horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Sikerélményre vágyik és ezt most könnyen el is érheti, ha van Önben egy kis merészség és ha elég nyitott az új helyzetekben!

Heti horoszkóp

A váratlan események mindig nagyon megzavarják belső harmóniáját. Napokba telik, amíg újra visszanyeri lelki békéjét, amíg újra visszazökken a régi kerékvágásba. Ilyenkor úgy érzi, mintha megfosztanák egy kincsétől akkor is, ha csak apróságról van szó.

Havi horoszkóp

Már nem sok választja el az áttöréstől, ami végre elhozhatja a régóta áhított sikert. Ennek megfelelően tele van erővel és energiával, nem lehet feltartóztatni, ha arról van szó, hogy kreativitásának új utat adjon. Ezekben a hetekben adódhat néhány „vizsgalehetőség” az életében, amelyekben akkor állhat helyt, ha világos elképzelései és tervei vannak, ha pontosan tudja, hogy mik a céljai. Már nem elég, hogy nagyjából tudja, mit szeretne. Szinte lássa maga előtt a célt, ahová el szeretne érni. Teremtsen magának lehetőséget egy kis pihenésre is, amikor szabad utat engedhet kreativitásának. Legyen óvatos a hatalom és befolyás témájában, mert most hajlamos rá, hogy észrevétlenül, de manipulálja a környezetében élőket.

A hónap mottója: Ha már tudod, mi végre születtél, megtudtad magadról a legfontosabbat.