horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A Halak nagy problémája, hogy hajlamosak mindenáron megfelelni partnerük elvárásainak. Ez viszont óriási ellentétben áll belső igazságérzetükkel és őszinteségükkel. Találja meg az arany középutat a megfelelni vágyás és az eredetiség megőrzése között!

Heti horoszkóp

Ezt a hetet mintha a szerelemre szánták volna. A párt kereső Halak szülöttek kedvükre válogathatnak az ellenkező nem pályázói közül, a kapcsolatban élők pedig új szenvedéllyel találnak egymásra. Ehhez persze tenniük is kell. Teremtsék meg a romantikához szükséges hangulatot!

Havi horoszkóp

Az utóbbi időben sikert sikerre halmoz és egyre több dolog alakul az Ön javára. Hosszú távon úgy tűnik, élete minden területe pozitív irányba változik. Még ha időnként megjelennek is felhők élete egén, kialakult Önben egy olyan bizonyosság, amivel ezeket átmeneti gondnak és csupán megoldandó feladatnak látja, de egyáltalán nem aggodalmaskodik. Tartsa meg ezt az irányt és folytassa az útját hasonlóan óvatos léptekkel. Most ugyanis az egyetlen problémát az elbizakodottság okozhatja, amikor is túl nagyot vállal vagy túl kockázatos lépést tesz. Időnként a pihenésre is szakítson időt, kuckózzon be egy kényelmes fotelbe, tegye fel a lábát és élvezze, hogy ellazulhat. Előfordulhat, hogy ilyenkor támadnak legjobb ötletei!

A hónap mottója: A világ tele van jelekkel és csodákkal, amik megtörténnek és elmúlnak, s aki elég szerencsés és elég éber, az megláthatja őket.