horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kétségei támadnak, hogy vajon az a rengeteg dolog, amivel foglalkozik, az a rengeteg segítség, amit másoknak megad, vajon nem csak menekülés-e saját gondjai elől.

Heti horoszkóp

Ha önző indítékok vezérlik tetteit mostanában, akkor abban az illúzióban ringatja magát, hogy a világon minden rendben van Ön körül, pedig ez nem így van — márpedig ez könnyen csalás vagy félreértés áldozatává teheti Öntet. Ilyenkor inkább kerülje a szerencsejátékokat vagy kockázatos befektetéseket.

Havi horoszkóp

A szerelem most lecsillapodik Önben, a múlt hónapban elkezdődött nagy érzelmi fellángolás halványul, de ettől még stabilizálódhatnak, elmélyülhetnek érzelmei. Decemberben inkább munkája felé fordul, talán el is van maradva benne, hiszen az előző hónapban teljesen a szerelem kötötte le. Munkatársaival könnyebben megértik egymást, mindenki nyugodtan tud dolgozni, jól kiegészítik egymást. Felettesei is háttérbe húzódnak most, ugyanakkor megbecsülik munkáját. Ha vállalkozóként dolgozik, akkor is gondtalanul alakulnak ügyei. Kirobbanóan nagy sikerek nem várhatóak ebben a hónapban, de kedvezően alakul üzlete. A hónap mottója: Minden vitát megnyersz, amit el sem kezdesz.