horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Bánkódik az elmúlt hét eseményei miatt, pedig azt tervezte, hogy egy vállrándítással túllép az egészen és nem hagyja, hogy lelkiismeret furdalása legyen. Belső hangja azonban következetese újra és újra előhozza a témát belső ítélőszéke előtt és nem hagyja, hogy büntetlenül megússza tettét.

Heti horoszkóp

Ne erőltesse másokra elképzeléseit, inkább egyedül oldja meg a most felmerülő problémákat. Valószínűleg nem tudja mindenben érvényesíteni az akaratát, de ha nem lesz önfejű, minden téren sikerül olyan kompromisszumokat kötnie, amelyekkel maximálisan elégedett lesz végül.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban mintha gyakrabban érezné úgy, hogy kedvese nem szentel elegendő figyelmet Önnek. Annak ellenére, hogy Ön így érzi, előfordulhat, hogy nincs reális alapja panaszainak. Egyszerűen több törődésre és gondoskodásra lenne most szüksége, mert önbizalma és az életbe vetett bizalma kissé megingott. Ennek helyreállításában segíthet ugyan a partner, de jórészt Önön múlik, sikerül-e megtalálnia azokat a területeket, azokat a belső forrásokat, amelyek újra visszakapcsolják az élet áramába. Teremtsen időt az elmélyülésre, vegye észre, melyek azok a (belső) történések, amelyek megakasztották. Most azonban nem szabad látszatmegoldásokkal megelégednie! Használja ki a kialakult feszültséget és keresse meg a probléma legmélyebb gyökereit is! A hónap mottója: „A jól megcsinált dolog jobb, mint a jól elmondott.”