horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Járjon utána, milyen természetes gyógymódok léteznek az Ön problémájára és ezekkel előzze meg a betegségeket vagy egészítse ki a kezelést.

Heti horoszkóp

Szentelje figyelmét partnerének, hiszen is ő is türelmesen meghallgatta Önt. Figyelje meg, hogy milyen gondolatokat ébresztett párjában, amit korábban Ön mondott neki, volt-e olyasmi, amit esetleg félreértett. Ezeket az apró különbségeket mindenképp tisztázza őszintén.

Havi horoszkóp

A világi sikerek tekintetében ez most egy új kezdet időszaka. Felszálló ágba kerül végre, csillagzata felkelőben van. Egyelőre azonban szerénynek kell maradnia várakozásait illetően és abszolút biztosnak abban, hogy élete alapjai: otthona és magánélete rendben van. Ha most szőnyeg alá söpri a problémákat az később lerontja esélyeit. Igazán jó időszak arra, hogy emberek csoportjaival foglalkozzon bármilyen értelemben. Felfigyelnek őszinteségére és eszerint fognak reagálni is. Alkalmasak ezek a hetek arra is, hogy otthona szépítgetésével foglalatoskodjon. Szeretetteljes környezetre vágyik és ennek érdekében mindent meg is fog tenni.

A hónap mottója: Boldog akarsz lenni? Kezdd azzal, hogy megbecsülöd magad és azt, amid van.