horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Egészen összezavarja, hogy annyira ellentétes érvek szólnak egy bizonyos – az Ön számára most rendkívül fontos – dolog ellen és mellett. Amíg ilyen intenzíven jelen van Önben mindkét oldal, nem szabad döntést hoznia. Mindenképp hagyjon most időt magának!

Heti horoszkóp

Kezd ráébredni, hogy a hivatásában elért sikere önmagában kevés ahhoz, hogy boldognak érezze magát, ha nincs kivel megosztania az örömét. Ezzel a felismeréssel lezárult egy korszak és elkezdhet többet foglalkozni érzelmi életével és így nyilvánvalóan a párkapcsolatával.

Havi horoszkóp

Munkában és tevékenységben gazdag hónapnak ígérkezik az augusztus. Bár minden területen betartja az előírásokat és szabályokat, mégis lépten-nyomon ellenállásba és nehézségekbe ütközik. Sajnos számolnia kell vele, hogy vannak ilyen időszakok, amikor a legnagyobb igyekezet ellenére is csak félgőzzel tudunk haladni. Szerelmi élete jóval szerencsésebben alakul, legalább is ha nem tulajdonít nagyobb jelentőséget személyének és elvárásainak a ténylegesnél. Egy kis szerénység most mindenképp szerencsés lenne. Legyen reálisabb önmagát illetően, de ugyanilyen objektivitásra lenne szüksége új kedvesére vonatkozóan is. Hagyjon időt, hogy minél teljesebb képet alakíthasson ki róla.

A hónap mottója: Ha veszel, megtelik a kezed, ha adsz, megtelik a szíved.