horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Minden pozitív érzelem kimondásával szebbé teszi az életét! És persze nem csak a sajátját, hanem párjáét is, akinek nagy szüksége van ezekre a megerősítésekre.

Heti horoszkóp

Időnként Ön is kénytelen elővenni a takarítószereket és olyan földi dolgokkal foglalkozni, mint a rendrakás és takarítás. Készítsen egy tervet, ami szerint minden nap elvégez valami apró munkát és azután annak szentelheti magát, ami igazán az Ön világa, ahol elemében érzi magát, és ami tökéletesen ki tudja kapcsolni.

Havi horoszkóp

Vágyai kicsit elrugaszkodtak a valóságtól. Zökkenjen vissza a hétköznapokba és utána mondjon csak igent vagy nemet az adódó lehetőségekre vagy kapcsolatokra. Harmóniára törekszik minden kapcsolatában ezen a héten. A magán/magában való munkálkodás időszaka ez, ami nem látványos, de annál hasznosabb a későbbiekre nézve. Családjára koncentrálva békén, nyugalmat talál, és ez a munkájához is kiváló alapot biztosít. A nagyobb nehézségeken túl van, ha még nem is érzi, hogy csökkennének a terhei. Nincs már türelme ahhoz, hogy mindig megfontolt és átgondolt legyen, cselekedni szeretne, rendbe tenni a dolgokat, rövidre zárni a problémás helyzeteket és tiszta viszonyokat teremteni.

A hónap mottója: „Vannak, akik mindig biztosra akarnak menni. Ez a kudarc legbiztosabb útja.”