horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem is gondolná, milyen komoly feladatokhoz felnőtt már. Annak ellenére, hogy nem próbálta ki magát éles helyzetben, felkészült nagyobb erőpróbákra is.

Heti horoszkóp

Házassága valószínűleg zökkenőmentesen működik, és most tanulhat is valamit általa önmagáról és a nagyvilágról. Kapcsolatba kerülhet egy Öntől életkorából vagy származásából fakadóan teljesen különböző háttérrel rendelkező személlyel, ami tudatosítja Önben saját lehetőségeit.

Havi horoszkóp

Ha lezárult a közelmúltban párkapcsolata vagy ha nincs társa már egy ideje, előfordulhat, hogy december vége felé megismerkedik valakivel. Kölcsönös szimpátia és vonzalom várható mindkét részről, így nincs kizárva, hogy elkezdődjön egy új párkapcsolat az életében. Elsietnie semmit nem kell. Ha jobbnak látja a kivárást, akkor csak ismerkedjen, hiszen van még idejük arra, hogy később váljék szorosabbá kapcsolatuk. Kisebb anyagi veszteségek érhetik ezekben a hetekben, de ne tulajdonítson nekik túl nagy jelentőséget. Hajlamos túl komolyan venni az apróságokat is, így lelkileg megviselhetik ezek a veszteségek, pedig valójában nem okoznak túl nagy problémát. A hónap mottója: Valami nem attól lesz új, hogy még nem találkoztál vele, hanem hogy mindig mást veszel észre benne.