horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ez a hétvége a beszélgetések jegyében zajlik. Ha társaságba megy, több olyan emberrel is megismerkedhet, akik felkeltik érdeklődését. Az is előfordulhat, hogy közülük valakivel közelebbi kapcsolatba kerül, ha nem próbálja ráerőltetni saját véleményét és látásmódját!

Heti horoszkóp

Ha két ember szinte mindent másképp lát és él meg a világban, eltérő módszerekkel halad a célja felé és egészen más az értékrendje. Nehéz olyan közös pontokat találni, amelyek egy tartós kapcsolat alapjául szolgálhatnak, de tanulni sokat tanulhat belőle, ezért igyekezzen sok időt tölteni új kedvesével!

Havi horoszkóp

Ezt a hónapot mindennek lehet nevezni csak unalmasnak nem, ami tökéletesen megfelel az Mérleg szülöttek ízlésének. A csillagok állása kedvez levegő energiáinak, ugyanakkor türelme és kitartása is átlagon felüli lesz. Ez a kombináció pedig segít abban, hogy ötleteit ne csak fejben valósítsa meg, hanem valóban kézzel fogható eredményeket érjen el. Arra mindenképp figyeljen oda, hogy pontosan betartsa a határidőket. Ez különösen igaz a hivatali ügyek esetében, illetve azokban a szakmai ügyekben, ahol többen dolgoznak együtt. Jól érzi magát a bőrében, élvezi a mindennapokat és óriási teljesítményekre képes. Talán csak a sportban kell most jobban odafigyelnie, mert a hirtelen mozdulatok kellemetlen sérüléseket okozhatnak. A hónap mottója: Néha több erőre van szükség, hogy hátralépjünk, mintsem előre.