horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Végre egy olyan kapcsolat, amelyben sok szempontból elégedettnek érzi magát. Éreztesse kedvesével, hogy mennyire értékeli őt!

Heti horoszkóp

Óriási vágyat érezhet arra, hogy befelé forduljon és lelkileg fejlődjön. Nagy belső átalakulásokat szeretne megélni, szeretne megszabadulni negatív tulajdonságaitól. Akár még idealisztikus gondolatai is támadhatnak arról, hogyan lehetne megjavítani a világot.

Havi horoszkóp

Komoly mennyiségű párkapcsolati tapasztalattal a háta mögött elkerülhetetlenül beleesik abba a csapdába, hogy úgy gondolja, Ön már tudja, hogyan, milyen forgatókönyv szerint működnek a kapcsolatok. Soha ne gondolja, hogy Ön tudja, társának mit kellene másképp tennie, hogy minden rendben legyen Önök között! Ez mindig két emberen múlik! Az esetleges problémákat sem egyikük generálja, hanem kettejük között nem működik valami megfelelően. Igyekezzen Ön is megoldást találni, mégpedig olyat, amelyben Ön tesz valamit! Bízza kedvesére, hogy ő hogyan próbálja jobbítani a viszonyukat. A szerelmi kapcsolatok mindig kiszámíthatatlanok és mindig épp azon a ponton segítenek át, amelyen saját erőből nem lennénk képesek átlendülni.

A hónap mottója: Nincs megírva senkinek a sorsa: változatok végtelenjét kínálja az élet. Lehetőségekkel és kockázatokkal teljes - épp ez a gyönyörű benne.