horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Tanulmányok azt mutatják, hogy a tartós kapcsolat és a házasság gondolata olyan partnerekkel kapcsolatban merül fel, akikről azonnal érzi a partner, hogy valóban megbízhatóak. Talán ez az oka, hogy Önnek nem futó viszonyai vannak, hanem többnyire hosszabb kapcsolatai.

Heti horoszkóp

Ha sokáig eredménytelenül keresünk valamit, egy idő után már nem akarjuk elhinni, amikor végre rátalálunk. A párkereső Ikrek ezt élhetik most át, ugyanis új ismerősük egyre több dologban tűnik a tökéletes társnak. Lassanként kezdjen el hinni tapasztalatainak és a szíve szavának!

Havi horoszkóp

Ne becsülje alá saját belső erejét! Még ha időnként úgy érzi is, hogy mindjárt összecsapnak a feje fölött a hullámok, ha jobban belegondol, igazán megoldhatatlan problémái nincsenek. Talán egyik-másik feladat megoldása több keresgélést és kísérletezgetést igényel, de bízzon benne, hogy megtalálja a kivezető utat. Kerülje a konfliktusokat ezekben a hetekben, ne pazarolja az energiáját feleslegesen. Előfordulhat, hogy ez a fajta hozzáállás megtetszik Önnek és úgy fogja érezni, eddig tévúton járt és rengeteg időt elpazarolt feleslegesen. Érzelmileg igyekezzen nyitni és még ha nehezére esik is vagy ijesztőnek tűnik az ezzel járó kiszolgáltatottság érzés, beszéljen őszintén arról, mi zajlik Önben.

A hónap mottója: Ha az ember nem a saját vágyaira koncentrál, hanem készen áll egy nagyobb kalandra, jóval több élmény vár rá.