horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha hajlandó újra nyitni a világ felé azt tapasztalja majd, hogy az tele van lehetőségekkel. Különösen szerelmi téren érdemes nyitottnak lennie!

Heti horoszkóp

Küzdelmes, kihívásokkal teli hét vár Önre. Sok erőfeszítést kell tennie, a szokásosnál jóval több munka vár Önre. Talán nem is baj, hogy így alakul, mert hajlamos szétforgácsolódni és így legalább megfelelő mederbe terelődnek energiái. Ha jól végzi munkáját, komoly elismerésre számíthat.

Havi horoszkóp

Mozgalmas hetek következnek a Halak életében. Izgalmas kalandok várják szerelmi téren, ugyanis többen is pályáznak Önre. Mindannyian azt akarják elérni, hogy legtöbb vagy akár kizárólagos figyelmét nekik szentelje. Önt persze csak még inkább feltölti energiával ez a hatalmas érdeklődés és készségesen játsza a világ királyát/királynőjét. Egyetlen dologgal tudja lehűteni rajongóit, ha azt gondolja, hogy ez most már mindig így lesz, és túlságosan beleéli magát a szerepbe. Ne legyen fölényes és ne engedjen meg magának túl sokat. Ha most szerény tud maradni, biztos lehet benne, hogy stabil, valós belső értékeken alapuló az önértékelése és nincs kiszolgáltatva külső visszajelzéseknek.

A hónap mottója: Miután az ember túljutott egy nagy megpróbáltatáson, mélyebb megértéssel ismeri fel, hogy semmit sem veszített, csak illúziókat.