horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Igazán ráfér Önre egy kis kikapcsolódás. Nyugodtan hagyja családtagjaira az elkerülhetetlen tennivalókat, minden mást pedig halasszon el a jövő hét végére! Rabolja el kedvesét és tűnjenek el erre a két napra! Egy romantikus hétvége kiváló alkalom, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz!

Heti horoszkóp

Ha el akar fogadtatni másokkal valamit, akkor legyen udvarias és megértő, próbáljon úgy érvelni, hogy beleéli magát a másik helyzetébe. Most nem segít sem az erőfitogtatás sem a ravaszkodás. Ne felejtse el, egy jó főnök képes megértően kezelni mások gyöngéit.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban megtapasztalhatja, hogy minél többet dolgozik, annál szerencsésebb. Ha elegendő energiát fektet be és megőrzi kitartását, nagy előrelépéseket tehet és a szerencse is Ön mellé szegődik. Ha döntenie kell, főként a munka területén vagy a hétköznapok menetének megváltoztatásával kapcsolatban, fontos, hogy kikérje szerettei tanácsát. Ha megbeszélik a helyzetet és együttműködnek, még több dolgot fordíthat a maga hasznára. Előfordulhat, hogy a hideg időjárás ellenére, otthonával kapcsolatos kisebb átalakításba kezd, ami összefügghet egy összeköltözéssel is. Akármilyen sok feladata van is, a legfontosabbakat nem szabad elkapkodnia, nem lehet meggondolatlan! A hónap mottója: Állandóan nagyszerű lehetőségekkel szembesülünk, amelyek megoldhatatlan problémáknak vannak álcázva.