horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mindenféle utazásra kedvező ez a hétvége, de fontos, hogy gondosan megtervezzen mindent az úttal kapcsolatban. Kedvesének most a szokásosnál is több törődésre és odafigyelésre lenne szüksége. Figyeljen oda minden szavára és vegye komolyan az érzéseit, hogy érezze, megérti őt.

Heti horoszkóp

Vannak helyzetek, amikor azonnal kell döntenie anélkül, hogy ideje lenne átlátni vagy átgondolni az egész helyzetet. Mivel elég tapasztalatot szerzett már ezen a téren, nyugodtan rábízhatja magát ilyenkor belső megérzéseire, ezek segítségével meghozza az ideális döntést.

Havi horoszkóp

Ez a hónap a szerelemről fog szólni a Kosok számára. Minden erejével egy bizonyos problémát szeretne megoldani és ezért bármire képes. Az első és legfontosabb feladat, hogy felmérje, mi akadályozza tervei vagy álmai megvalósulását. Akár az is előfordulhat, hogy egyszerűen nem reális, ami kitalált, de ebben az esetben sem kell elvetni, hiszen ha újragondolja, és kicsit átszabja, máris tökéletes lehet a cél. A másik fontos tényező, amit nem szabad figyelmen kívül hagynia, az az idő. Fogadja el, hogy mindennek megvan a maga ideje, csak tudni kell várni rá. Utólag valószínűleg még hálás is lesz, amiért csak akkor történt meg valami, amikor már valóban, minden tekintetben felkészült volt rá.

A hónap mottója: Olykor a boldogság rövidségéért a nagysága kárpótol.