horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Egy új ismeretség, bár még csak felszínes, mélyen felkavarja, kitölti minden gondolatát, és nem érti, hogyan érhette be eddig kevesebbel.

Heti horoszkóp

Ezen a héten tervező-szervező kedvében van és ebben mindaddig jó lehet, amíg nem akarja a többiek életét is illetéktelenül saját maga megszervezni. Foglalkozzon saját kötelességeivel. Végezze el a munkáját és akkor később jobban fogja érezni magát. Előfordulhat, hogy szakmai előléptetése is napirenden szerepel valamilyen formában.

Havi horoszkóp

Ez a hónap a szerelemről fog szólni a Kosok számára. Minden erejével egy bizonyos problémát szeretne megoldani és ezért bármire képes. Az első és legfontosabb feladat, hogy felmérje, mi akadályozza tervei vagy álmai megvalósulását. Akár az is előfordulhat, hogy egyszerűen nem reális, ami kitalált, de ebben az esetben sem kell elvetni, hiszen ha újragondolja, és kicsit átszabja, máris tökéletes lehet a cél. A másik fontos tényező, amit nem szabad figyelmen kívül hagynia, az az idő. Fogadja el, hogy mindennek megvan a maga ideje, csak tudni kell várni rá. Utólag valószínűleg még hálás is lesz, amiért csak akkor történt meg valami, amikor már valóban, minden tekintetben felkészült volt rá.

A hónap mottója: Olykor a boldogság rövidségéért a nagysága kárpótol.