horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Családi és társasági élete igen mozgalmasnak ígérkezik. Örömmel veti bele magát az otthoni feladatokba és nagy hasznát veszi most kiváló beleérző képességének, ugyanis közvetítése megelőz egy családi veszekedést. Ezzel újra helyreáll az a békés hangulat, amely nélkülözhetetlen a boldogságához.

Heti horoszkóp

Végre úgy érzi, tényleg tudja magáról, hogy kicsoda. Magabiztos, kezében tartja a szálakat, nincs kétsége önmagával és a világhoz való viszonyával kapcsolatban. Ha keményen és etikusan dolgozik, érezni fogja, hogy amit most megél, az a teljes és megfelelő kifejeződése benső valójának.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban mintha gyakrabban érezné úgy, hogy kedvese nem szentel elegendő figyelmet Önnek. Annak ellenére, hogy Ön így érzi, előfordulhat, hogy nincs reális alapja panaszainak. Egyszerűen több törődésre és gondoskodásra lenne most szüksége, mert önbizalma és az életbe vetett bizalma kissé megingott. Ennek helyreállításában segíthet ugyan a partner, de jórészt Önön múlik, sikerül-e megtalálnia azokat a területeket, azokat a belső forrásokat, amelyek újra visszakapcsolják az élet áramába. Teremtsen időt az elmélyülésre, vegye észre, melyek azok a (belső) történések, amelyek megakasztották. Most azonban nem szabad látszatmegoldásokkal megelégednie! Használja ki a kialakult feszültséget és keresse meg a probléma legmélyebb gyökereit is! A hónap mottója: Sokszor elmondták már, hogy nem könnyű látni annak az értékét, ami állandóan a szemünk előtt van.