horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kreatív erőit most saját boldogulására és életének szebbé, könnyebbé tételére használhatja fel. Találjon ki magának új lehetőségeket!

Heti horoszkóp

Érdekes találkozóra kerül sor, ha nem tér ki az új kapcsolatok lehetősége elől. Az üzleti életben most keményebb és kíméletlenebb, mint általában, magánéletében viszont kenyérre lehet kenni, sőt talán nem ártana valamennyit megőrizni józanságából!

Havi horoszkóp

Azoknak a Mérleg szülötteknek, akiknek az utóbbi hónapokban sok megpróbáltatásban és feszültségben volt részük, most megkönnyebbülést hozhat a február. Családi élete kifejezetten jól alakul, lesz oka az ünneplésre. Bár különféle elkötelezettségei miatt viszonylag elfoglalt lesz, mégis érdemes szeretteire időt szakítani, hiszen körültekintését és gondoskodását mások is nagyra értékelik. Fontos lesz ebben a hónapban az együttműködés másokkal. Talán egy szeretett személlyel közösen vág bele új hobbiba vagy lakásfelújítással kapcsolatos feladathoz fognak, mindenesetre a közös tevékenység szorosabbra fűzi kapcsolatukat és élvezik, hogy felrúgják a kapcsolat rutinját. A hónap mottója: Mindenki a hegytetőn akar élni, anélkül hogy tudná, hogy a boldogság a meredély megmászásában rejlik.