horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A Bikák számára általában nehéz megtalálni a megfelelő egyensúlyt a függetlenség és a kötöttség között. Ez különösen a párkapcsolatban okoz Önnek gondot, hiszen vágyik a biztonságra, de tudja jól, hogy ha belemegy valamibe, azt nem fogja egykönnyen felrúgni.

Heti horoszkóp

Amikor olyan dologra vágyik, amit nem engedhet meg magának, rettenetesen ingerlékennyé válik. Ilyenkor mindenki jobban teszi, ha messziről elkerüli Önt. Mindenképp érdemes elgondolkoznia azon, mi rejtőzhet viselkedése mögött, mit fejez ki Önnek a pénz, az anyagi jólét.

Havi horoszkóp

A Bikák szerelmi életét ebben a hónapban az adás témája fogja meghatározni. Partnere már megtapasztalhatta, mi mindent képes Ön adni, de valami miatt az adást lekorlátozza az érzéki örömökre. Ha érzéseiben, gondolataiban is ennyire hagyná lubickolni kedvesét, ahogy azt a kényeztetéseivel teszi, garantáltan egy életre magához tudná kötni. Sejti ő természetesen, hogy jóval több érzés és értelem rejlik Önben, de ha ezek sohasem öntenek formát, ha nem tudja megosztani másokkal, akkor élvezhetetlenek maradnak. Nyilván mindenkinek a saját feladata a legnehezebb, nincs is értelme önmagát hibáztatni ezért. Fogadja el és ismerje meg zárkózottságát. Figyelje meg, milyen helyzetekben, milyen társaságban oldódik fel könnyedén!

A hónap mottója: Minden bajra két orvosság van: az idő és a csend.