horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mostani párja olyan sok tekintetben megfelel az ideális társról alkotott elképzelésének, hogy egészen komoly terveket is forgat a fejében vele kapcsolatban.

Heti horoszkóp

Amíg nem sikerül feldolgoznia előző kapcsolatát és nem vállalja az abban Önt megillető felelősséget, addig nem fog tudni új kapcsolatot kiépíteni. Gondolja végig, mit kellett volna másképp csinálnia és mi az, amit helyesen tett. Ezzel le tudja zárni a kapcsolatot és nyithat az új felé.

Havi horoszkóp

Próbáljon ellenállni a kísértésnek, hogy evés-ivással kényeztesse önmagát. Ez nem tenne jót se emésztésének, se testsúlyának, és később egyébként is bűntudata támadna miatta. Ezekben a hetekben kedve támadhat környezete csinosítására, de gondoljon a gyakorlatias szempontokra is és ne lőjön túl a célon. Mindazonáltal most jól ki tudja fejezni belső érzelmi világát otthona kialakításában. Koncentráljon céljai elérésére. Hatalmi pozícióban lévő személyekkel kell foglalkoznia, akiknek vagy imponálni fog eltökéltsége, vagy ellenfelet látnak Önben. Ez attól függ, hogy fenyegetve érzik-e magukat vagy csak egy értékes, igavonó csapattagnak tekintik Önt. Ha nyilvános odafigyelésre vagy elismerésre vágyik, ezt most meghozhatja ez a hónap.

A hónap mottója: Ha valakit sehogy sem tudsz kiverni a fejedből, talán ott kell lennie.