horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Soha nem könnyű összeegyeztetni két ember életét, akik szoros közelségben élnek egymással és párja most úgy érzi, Ön túl sokat követel tőle. Beszéljék át higgadtan a helyzetet, majd menjenek el együtt valahová és szórakozzanak egy jót! A közös élmény közös életet teremt.

Heti horoszkóp

Általában nehezen viseli, ha mások osztják be az ön idejét. Most azonban még ezt is eltűri, csak hogy közelebb kerüljön kedveséhez. A változás szele már a levegőben van. Most még irányíthatja az eseményeket, fordítsa hát maga felé a szerencsét. Legyen nagyvonalú azzal is, aki mostanában a legtöbb bosszúságot okozta önnek a munkahelyén.

Havi horoszkóp

Nem éri be kevesebbel, mint a legjobb. Ez éppúgy igaz hivatására, mint szerelmi életére. Minden erejével azon van, hogy tisztává, minden zavartól mentessé tegye kapcsolatait az üzleti életben éppúgy, mint párkapcsolatában. Ez jelenthet nagy, tisztázó beszélgetéseket, jelenthet szakítást, elszámolást, vagyis mindent, ami hozzájárul ahhoz, hogy minden érintett számára világossá váljon a kapcsolat értéke. December hónap bővelkedni fog kihívásokban. Sok terve, sok megélni való vágya van, de ezek még váratnak magukra egy ideig. Erőltetni is felesleges azokat a területeket, amelyek nem jönnek össze akadálytalanul, szinte maguktól. Várja ki a megfelelő időt mindenhez, hagyja megérni a dolgokat! A hónap mottója: Sosem késő azzá válni, akivé már válhattál volna.