horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A mai nap legfontosabb feladata, hogy tudatosan kerülje, illetve csökkentse a stresszt. Nagyon sok múlik azon, odafigyel-e erre.

Heti horoszkóp

Olyan dolgokba érdemes belevágnia ezen a héten, amelyeket hosszú távra tervez, így többek között ingatlaneladásra, költözésre is nagyon alkalmas az időszak. Ahová most költözik, ott valószínűleg hosszabb időn keresztül fog élni. Vágyik most az állandóságra, így pozitívan éli meg a történéseket.

Havi horoszkóp

Bár alapvetően nem jellemző a Mérlegekre a versengés, most mégis belemegy több ilyen játszmába is. Kapcsolatán belül is sokszor érzi azt, hogy rivalizálnak egymással vagy azon kapja magát, hogy mindenképp be akarja bizonyítani, hogy Önnek van igaza. Emiatt komoly vitáik is lehetnek kedvesével. Mielőtt nagyon belelovalná magát a versenybe, gondolja végig, érdemes-e ilyen apróságok miatt harcolni és vegye észre, ha olyan ponthoz érkeznek, amikor már bántják egymást szavaikkal. Gondolkodjon el rajta, mi zavarta össze önértékelését annyira, hogy minden helyzetben bizonyítania kell! Találja meg újra azokat a forrásokat, amelyek feltöltik, azokat az embereket, akik felnéznek Önre, akik értékelik mindazt, amit Ön képvisel.

A hónap mottója: Még a boldogság esélye is nagyon jelentős mértékben járul hozzá a boldogsághoz.