horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Bár nagyon sokat olvas és sok témában tájékozott, igazán mély tudás csak azokon a területeken marad meg Önben, ami valóban érdekli.

Heti horoszkóp

Ma legjobb szándéka ellenére is féltékenységet érez, hiába ismételgeti magában, hogy ez csak birtoklási vágyból ered, tehát ostobaság. Annyira megfogta valami új kedvesében, hogy már a gondolat is megrémíti, hogy valaki más is érdeklődést ébreszthet benne és esetleg elveszítheti.

Havi horoszkóp

Anyagi szempontból ez a hónap a tervezésről és az önmérsékletről szól. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy kevés pénze lesz, sőt előfordulhat, hogy nagyobb bevételhez jut, ami lehetőséget biztost arra, hogy – átgondoltan és előrelátóan – megvalósítsa egy távolinak hitt tervét. Érdemes ezekben a hetekben bővíteni érdeklődési körét, mert most szinte issza magába az új információkat, a tudást. Most sokkal könnyebben elsajátíthat új képességeket is, ezért fontos, hogy amikor csak teheti, tegye próbára magát, keresse a kihívásokat! Érdemes odafigyelni önző hajlamaira és arra, hogy őszinte legyen másokkal! Környezete most sok hasznos tanáccsal láthatja el és bátorítást kaphat tőlük. A hónap mottója: A hosszú és jó életet nem évekkel, hanem élményekkel és megismeréssel mérik.