horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Bármennyire is közel áll Önhöz valaki, nem szabad, hogy minden problémáját, gondját a magáénak érezze. Tartson egy kis távolságot!

Heti horoszkóp

Hajlamos rá, hogy túl hamar vágjon a dolgok közepébe és ne kerülgesse sokáig a forró kását. Ez sokszor előnyös, de kapcsolatoknál érdemes időt szakítani arra, hogy kialakuljon egy közös alap, egy olyan harmónia a két ember között, amelyre létre lehet hozni a közös életüket.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban szinte semmi sem lehetetlen a Nyilas jegy szülöttei számára. Az ősz lelkesedéssel, optimizmussal és nagy munkakedvvel látja el, sőt, sikerül ezt a hangulatot a munkatársaira is átragasztani. Szerelmi téren kétségek merülhetnek fel Önben, igen változékony érzelmi életre számíthat októberben. Mivel Ön nem egy konfliktuskerülő típus, ezért könnyebben keveredhet vitába a kedvesével. Nem lesz egyszerű másoknak igazat adnia ebben az időszakban, elég makacsul ragaszkodik majd az elképzeléseihez, de a szerettei nyilván ismerik már Önt erről az oldaláról. A hónap mottója: A múltbeli viselkedés a legjobb előrejelzője a jövőbeli viselkedésnek.