horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha olyan problémával kell szembenéznie, amelyre nem érzi magát elég felkészültnek, mindenképp kérje ki szakértő tanácsát!

Heti horoszkóp

Ezen a héten meglepően kiegyensúlyozott és józan a viszonya a pénzhez. Ugyanakkor munkáját háttérbe szorítva a szerelem és az élet élvezete áll előtérben. Kapcsolata harmonikus és ez mély megnyugvással tölti el. Érzelmei lassan, észrevétlenül, de egyre mélyebbé válnak.

Havi horoszkóp

Megijesztik a problémák és nem tudja, hogyan kezdjen hozzá a megoldásukhoz, halogat és kivár, pedig ha elébe menne a dolgoknak, könnyebben boldogulna. Nyilván minden probléma megoldása változást hoz magával még akkor is, ha épp az a célunk, hogy fenntartsunk vagy visszaállítsunk egy korábbi helyzetet. Ne tartson annyira az újtól, hiszen hosszú távon az Ön javát szolgálja. Lássa meg, mit hoz például egy-egy veszekedés kedvesével. Ekkor tudhatja meg, vajon tényleg arra vágyik, azt igényli kedvese, amit Ön gondol vagy alapvetően félreérti őt. Azért is alkalmas ez az időszak párkapcsolata újragondolására, mert most igazán fontosnak érzi és egészen biztosan nem fog elhamarkodottan cselekedni. A hónap mottója: „A megpróbáltatás olyan, mint az erős szél. Mindent letép rólunk, ami letéphető, tehát olyannak látjuk magunkat, amilyenek valójában vagyunk.”