horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Tele van kérdésekkel, de úgy érzi a kapott válaszok csak felületesen kapcsolódnak a lényeghez. Hagyjon időt, hogy választ kaphasson!

Heti horoszkóp

Ha már olyan mértékű stressz éri, amit napi egyéb elfoglaltságaival nem tud levezetni és feldolgozni, egyre fáradtabbnak és kimerültebbnek érzi magát. Fizikai kondíciójának és ellenálló képességének erősítésére a legjobb módszer, ha a lehető legtöbb időt tölti a szabadban.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban főként a munkájával kapcsolatos változásokra koncentrálódnak majd az energiái. Jó érzékkel tudja munkatársait fegyelemre és fokozott teljesítményre sarkallni, még ha ez most Önnek személy szerint nem is megy olyan magától értetődően. Pénzügyi téren új időszak kezdődik az életében, könnyen elképzelhető, hogy ez azzal jár együtt, hogy nagyobb felelősséget vállalhat a munkájában, ami a karrierje szempontjából jó lehetőség. Arra viszont figyeljen, hogy emiatt a „karrierépítés” miatt ne áldozza fel a párkapcsolatát, mert egyetlen előléptetés, vagy szakmai siker sem pótolhatja azt a szeretetteljes köteléket, ami két ember között kialakulhat. A kellemes őszi esték pozitív hatással vannak a hangulatára, töltsön még minél több időt a szabad levegőn! A hónap mottója: Minden ember úgy van megalkotva, hogy a legmélységesebb titok és talány legyen a többiek számára.