horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Végre eljött az ideje, hogy hobbijával foglalkozzon. Különösen a művészi tehetséggel megáldott Halaknak érdemes ma alkotó munkával tölteni a napot.

Heti horoszkóp

Váratlanul megjelenhet valaki az életében, aki mélyen felkavarja és arra ösztönzi, hogy átgondolja önképét. Nagy esély van arra, hogy bele is szeressen az illetőbe, vagy legalábbis nagyon mély kötődés alakul ki kettejük között, ami hosszú ideig részévé teszi az életének.

Havi horoszkóp

Mindenki irigykedve figyeli életerejét és sugárzó lényét. Miközben környezete szenved a tél közeledtétől és próbálja megszokni a hűvös reggeleket és estéket, Ön kiválóan érzi magát a bőrében. Vitalitásának köszönhetően nem fél az élet változásaitól sem és előfordulhat, hogy ennek köszönhetően fontolgatja egy fontos kapcsolat megszakítását. Mielőtt lépne, mindenképp próbálja átérezni, melyek azok a dolgok, amely pozitív irányba változnának az életében, és hol érezné meg a kapcsolat hiányát. Ha bizonyos dolgokban pótolhatatlannak érzi az illetőt, inkább várjon még a visszafordíthatatlan lépésekkel, és keressen olyan megoldást, amely lehetővé teszi, hogy kipróbálja, milyen lenne az élet nélküle. A hónap mottója: „Az ember nem más, mint amit egész nap gondolt.”