horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Már régóta érlelődik egy komoly változás az életében, amelynek a jeleit már nem lehetett figyelmen kívül hagyni. Ha nyitott volt ezekre az apró előrejelzésekre és felkészült a visszatarthatatlan átalakulásokra, akkor most könnyedén enged a megerősödött áramlatoknak.

Heti horoszkóp

Szokatlanul mély és intenzív érzések ébrednek Önben. Annyira újszerű tapasztalatot jelentenek ezek, és a velük járó nyugalom, hogy több szempontból újragondolja, mit is vár el egy párkapcsolattól, melyek azok a feltételek, amelyeknek teljesülnie kell, hogy elkötelezze magát.

Havi horoszkóp

Az elkövetkező hetek helyes hozzáállása a felelősségvállalás lesz. Érdemes most minden helyzetben önként feltenni a kérdést, mennyire múlik ez rajtam, mivel járultam én ehhez hozzá? Csak ha vállalja saját felelősségét, ha képes szembenézni saját esetleges árnyékaival, akkor találhat olyan megoldást, ami valóban hosszú távú megoldást jelent. Kiváló kiinduló helyzet ez egy komoly belső fejlődéshez. Még ha időnként érzi is a szorítását, engedje, hogy saját magának egy jobb verziója megszülessen! Fokozottan érzékeny most a szabadság kérdésére, ami leginkább párkapcsolatában jelentkezhet problémaként. Töltsön sok időt a természetben és figyeljen oda teste jelzéseire, hogy mit kíván!

A hónap mottója: A szokásaink alakítják a létezésünket és a jövőnket. Ha változtatunk a szokásainkon, változtatunk az életünkön.