horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Magánéletében minden a kívánságai szerint alakul, sőt akár egy izgalmas találkozást is hozhat a mai nap. Próbáljon ki új utakat!

Heti horoszkóp

Legyen rá gondja, hogy kedvese ne érezze magát mellőzve, mert akkor bármilyen programra próbálja is rábeszélni, úgy fogja gondolni, hogy csak muszájból viszi magával. Járjon a kedvében, éreztesse vele, hogy igenis, személy szerint ő a fontos Önnek és senki más.

Havi horoszkóp

Ezt az időszakot hasznosan és élvezetesen töltheti otthona, családtagjai vagy közeli barátai társaságában. Most harmonikusabbnak tűnik családtagjaihoz és szeretteihez fűződő viszonya, főleg azért, mert saját magával is jóban van. Most mindenkivel jól kijön, különösen az ellenkező neműekkel. Remek alkalom a barátkozásra és arra, hogy tényleg érzelmi alapon közelítsen a többiekhez. Előnyökhöz jut mások révén - talán egész váratlan irányból, de valószínűleg barátain keresztül. Ráérzései, éleslátása fokozottan működhet ezekben a hetekben. Alkalmas időszak a mélyebb önismerethez vezető témakörök tanulmányozására; pszichéje mélyebb rétegei foglalkoztatják. Akár olyan radikális felismerések, változások is bekövetkezhetnek, hogy a személyiség újjászületéséről lehessen beszélni.

A hónap mottója: A világ leglassabb folyamata: gondolatokkal hatni az érzelmekre.