horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ne vágjon mindenkinek minden kritikát a szemébe, de ha kikérik a véleményét, mindenképp mondja el, mit gondol. Legyen diplomatikus!

Heti horoszkóp

Elege van már abból, hogy hirtelen felindulásból hozott döntései miatt szenvedjen, mégis hiába próbál logikával eredményt elérni, nem találja a megoldást. Hallgasson inkább a megérzéseire, figyelje meg első reakcióit, még mielőtt elöntenék az érzelmek!

Havi horoszkóp

Izgalmas lehet ez a hónap személyes fejlődésének és önmaga felfedezésének területén. Olyan új hatások érik, amelyek arra késztetik, gondolja végig eddigi világképét, az emberekhez való viszonyát és az eddig fontosnak tartott értékeket. Mindezt hozhatja egy új kapcsolat, de az is előfordulhat, hogy saját belső hangját kezdi komolyan venni és ez készteti a változtatásra. Kitűnően érzi magát, belső erőforrásai csak úgy buzognak. Úgy érzi, szabad kezet kapott és olyan világot teremthet önmagában és maga körül, amilyet csak akar. Ennek megtapasztalása tovább fogja növelni kreativitását és ez a környezetére is hatni fog. Akik képesek együtt változni Önnel, azokat magával sodorja, ám akik gátolni akarják vagy ellenállnak, azok nem sok jóra számíthatnak. A hónap mottója: „Az egyetlen, amiben hinned kell, az Önmagad.”