horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Talán úgy érzi, kedvese szerelmét azzal tarthatja meg, ha áldozatokat vállal érte. Ez csak egy rossz beidegződés Önnél, amit jobb ha mielőbb elfelejt.

Heti horoszkóp

Vigyázzon magára ezen a héten, mert nincs annyi energiája, mint általában, így apró problémák is megviselhetik lelkileg, felszínre kerülhet depresszióra, lelki betegségekre való hajlama. Ha gondokkal találkozik, ne keseredjen el, hanem fogja fel őket úgy, hogy az Ön fejlődését szolgálják.

Havi horoszkóp

Április első felében felébred Önben a családhoz tartozás erős érzése. Mindenáron valamilyen látványos módon akarja a többiek tudtára adni, hogy fontosak Önnek és emlékeztetni szeretné őket arra, hogy a család pótolhatatlan kincs. Legyen megértő, ha ők most nincsenek erre hangolva és nem akarnak azonnal minden hétvégét együtt tölteni. Szervezzen közös programokat, látogassa meg szeretteit amikor jólesik és amikor ők is szívesen látják Önt, de senkire se kényszerítse rá az akaratát! Tartsa tiszteletben, hogy mindenki éli a saját életét és ne próbáljon meg a mindennapok részese lenni, ha valójában nincsenek napi kapcsolatban! Természetesen Ön is vendégül láthatja családtagjait. Higgye el, ezt mindenki értékelni fogja!

A hónap mottója: Az eltévedés is felfedezőút.