horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mindenképp fontos, hogy valaki mennyire képes helyt állni a munka és a pénz világában, de ne csupán ez alapján alakítson ki képet másokról!

Heti horoszkóp

Az aktuális bolygóállások szerint Ön most többször választja azt, hogy otthon tölti az estéit és tévét néz. Márpedig az egyforma mindennapok egyforma benyomásokat hoznak, aminek az eredménye egyforma gondolatokat, egyforma tettek lesznek. Ha változtatni akar, sokat segít, ha színesebbé teszi estéit!

Havi horoszkóp

Ne csináljon bolhából elefántot! Problémái jelen pillanatban sokkal kisebbek, mint amitől fél. Tudnia kell, hogy az élet dolgai általában sokkal egyszerűbbek, mint amilyennek megéljük őket. Hányszor tapasztalhatta már, hogy egy helyzet pontosan úgy alakult, ahogy azt az első pillanatban gondolta, de nem hitt saját megérzésének és mindenáron próbálta valamilyen más irányba terelni. Ha tudja, hogy mit kellene tennie, tegye meg és ne fusson felesleges köröket. Mondja ki, hogy mi az, ami miatt Ön szerint nem működik tökéletesen a párkapcsolata, hogyan lehetne hatékonyabbá tenni a munkáját, és mindenek előtt változtassa meg önmagával kapcsolatban mindazt, amiről tudja, hogy csak akadályt, gátat jelent. A hónap mottója: „Az embernek érzelmekre is szüksége van, mert gyengédség és szeretet nélkül az élet csupán afféle lélektelen gépezet.”