horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Amint képessé válik arra, hogy elkötelezze magát, egészen új távlatok nyílnak meg Ön előtt. Ez életének minden területén így van, legyen szó a munkájáról vagy a szerelmi életéről, bár mivel Ön erősen érzelmi beállítottságú, az utóbbiban valószínűleg intenzívebben éli meg a változásokat.

Heti horoszkóp

Az együttélés szempontjából döntő fontosságú, ki milyen közegben, milyen otthonban érzi jól magát. Ha Önnek és kedvesének egészen másra van szüksége, és ehhez mindketten makacsul ragaszkodnak, akkor nehéz elképzelni, hogy gondtalanul képesek lennének együtt lakni.

Havi horoszkóp

Már nem sok választja el az áttöréstől, ami végre elhozhatja a régóta áhított sikert. Ennek megfelelően tele van erővel és energiával, nem lehet feltartóztatni, ha arról van szó, hogy kreativitásának új utat adjon. Ezekben a hetekben adódhat néhány „vizsgalehetőség” az életében, amelyekben akkor állhat helyt, ha világos elképzelései és tervei vannak, ha pontosan tudja, hogy mik a céljai. Már nem elég, hogy nagyjából tudja, mit szeretne. Szinte lássa maga előtt a célt, ahová el szeretne érni. Teremtsen magának lehetőséget egy kis pihenésre is, amikor szabad utat engedhet kreativitásának. Legyen óvatos a hatalom és befolyás témájában, mert most hajlamos rá, hogy észrevétlenül, de manipulálja a környezetében élőket.

A hónap mottója: Ha már tudod, mi végre születtél, megtudtad magadról a legfontosabbat.