horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ezen a hétvégén az esze veszi át az uralmat. Minden kérdéshez racionálisan viszonyul, és nem hallgat a szívére. Ennek megfelelően vitái is nélkülöznek minden érzelmet és csak a rideg tényeket hajlandó meghallani. Lehet, hogy látszólag Ön kerül ki győztesen minden nézeteltérésből, de hosszú távon csak veszít ezzel.

Heti horoszkóp

Kedvese már megint erején felül vállalt és Ön az egyetlen, aki csökkenthet terhein. Igyekezzen meggyőzni őt arról, hogy senkinek sem segít azzal, hogy mindent megcsinál mások helyett is. Legyen türelmes és megértő vele! Hamarosan képes lesz elengedni régi viselkedésmintáit.

Havi horoszkóp

Érzékenységének köszönhetően Ön minden helyzetből, minden találkozásból tanul valamit. Olyan mély tudásra és megismerésre vágyik, ami mindig arra készteti, hogy hiánytalan választ kapjon, hogy a valódi mozgatórugókat találja meg. Folyamatosan figyeli a felébredt érzéseket, gondolatokat, próbálja észrevenni saját belső irányító elveit, hogy azután kézbe vehesse a dolgokat és teljes egészében átvegye az irányítást. Semmi sem ad Önnek olyan mély nyugalmat, mint az az érzés, hogy érti, mi történik. Amíg nem ezt érzi, nem tudja igazán élvezni a helyzeteket, kapcsolatokat. Az is nélkülözhetetlen az Ön számára, hogy minden érintett elismerje ezt a jogát és ne próbáljon semmit sem elrejteni Ön elől. A hónap mottója: Mint minden művészi alkotás, az élet is megköveteli, hogy elgondolkodjunk rajta.