horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Néha úgy érzi, munkatársai és főnökei nem értékelik Önt. Ma alkalma lesz bizonyítani, megmutatja, hogy megállja a helyét éles helyzetekben is.

Heti horoszkóp

Azok a Kos szülöttek, akik egy ideje új vállalkozás beindítását tervezgetik, fontos fordulópontot jelenthet ez a hét. Találkozhat valakivel, aki rendelkezik olyan tapasztalattal vagy akkora tőkével, amely nélkül nem merte megtenni az első lépéseket. Ragadja meg a lehetőséget!

Havi horoszkóp

Izgalmas és kalandos a nyár. A szerelemben vigyázzon az ígéretes kapcsolatokkal, mert könnyen kiderülhet, hogy becsapja a felszín és valójában nem ad annyit a viszony, mint amire számított. Különösen a nyaralás idején szövődő érzelmi szálakat takarhatja most rózsaszín köd. Élete más területein érdemes elébe mennie a tisztázó, komoly beszélgetéseknek, és ha úgy érzi, valami véget ért, ne halogassa tovább a lezárását. Vállalja döntése következményeit, hiszen tudnia kell, hogy minden kötődés megszakítása fájdalommal jár még akkor is, ha az esetleg egy ideje már inkább csak teher vagy problémák halmaza volt. Hagyjon időt magának arra, hogy beleszokjon új életébe, hogy észrevegye mindazt, amit az új helyzet kínál.

A hónap mottója: Amikor a szív szól, az észnek nem illik akadékoskodnia.