horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kritikai érzéke nagy segítséget jelenthet másoknak, fontos azonban megtanulnia, hogyan tálalja észrevételeit, hogy a másik ne zárkózzon el előlük.

Heti horoszkóp

Kedvező ez a hét új kapcsolatok kialakítására. Leginkább már meglévő barátain keresztül fog bővülni ismerőseinek, illetve barátainak száma. Az ellenkező nemmel azonban legyen óvatos, kedvese valószínűleg hamarabb észreveszi, hogy valakinek komoly szándékai vannak Önnel.

Havi horoszkóp

Úgy történik minden, ahogy Ön szeretné ebben a hónapban. Olyan mintha előre elolvasta volna, hogy mi van megírva a sorsában és most könnyedén és mosolyogva végighaladna egy már ismert úton. Ha pár hete vagy hónapja megkérdezték volna Öntől, hogy bizonyos helyzetekben hogyan döntene, egészen biztos, hogy nem azt a választ adta volna, mint amit most döntött. Valami megváltozott Önben, bátrabb és vállalkozószelleműbb lett. Erre a változásra már régóta érett az idő és szerettei tudták már egy ideje, hogy előbb-utóbb elég bátor lesz, hogy meglépje. Igazán büszke lehet magára. Most azonban ne próbáljon meg mindent saját erejéből megcsinálni! Kérjen segítséget, vagy inkább ossza meg másokkal a változtatás lehetőségét! A hónap mottója: Ha folyton csak a múltra koncentrálsz, sose fogod észrevenni azt, ami vár rád.