horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kerülje ma a konfliktushelyzeteket, vagy ha környezetében alakul ki ilyen, igyekezzen minél hamarabb kibékíteni egymással a feleket.

Heti horoszkóp

Szexuális étvágya felerősödik, és ha nincs megfelelő partnere éppen, most találhat valakit, aki igen izgalmasnak és kielégítőnek ígérkezik. Jó alkalom arra is, hogy kimozduljon és szórakozni menjen barátaival. Jól fogja magát érezni

Havi horoszkóp

A munkájába fog belemélyedni ebben a hónapban, bár utazással is eltöltheti ideje egy részét. Párkapcsolatában, házasságában nem várható most változás, más életterületekre fog koncentrálni. Munkahelyén sikerekre, elismerésre számíthat. Előléptethetik vagy fizetésemelést kaphat. Feletteseivel rendkívül jó kapcsolatban lesz, a megbecsülésükben részesülhet, jól együtt tudnak dolgozni. Ha fontolgatja egy ideje, hogy vállalkozásba kezd, akkor ez a hónap nagyon kedvező ahhoz, hogy belekezdjen ilyesmibe. Sok támogatást kap másoktól, szerencsésen alakult az üzlete. Az is előfordulhat, hogy meglévő vállalkozásában változtat valamin, ha ilyen terve van, lépje meg bátran, jól fog járni vele. A hónap mottója: Nemcsak birtoklási vágy létezik, hanem a birtokban levés vágya is.