horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Párkapcsolata új szakaszához érkezett. Az eddigi játékszabályok már nem működnek, az újak pedig még csak kialakulóban vannak, ez okozza most a nehézségeket.

Heti horoszkóp

Akkor tud elegendő energiát fordítani bármilyen feladatára, ha az intellektuálisan vagy érzelmileg is leköti. Ilyen esetekben nagyon szívesen tölti az idejét az adott témán gondolkodva, megoldásokat keresve, ezért rendkívüli eredményeket képes elérni.

Havi horoszkóp

Hosszú idő után végre azt érzi, hogy szilárd a lába alatt a talaj. Józanul szemléli a dolgokat és nagyon reálisan ítél meg mindent. Ez még érzelmeit tekintve is igaz, hiszen szenvedélyét, csalódottságát, vágyait mind-mind egyszerűen egy érzelmi reakciónak tekinti, és nem hagyja, hogy magukkal ragadják az indulatok. Találkozzon olyan emberekkel, akikkel hasonlítanak egymásra, fedezze fel, milyen helyzeteket teremt újra és újra, milyen lehetséges szerelemet vonz be, hiszen ez nagyban meghatározza a kapcsolat későbbi keretét. Ha tud engedélyezni magának néhány szabad napot, mindenképp töltse teljes kikapcsolódással. Ne engedje, hogy munkával vagy szerelmi életével kapcsolatos kérdések gyötörjék.

A hónap mottója: Amit el akarsz hagyni, ott még dolgod van.