horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Néha bizony arra van szükség, hogy önmagát dicsérje és mindenkivel tudassa, mit ért el. Ha nem viszi túlzásba, az emberek értékelni fogják.

Heti horoszkóp

Ha olyasmivel foglalkozik most, ami mindig is érdekelte, de eddig nem vette a fáradtságot, hogy közelebbről megismerkedjen vele, felfedezhet magában általa új készségeket. Azonnal érezni fogja, hogy ezzel többet kell foglalkoznia, és hogy rengeteg élményt hoz majd az életébe!

Havi horoszkóp

A munkájába fog belemélyedni ebben a hónapban, bár utazással is eltöltheti ideje egy részét. Párkapcsolatában, házasságában nem várható most változás, más életterületekre fog koncentrálni. Munkahelyén sikerekre, elismerésre számíthat. Előléptethetik vagy fizetésemelést kaphat. Feletteseivel rendkívül jó kapcsolatban lesz, a megbecsülésükben részesülhet, jól együtt tudnak dolgozni. Ha fontolgatja egy ideje, hogy vállalkozásba kezd, akkor ez a hónap nagyon kedvező ahhoz, hogy belekezdjen ilyesmibe. Sok támogatást kap másoktól, szerencsésen alakult az üzlete. Az is előfordulhat, hogy meglévő vállalkozásában változtat valamin, ha ilyen terve van, lépje meg bátran, jól fog járni vele. A hónap mottója: Nemcsak birtoklási vágy létezik, hanem a birtokban levés vágya is.