horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A munka és a magánélet összeegyeztetése a legtöbb embernek azért okoz gondot, mert minél nagyobb felelősség hárul valakire hivatásával kapcsolatosan, annál inkább kiesik a gondoskodó partner szerepéből. Nehéz visszatalálni ezekhez az érzésekhez, ha mindig a munkájával van tele a feje.

Heti horoszkóp

Ha arra vágyik, hogy nagyobb legyen belső nyugalma, hogy ne száguldjanak szüntelenül a gondolatai, próbáljon ki különböző meditációs technikákat! Minden olyan tevékenység vagy feladat segít ilyenkor, amely tartósan leköti a gondolatait, és amelyben igazán el tud mélyedni.

Havi horoszkóp

Rengeteg erőt érez most magában, tele van új ötletekkel és az önbizalma is stabil. Ez tökéletes alap a júniusban érkező feladatokhoz, amelyekben igazán bővelkedhet majd. Bármihez kapcsolódnak is tennivalói - költözéshez, munkához -, alig várja, hogy belekezdhessen. Pontosan látja maga előtt, mi lesz a végeredmény, ezért óriási erőket tud megmozgatni. Az egyetlen nehézséget az okozhatja, hogy mivel tudja, mit akar, nehezen vesz tudomást mások elképzeléseiről és rosszul fogadja, ha a körülmények akadályozzák. Szerelmi téren szintén nagyszerű időszakra számíthat. Kölcsönösen érzékenyek egymásra, szavak nélkül, egy-egy összenézésből értik egymást. Támogató és mély érzéseket erősítő időszak ez.

A hónap mottója: Meg kell látnunk a csodákat ahhoz, hogy csodák létezhessenek.