horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem sokat várt egy hivatásával kapcsolatos lépéstől, ám kellemesen fog csalódni, kiderül ugyanis, hogy akár élete nagy lehetősége is kialakulhat belőle.

Heti horoszkóp

Keményen kell dolgoznia mostanság, de számos lehetősége is lesz a sikerre. Most türelmesen, figyelmesen és fegyelmezetten tud dolgozni. Nőjön fel felelősségéhez és kötelezettségeihez. Ez most a belső és külső erőforrásai felkészítésének és megszilárdításának időszaka.

Havi horoszkóp

Párkapcsolatában, házasságában egy kellemetlenebb hónap vár Önre. nehezen tudnak közös nevezőre jutni, veszekedések, viták várhatóak. Mivel Ön hűséges és hosszú távon tervező típus, túl fogja élni kapcsolata ezt a nehéz hónapot, de lelkileg kissé kifáradhat a veszekedésektől. Az lehet a benyomása, hogy párja szándékosan kezdeményez Önnel vitákat, köti az ebet a karóhoz, mintha arra vágyna, hogy minél többet veszekedjenek. Nehezen tudja kezelni ezt a helyzetet, mivel alapjában véve kerüli a vitákat. Nem tud visszavágni elég határozottan partnerének, így kissé megalázottnak érezheti magát. Családjától segítséget, lelki támaszt kaphat, meg fogják Önt érteni. A hónap mottója: Az, aki nyer a játékban, nyer az életben is; mindkettőben ugyanazok a tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy az ember biztosítsa a felsőbbrendűségét.