horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nagyon fájdalmasnak él meg egy elválást. Nem is gondolta volna, hogy ennyire szerves részévé vált ez a másik az életének.

Heti horoszkóp

Életünk minden hibájából tanulhatunk, ha vesszük a fáradtságot és kielemezzük őket. Nem kell túl sokáig rágódni rajtuk, hiszen az adott helyzetben legjobb tudásunk és képességünk szerint cselekedtünk, de ha újra ugyanolyan szituációba kerülünk, már tudni fogjuk, hogy mi a legjobb megoldás.

Havi horoszkóp

Az elkövetkező hetekben a munkájával kapcsolatban várakozásra kényszerül, de megértő, türelmes természete miatt könnyen átvészeli ezt az időszakot. Valószínű, hogy hiába is siettetné a dolgokat, nem történnének meg hamarabb, ezért jobb, ha vár, amíg elrendeződnek bizonyos ügyek, és utána szinte magától megoldódik majd ez a kérdés. Szerelmi téren a felelősségvállalásra helyeződik a hangsúly. Elképzelhető, hogy olyan fázisba érkezett a párkapcsolata, hogy komoly döntések előtt áll – vagy épp azt a döntést kell meghoznia, hogy a függetlenségét feladva belekezdjen egy komolyabb viszonyba. Bárhogyan is tesz, hallgasson a szívére! A hónap mottója: Azt hiszed, ismersz valakit, közben csak azt tudod róla, amit tudni akarsz.