horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem is sejti, mennyire erősen hat kisugárzása az ellenkező nem tagjaira. Csak akkor figyel fel a közeledésre, ha Ön is érdeklődik az illető iránt.

Heti horoszkóp

Jó kedvű és tele van energiával. Mindenkit megnevettet és csak úgy árad Önből a kedvesség. A párkereső Ikrek szinte azonnal be is vonzanak valakit, aki nem tud ellenállni ennek a sugárzó energiának és közeledni próbál. Igyekezzen megtartani ezt az állapotot, amit annyira élvez!

Havi horoszkóp

Telve van életerővel, tetterővel, életörömmel. Százszázalékosan önmagát kívánja adni. Nincs hangulata a taktikázgatáshoz - ez viszont gondokat okozhat. Végül is nincs sehol előírva, hogy ne lehetne egyszerre tapintatos és hű is önmagához - ez esetben ugyanis nehézségek nélkül tudná kapcsolatait tovább építeni. Meg akarja mutatni magát egy kicsit a világnak, vagy élére akar állni a változásoknak. Tegye hát meg, de ne felejtse el a többiek tudomására hozni, hogy nélkülük tényleg nem jutna előrébb. Valójában ezt a hónapot legjobb, ha közös munkálkodással tölti másokkal együttműködve. Fennáll a váratlan balesetek lehetősége otthonában, otthona körül vagy otthonával kapcsolatosan. Tartson biztonsági ellenőrzést és legyen óvatos.

A hónap mottója: „Mindenki maga irányítja sorsát; mi magunknak kell megteremtenünk boldogságunk okait. Csak mi tartozunk ezért felelősséggel, senki más.”