horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.

Heti horoszkóp

Élete és társkapcsolatai most gördülékenyen alakulnak, mert jól működő egyensúlyt teremtett belső és külső világa között. Nem érzi magát magányosnak akkor sem, ha némi időt egyedül kénytelen tölteni, sőt valószínűleg nem érzi most tehernek az egyedüllétet.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban úgy érzik a Kos szülöttek, hogy kifogyhatatlanok az ötletekből. Nem egyszerűen megoldják a feladatokat, hanem olyan új utakat és válaszokat találnak, amelyek eredeti gondolkodásmódra és fejlett intuícióra utalnak. Fogékonyak a merész elképzelésekre, a szokatlan gondolattársításokra és ezek következményeit pillanatok alatt képesek átlátni. Emellett azonban sokat kell dolgozniuk ezekben a hetekben, de ez nem meríti ki őket, hanem épp ellenkezőleg, saját erejüket megtapasztalva újragondolják lehetőségeiket is. A hónap kedvez a váratlan lehetőségeknek, ezért ha valaki váltani szeretne életének bármelyik területén, álljon készen a következő lépés megtételére. A hónap mottója: „A humor az elme mindennapos tisztálkodása.”