horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Az egyedülálló Mérlegek életében felbukkan valaki ezen a hétvégén. Ne rohanjon a kapcsolattal, és ha új ismerőse gyors tempót diktálna, tudatosan lassítson. Sokkal komolyabb kapcsolat lehet ebből a viszonyból, mint azt most talán gondolják és ehhez jó, ha időt hagynak egymás megismerésére.

Heti horoszkóp

Néha szeretné valaki másra bízni élete irányítását és tudni, hogy ő majd mindent rendbe tesz. Sajnos ebben legfeljebb segítséget kaphat, de a lépéseket Önnek kell megtennie. Figyelje meg, mások hogyan oldják meg hasonló problémájukat, abból talán meríthet ötleteket!

Havi horoszkóp

Ha úgy érzi is, hogy túl van terhelve és csak arra vágyik, hogy utolérje magát, ne térjen ki a kihívások elől. Nagyon jót fog tenni, ha megtapasztalja képességeit egy új területen. Rendkívül fontos azonban, hogy pozitívan álljon a történésekhez és ne áldozatnak érezze magát! Talán nem számított a lehetőségre és talán szívesen felkészült volna rá, de így is minden tekintetben helyt fog állni. Ehhez persze képesnek kell lennie pár dolgot másra bízni, ami az utóbbi időben nem ment olyan könnyen. Csak abban bízik, amit Ön végez el, úgy érzi, más munkáját jobb ellenőrizni. A most következő feladatok kapcsán meg kell tanulnia átadni a felelősség egy részét másnak!

A hónap mottója: Ha valaki jobb sorsot keres, annyi elképzelést kell kipróbálnia, amennyit csak lehet, mivel nehéz megjósolni, melyik működik majd.