horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Felgyorsult az élete és most jól esik felidézni, milyen érzés is összhangban élni a dolgok természetes ritmusával.

Heti horoszkóp

Anyagilag kifejezetten jó lesz ez a hét. Nem kell sok erőfeszítést tennie az anyagi boldogulásért, a szokásosnál lényegesen könnyebben fog jönni a pénz. Szerencsejátékokkal is próbálkozhat most, bár Ön nehezen tud elfogadni olyan pénzt, amiért nem dolgozott meg legalább egy kicsit.

Havi horoszkóp

Nem szokott hozzá, hogy észérveket végiggondolva hozzon meg döntéseket, most mégis ezt teszi, mert pontosan érzi, hogy milyen sok múlik most a józanságán. Akármilyen témát is érint ez a döntés, nagyon fontos Önnek és annak ellenére lépnie kell, hogy még nem lát tisztán a kérdésben. Pénzügyeit illetően szintén megfontoltnak kell lennie, mert kicsit túlköltekezett és bevételei nem egészen úgy alakultak, ahogyan számított rájuk. Mindezen problémák vagy inkább feladatok ellenére ebben a hónapban mégis olyan mély nyugalom szállja meg, amelyet már rég nem tapasztalt. A védettségnek és a vezetettségnek egy olyan kellemes érzése, ami kárpótolja minden akadályért és feladatért.

A hónap mottója: Van valami fiatal és optimista a rendetlenségben. Feltételezi, hogy bőségesen lesz idő rendbe rakni mindent.