horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Valami miatt komoly ellentét feszül Ön és párja között. Ha nem lesz őszinte önmagához, nem fogja megtalálni a probléma gyökerét és csak tovább szenved.

Heti horoszkóp

Keresse a sokféleséget, a változatosságot mindenben. Az tudja kizökkenteni mostani hangulatából, ha tudatosan keresi a szokatlant, az újat. Ez vonatkozik arra is, hogy mivel tölti a szabadidejét vagy hová, kikkel megy el szórakozni. Legyen nyitott az emberekre, a lehetőségekre!

Havi horoszkóp

Párkapcsolatában, házasságában egy kellemetlenebb hónap vár Önre. nehezen tudnak közös nevezőre jutni, veszekedések, viták várhatóak. Mivel Ön hűséges és hosszú távon tervező típus, túl fogja élni kapcsolata ezt a nehéz hónapot, de lelkileg kissé kifáradhat a veszekedésektől. Az lehet a benyomása, hogy párja szándékosan kezdeményez Önnel vitákat, köti az ebet a karóhoz, mintha arra vágyna, hogy minél többet veszekedjenek. Nehezen tudja kezelni ezt a helyzetet, mivel alapjában véve kerüli a vitákat. Nem tud visszavágni elég határozottan partnerének, így kissé megalázottnak érezheti magát. Családjától segítséget, lelki támaszt kaphat, meg fogják Önt érteni. A hónap mottója: Az, aki nyer a játékban, nyer az életben is; mindkettőben ugyanazok a tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy az ember biztosítsa a felsőbbrendűségét.