horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Fülébe jutnak mindenféle pletykák, de szerencsére annyira elrugaszkodottak a valóságtól, hogy nem ad hitelt nekik és így nem zavarja meg a családi békét.

Heti horoszkóp

Személyes kapcsolataira igen pozitív erők hatnak. Bármilyen szórakozás, amihez ki kell mozdulnia otthonról, nagyszerű lehetőséget teremt, hogy új ismerősökre tegyen szert. Ezért még ha szívesen töltené is egyedül szabadidejét, vegyen erőt magán és küzdje le tartózkodását!

Havi horoszkóp

Az elmúlt hetek szerelmi viharai után végre egy nyugodtabb időszakra számíthat. Párkapcsolata megsínylette ezeket a stresszes és feszültségtől terhes heteket, de ha ezt kibírta kapcsolatuk, valószínűleg alkalmas alap lehet egy komolyabb kapcsolathoz is. Előfordulhat azonban, hogy inkább ürességet érez, és csak azt látja megoldásnak, ha kilép a kapcsolatból és új partokra evez. Mielőtt ilyen komoly döntést hozna, hagyja kiforrni a dolgokat. Pár hét múlva már egészen más színben fogja látni a kapcsolatot. A közösen kiállt megpróbáltatások megerősítik és stabilizálják a kapcsolatokat, ha mindig tudatában vannak annak, hogy egy csónakban eveznek.

A hónap mottója: Mindannyian saját, eredeti gondolkodásmóddal születünk, gyakran mégis utánzóként halunk meg.