem tudja úgy tálalni elképzeléseit, hogy az másokat is meggyőzzön.

Heti horoszkóp

Úgy érezheti, végre megtalálta azt, akivel akár egy életet is le tudna élni. Ez az érzés nagyon jó alapot jelenthet egy tartós kapcsolathoz, de azért veleszületett óvatossága most sem alszik. Megfigyeli, mindenféle helyzetben leteszteli partnerét, mielőtt kimutatná, mennyire sokat jelent Önnek.

Havi horoszkóp

Ha akarná sem tudná figyelmen kívül hagyni most azokat a hatalmas energiákat, amelyeket magában érez. Bármilyen feladat hárul is Önre, azonnal kézbe veszi és megoldja. Bár egyébként sem jellemző Önre a halogatás, most mégis feltűnően határozott és célratörő. Mivel nem fecsérli az erejét felesleges aggodalmaskodásra és kiskapuk keresgélésére, önmagával is tud foglalkozni. Érdemes most odafigyelnie a környezetében élőkre, mert megtalálhatja a választ azokra a kérdéseire, amelyek régóta foglalkoztatják, de eddig valahogy megfoghatatlanok voltak. A párkapcsolatban élő Bikák megérthetik, mi a valódi mozgatórugója szerelmi kapcsolatuknak és megláthatják, mi fűzi őket valójában párjukhoz. A hónap mottója: „Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész.”