horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Az üzleti siker nem ér annyit, hogy azzal veszélyeztesse kedvesével való viszonyát. Legyen megértő vele, ha valóban elhanyagolta mostanában.

Heti horoszkóp

Pompás híreket hallhat, a változások nyugodt, kiegyensúlyozott jövőt ígérnek. Szinte szárnyakat kap a szerelmi és üzleti sikerektől. Erősíti önbizalmát és az életbe vetett hitét az a tény, hogy a sors ilyen kegyes Önhöz. Élvezze sikereit, ossza meg másokkal életörömét!

Havi horoszkóp

Egész hónapját átlengi a romantika és a gyengédség. Vagy Önben támad erős vágy ezekre és ezt keresi majd minden kapcsolatában, vagy ezt kapja párjától, illetve valakitől a közvetlen környezetében. Jólesik a meghitt környezet, a családi együttlétek, a baráti beszélgetések. Olyan bensőséges hangulatot tud most teremteni maga körül, hogy az emberek sorra megnyílnak Önnek és mély, egészen intim témákat is megosztanak Önnel. Megéli most belső érzékenységét és kiváló empatikus képességét, ugyanakkor szokásos keménysége is megmarad. Ezeknek köszönhetően jó érzékkel rávezeti az embereket, hogy mi is szolgálja leginkább az érdeküket, mit kell tenniük boldogságuk érdekében. Saját ügyeiben nem lát ennyire tisztán, de ott sem hoz helytelen döntéseket. A hónap mottója: „Akármilyen erős érzések is vannak a szívedben, ha nem osztod meg őket a másikkal, akkor teljesen értelmetlenek.”