horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Alkalmas a mai nap mindenféle hivatalos ügy elindítására, szerződések megkötésére vagy nagy értékű vásárlásra. Ha teheti, ma lépjen ezekben az ügyekben!

Heti horoszkóp

Alkotókészsége erőteljes lendületet vesz, de ezt nem egy asztalnál ülve, szellemi síkon akarja kiélni. Kedvet kaphat ezen a héten a fizikai értelemben vett alkotásra: előadóművészetek, szobrászat, képek festése, vagy bármi más, ami egyszerre kimerítő és kreatív is.

Havi horoszkóp

Heves érzelmi fellángolás várható december folyamán. Ha nincs párkapcsolata, akkor erős esély van most arra, hogy valakibe beleszeressen. Egy olyan személy jelenik meg az életében, akivel hosszú távon is egymás társai lehetnek, mert jól kiegészítik egymást, de ugyanakkor hasonló személyiségvonásaik is vannak. Valaki elbűvöli Önt intelligenciájával, humorérzékével, színes egyéniségével. Kölcsönös vonzalom várható és a párkapcsolatot bármelyikük kezdeményezheti. Nagy szerelem kezdődhet el életében, sokáig megmaradnak a most kezdődő érzelmei. Egy szellemi társra találhat, akivel bármiről el tud beszélgetni. A hónap mottója: Jobb, ha séta közben eltévedsz, mint ha el sem indultál volna.