horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Érdemes a mai napra időzíteni minden szépségápolással kapcsolatos tevékenységet. Ilyenkor hatékonyabb a kozmetikai kezelés és a masszázs is.

Heti horoszkóp

Mostanában egyre többször tölti el elégedettséggel, hogy mi mindent megteremtett már és mit ért el. Szinte érzi, mennyire büszke Önre tíz évvel ezelőtti énje, aki csak álmodozott minderről. Így most a jövőjére vonatkozó tervei is merészebbek, új világok várnak felfedezésre.

Havi horoszkóp

Szerelmi életére most egyfajta gyakorlatiasság és praktikusság jellemző. Ez most nem a romantikus hétvégék vagy akár órák ideje. A párkapcsolatra most inkább mint biztos háttérre van szüksége, amely menedéket nyújt az élet egyéb területén tapasztalt feladatok és kihívások elől és amelybe nem kell energiát fektetnie. Napokra, esetleg hetekre ez el is várható kedvesétől, de semmiképp ne feledkezzen bele ebbe az állapotba. Neki is éreznie kell, hogy ugyanúgy számíthat Önre, mint eddig, még ha most nem ő áll is a középpontban. Szakmai téren nyeregben érezheti magát. Talán csak arra kell vigyáznia, hogy ne higgyen mindig a látszatnak. Néha, szúrópróbaszerűen vizsgálja meg, mi is van a dolgok hátterében. A hónap mottója: Ma az emberek tudják mindennek az árát, de semminek az értékét.