horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Felgyülemlett feszültségeit fontos lenne fizikai szinten is levezetni. A megfelelő mozgásforma közvetlenül és pozitívan befolyásolná általános közérzetét. Ehhez nem kell sokat tennie, csupán odafigyelnie teste jelzéseire. Ha nincs ideje sportolni, legalább egy masszázst iktasson be a programjába.

Heti horoszkóp

Igazán elégedett lesz a hét végén magánéletének alakulásával. Ha kedve van, a héten nagyon könnyen kialakíthat, illetve elmélyíthet új barátságokat, ismeretségeket, ami természetesen sokat segíthet a párt kereső Ikreknek. Nyitottsága vonzza az embereket és őket is megnyitja.

Havi horoszkóp

Fontos, hogy megtanuljon lazítani. Próbálja ki, melyik lazítási technika a leghatásosabb Önnél, és amikor csak ideje engedi, gyakorolja! Érdemes olyan technikával kezdeni, amely az izomfeszítés-izomlazítás módszerével dolgozik. Emellett arra is szüksége van, hogy energiáját kiadós, intenzív fizikai tevékenységgel vezesse le. Mindenképpen sportolnia kell, különben belső feszültségeit másokon vezeti le és ebből problémái adódhatnak. Ha munkahelyén nem adódnak érzelmi konfliktusai, komoly anyagi sikerei lehetnek. Jobban elismerik, mint bármikor és olyan üzleti döntéseket hozhat most, amelyek azonnal látványos eredményeket hoznak. A hónap mottója: Legtöbbször olyankor van az embernek kötelessége, amikor egy másikat akar elmulasztani.