horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Bármibe is kezd ma, abban biztos, hogy örömét leli. Az élet minden apró szépségének képes örülni és mindennek meglátja a jó oldalát.

Heti horoszkóp

Amikor olyan dologra vágyik, amit nem engedhet meg magának, rettenetesen ingerlékennyé válik. Ilyenkor mindenki jobban teszi, ha messziről elkerüli Önt. Mindenképp érdemes elgondolkoznia azon, mi rejtőzhet viselkedése mögött, mit fejez ki Önnek a pénz, az anyagi jólét.

Havi horoszkóp

Tettrekészségének legfeljebb az lehet az akadálya októberben, hogy nehezen találja meg a megfelelő területet, ahol hasznosíthatja kirobbanó energiáit. A rutinfeladatokat a kisujjából kirázza most, és még csak tehernek sem érzi őket. De hiába keres valami komoly kihívást, a hónap közepéig nem találja az igazán Önnek való feladatot. A harmadik héttől viszont számíthat rá, hogy felpörögnek Ön körül az események. Egyszerre több lehetősége is adódik és bizony mind egész embert kívánna. Máskor talán meghátrálna egy ilyen helyzet elől, de most pontosan érzi, hogy kifogyhatatlanok az energiái. Bátran mond igent az újszerű és ismeretlen helyzetekre is. Ha még sportra is marad ereje, biztos, hogy ott is csúcsteljesítményre lesz képes. A hónap mottója: Fűzhetjük bármilyen szorosra együvé tartozásunkat vagy hangsúlyozhatjuk bármennyire különbözőségünket, egyformán nehéz embernek lenni.