horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Energiái kirobbanóban és Ön úgy érzi, rengeteg dolog köti és tartja fogva. Mielőtt mindent felrúgna, gondoskodjon elegendő fizikai mozgásról!

Heti horoszkóp

Ha eddigi módszerei nem voltak hatásosak, itt az ideje, hogy a zsebébe nyúljon és olyan ajándékokkal kényeztesse kedvesét, amelyekre valójában vágyik. Ez még nem jelenti azt, hogy anyagias lenne, egyszerűen csak fontos neki a szépség és igényes arra, hogy mi veszi körül.

Havi horoszkóp

Egyre inkább elege van a munka hétköznapjaiból, amit ráadásul tovább nehezít az Önre nehezedő nyomás és a fokozott felelősség pénzügyi kérdésekben. Ilyen körülmények között persze nem könnyű élvezni az életet és meglátni a szépségeit, pedig erre a hónap első fele kiválóan alkalmas lenne. Fogékony most mindenre, ami művészet, szépség és harmónia. Talán épp ezért éli meg akkora tehernek a napi munkát. Ha időt szakít rá és szabadidejében művészeti tevékenységekkel töltődik, sokkal könnyebben átvészelheti ezt az időszakot. A hónap második felében meg kell hoznia egy elég határozott döntést. Nem térhet ki az állásfoglalás elől, ebben a kérdésben már nem létezik talán, csak egyértelmű igen vagy nem.

A hónap mottója: A sötétség és a bizonytalanság időszakai, melyek magukban hordozzák az egyedüllét érzését, jelentik a kaput az újrakezdéshez!