horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A párkereső Bikák semmiképp ne maradjanak most otthon! Természetes erejük és határozottságuk olyan ismeretségeket vonz most be, amelyek hosszú ideig részei lesznek életüknek. Most minden azon múlik, le tudja-e küzdeni gátlásait és meri-e önmagát adni.

Heti horoszkóp

Önértékelése végre helyreállt, új ismerőse ugyanis nem csak elfogadja azokat a dolgokat, amelyekért mások megmosolyogják, hanem csodálja is az Ön együttérzését, érzékenységét, és naiv világlátását. Ez a fajta megértés komoly alapja lehet egy örök barátságnak vagy szerelemnek.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban több olyan konfliktus is adódhat az életében, amelyet bizonyos szempontból az Ön hozzáállása generált. Valahogy most nincs türelme az emberekhez, erős indulatok ébrednek Önben, ha ellenállásra talál. Ilyenkor legjobb, ha kitér a másik elől, mert haraggal a szívében úgysem tud józanul reagálni. Ha viszont egyszerűen csak ellenérzése van valakivel szemben, használja ki a lehetőséget tanulásra és figyelje meg a másikat. Vegye észre benne az embert és azonnal eltűnik Önből az érzés, hogy ellentétes oldalon állnak. Megérzi, hogy minden ember úgy gondolja, igaza van és életében mindent a lehetőségei szerint legjobb módon tesz. A hónap mottója: Úgy kell élnünk, ahogy a legkönnyebb számunkra az élet - nem szabad erőszakolni magunkat.