horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha el szeretne utazni valahová, tegye meg és ne beszélje le magát anyagi okokra hivatkozva. Szüksége van az új élményekre!

Heti horoszkóp

A szokásos kettősség gyötri. Egyszerre vágyna a változásra, az új impulzusokra, a kihívásokra és a régi jól ismert közegre, a biztonságra, ám a kettő nem létezhet együtt. Segíti a döntését, ha meghatározza, hogy mi is a hosszú távú célja és megvizsgálja, ennek melyik felel meg jobban.

Havi horoszkóp

Mozgalmas, de ettől még nagyon kellemes hónapnak ígérkezik az október. A munkahelyén önzetlen segítséget kap valakitől, ez az ember valóban érdek nélkül figyel oda Önre, ezért becsülje meg a barátságát. Anyagi téren pozitív fejleményekre számíthat, olyan üzletbe azonban ne bonyolódjon bele, amelyről még nem tud eleget. Egész hónapban olyan érzése lesz, hogy mindenben Önnek kell döntenie, ami kicsit nyomaszthatja. Az ősz a kreatív energiáiban is megújulást eredményez, szabadidejében alkosson valamit, amihez tehetséget érez. Egyedül szerelmi téren kell megküzdenie a vágyai teljesüléséért, de így Ön is jobban fogja értékelni utólag a „beteljesülést”. A hónap mottója: A legtöbb emberről sokat elárul nemcsak az, hogy milyen ruhát hord, hanem az is, hogyan hordja azt.