horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Azt hogy nincs kapcsolata, nem feltétlenül kell magányként megélnie. Használja ki az ebben rejlő lehetőségeket, hiszen hamarosan véget ér.

Heti horoszkóp

Kedvesét nagyon megviselik az Ön erősebb beszólásai, és nem tud mit kezdeni az időnként előadott túlzott intenzitású drámai nagyjeleneteivel sem. Mivel ő sokkal kiegyensúlyozottabb személyiség, megijesztik ezek a szélsőségek és az önkontrol hiánya érzelmi téren.

Havi horoszkóp

Az Ikrek jegyben születettek valószínűleg megérzik ebben a hónapban, hogy a bolygók intenzív hatását, amely abban nyilvánul meg, hogy elmélyíti és összpontosítja a figyelmet és koncentráltságot. Terveik megvalósításához most épp ez a fajta fegyelmezettség szükséges ugyanis. Hozzáállásuk valósághűbb lesz és csak azokba az ötleteikbe fektetnek energiát, amelyek valóban érdemesek rá. Figyeljenek oda azonban arra is, hogy ne váljanak túlságosan szigorúvá önmagunkkal szemben, mert a túlzott önkritika akár fizikai szintű energiátlansághoz is vezethet, a tartós levertség pedig nehezen küzdhető le. Mivel a most felmerülő egészségi problémák erősen kötődnek a táplálkozáshoz, jó időszak diétákhoz, kúrákhoz. A hónap mottója: „Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”