horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mivel imád utazni, új emberekkel megismerkedni vagy új ízeket kipróbálni, igazán élvezni fogja ezt a hétvégét, hiszen most mind a háromra lehetősége nyílik. Hagyja, hogy az új impulzusok inspirálják és segítségükkel kreatív ötletei szülessenek, melyeket azután meg is valósít.

Heti horoszkóp

Ön imádja a családját, de azért arra is szüksége van, hogy időnként visszavonulhasson és csak önmagával, belső világával foglalkozhasson. Ha rokonai rendszeresen ilyenkor keresik fel, egy idő után érdemes határozottan megmondania, hogy most magányra és nyugalomra vágyik.

Havi horoszkóp

Izgalmas és kalandos a nyár. A szerelemben vigyázzon az ígéretes kapcsolatokkal, mert könnyen kiderülhet, hogy becsapja a felszín és valójában nem ad annyit a viszony, mint amire számított. Különösen a nyaralás idején szövődő érzelmi szálakat takarhatja most rózsaszín köd. Élete más területein érdemes elébe mennie a tisztázó, komoly beszélgetéseknek, és ha úgy érzi, valami véget ért, ne halogassa tovább a lezárását. Vállalja döntése következményeit, hiszen tudnia kell, hogy minden kötődés megszakítása fájdalommal jár még akkor is, ha az esetleg egy ideje már inkább csak teher vagy problémák halmaza volt. Hagyjon időt magának arra, hogy beleszokjon új életébe, hogy észrevegye mindazt, amit az új helyzet kínál.

A hónap mottója: Amikor a szív szól, az észnek nem illik akadékoskodnia.