horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha reálisan megvalósítható célokat tűz ki maga elé, akkor sikerélménnyel zárhatja a hétvégét. Szervezettségének köszönhetően hihetetlen teljesítményre képes és hatékonyságát látva mások is szívesen alávetik magukat az Ön irányításának és útmutatásainak, ami azt jelzi, hogy jó főnök válhatna Önből.

Heti horoszkóp

Nem várható el, hogy két ember tökéletes harmóniában illeszkedjen egymáshoz. Az élet sok területén meg kell ismerni egymás elképzeléseit és megtanulni együtt élni velük. Mindenki más tapasztalatokat gyűjtött eddigi életében, más mintákat hozott magával. Tartsuk ezt tiszteletben!

Havi horoszkóp

Nem tudja megúszni ebben a hónapban, hogy vállalja tettei következményeit és hogy túlessen nehéz beszélgetéseken. Az is előfordulhat, hogy réges-régi ügyek kerülnek most rendezésre, vagy most szembesül egy régebbi tette következményeivel. Szerelmi életét most a nagylelkűség és az érzékenység jellemzi. Mintha pontosan érezné, hogy mi van kedvesében. Minden ki nem mondott gondolatát érzi és ezekre is reagál, ami egy rég nem tapasztalt közelségérzést teremt újjá Önök között. Hivatásában most minden lehetséges az Ön számára. Használja ki akaraterejét, önérvényesítő képességét és bármennyire nagy is a kísértés, ne akarjon minden áron vezetői szerepet szerezni.

A hónap mottója: Ha az út, amelyen jársz, állandóan fájdalmat okoz neked, akkor az nem a te utad.