horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Minden erejével és figyelmével a váratlanul felbukkant probléma megoldásán dolgozik. Ne felejtse el, hogy barátaitól bármikor kérhet segítséget! Ne vegye fél vállról kedvese megjegyzéseit! Ismerhetné már annyira, hogy tudja, komolyan bántja valami, ha már szóvá is teszi Önnek.

Heti horoszkóp

Olyan mintha néha félne használni az erejét, mintha rossz tapasztalatai lennének ezzel kapcsolatban. Ez a félelme könnyen orvosolható. Mielőtt bármit tesz, egyszerűen kérdezze meg magától, okoz-e ezzel fájdalmat valakinek vagy inkább segít. Pozitív célokért bármit megtehet.

Havi horoszkóp

Kölcsönös belátás és engedmények nélkül nézeteltérések adódhatnak szerelmi életében vagy közeli kapcsolataiban. Féltékenység, bűntudat vagy más negatív érzések bonyolíthatják a képet. A most induló új kapcsolatok többnyire tisztán testi vonzalomra épülnek, de idővel kialakulhatnak a mélyebb érzelmi kötések is. A másokkal közös hivatásbeli tervei jól alakulnak, illetve ha beosztottként dolgozik, most alkalma lesz megmutatni, mire is képes. Nyugodt, barátságos modorával, szeretetre méltó egyéniségével tiszteletet és tekintélyt tud szerezni. Művészi téren képes arra, hogy valóban nagyot, maradandót alkosson. Egészen különleges szín és formaérzése van, ezért szereti a szépet, és igényel egy bizonyos minőséget a környezetében. A hónap mottója: Nincsenek véletlenek, minden a gondolataidban gyökerezik - abban, hogy mit akarsz, és mit tudsz meglátni egy fordulat mögött.