horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Amikor egyszerre számtalan feladatot kellene elvégeznie, mindig csak a soron következőre figyeljen, és mire észbe kap, már a végére is ért.

Heti horoszkóp

Teljes bizonyossággal érzi, hogy valami készül, de nem tudná megmondani, hogy mi az. Szerelmi élete pezsgő, sok hódoló veszi körül és mindegyik megad valamit, ami tetszik Önnek és amiről nem szívesen mondana le. Amíg őszinte velük és nem hitegeti őket, nyugodtan megtarthatja valamennyit.

Havi horoszkóp

Nem érti, hogy partnere miért lett egyszerre ilyen féltékeny. Azok az ártatlan flörtök, amelyek eddig nem zavarták, most végtelen vitákhoz vezetnek, és úgy érzi, folyamatosan ellenőrzés alatt van. Ne törje a fejét az okokon, legyen megértő és mindig legyen kész humorral elvenni az ilyen helyzetek élét. Ez az egyetlen módja annak, hogy viszonylag nyugodtan átvészelje azt az időszakot, amíg helyreáll kedvese önértékelése. Becsvágyának köszönhetően sokat ígérő szakmai kilátások adódhatnak ebben a hónapban, amelyeknek karrierjére és anyagi helyzetére is igen pozitív hatása lesz. Ne kapkodjon, ne vállalja túl magát! Fontos, hogy most megbízható, alapos munkát végezzen, inkább a minőségben nyújtson többen, mint a mennyiségben. Minden tekintetben szerencsésnek ígérkezik az október. A tél közeledtével is tele van életörömmel és tetterővel, így a kihívásokat is örömmel fogadja és élvezi őket. A hónap mottója: „A nagy táncosok nem a technikájuk, hanem a szenvedélyük miatt váltak naggyá.”