horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Sajnos – vagy szerencsére – senki sem tud olvasni a gondolataiban, ezért a környezetében élők csak arra tudnak reagálni, amit Ön kimond.

Heti horoszkóp

Társa bármikor képes felvidítani Önt, amihez most nem kell más, csak hogy el tudja Önt vinni egy olyan buliba, amelyet a barátai szerveztek. Amint társaságban lesznek, felébred Önben a vágy a szórakozásra. Hálás lesz kedvesének, amiért nem hagyta magát lebeszélni a partiról.

Havi horoszkóp

Most nagyon erősen igényli, hogy szeretetet adjon és kapjon. Gyengéd, oltalmazó és odaadó érzéseket táplál. Minden kapcsolata (különösen a nőkkel) szorosabbra fűződik. Tartsa szem előtt, hogy egy szexuális kapcsolatban néha helye van a megfontoltságnak is. Ez most nem a legmegfelelőbb pillanat arra, hogy bárki iránt tartósan elkötelezze magát. Arra sem alkalmas az idő, hogy most próbálja elsimítani társkapcsolati nehézségeit. Érzelmei kicsúszhatnak ellenőrzése alól; hajlamos rá, hogy túl könnyed és felületes legyen. Figyelje meg, hogyan reagál másokra és a többiek Önre; így ebben az időszakban sokat tanulhat önmagáról.

A hónap mottója: Idővel majd elhiszed, hogy hálásnak kell lenned a pofonokért. A legnagyobbakért, a kisebbekért, az összesért, mert ők visznek el odáig, ahol most vagy.