horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Igazán ellenállhatatlan az utóbbi időben, ezért nagy az esélye, hogy találkozik valakivel, akivel nagyon szép, boldog időszakot élhet meg. Tartsa nyitva a szemét és figyeljen minden apró jelre. Legyen nyitott az újdonságokra és az új ismeretségekre. Soha nem tudhatja, hol találkozik a nagy Ő-vel.

Heti horoszkóp

Ön jó stratéga, ezért ezen a héten is a legjobbkor lesz a legjobb helyen. Bátran kockáztat most, mert tudja, hogy igazából nincs oka aggodalomra. Realitásérzékének köszönhetően pontosan akkor áll meg, amikor szükséges és így csak a jót veszi ki minden dologból.

Havi horoszkóp

Október hónap nyugodtnak ígérkezik a Nyilas szülöttek számára, talán csak a hónap végén számíthatnak egy kis változásra a Mars hatására. Ez óriási energialökést adhat és motiválttá teheti őket. Hatalmas teremtő energiák szabadulhatnak fel és szinte a semmiből, egyik pillanatról a másikra létrehozhatnak nagyszabású dolgokat. Azokat az ötleteket, amelyeket most nem valósítanak meg, nyugodtan el is vethetik, valószínűleg soha nem lesz belőlük semmi. Viszont a nem csak személyes, hanem nagyobb csoportot érintő tervekbe érdemes sok időt és energiát fektetni, illetve a hosszú távúakkal komolyan tervezni a jövőben is, nem csak mellékes lehetőségként számon tartani. Eredményeik messze túlszárnyalják a kezdeti elképzeléseket. A hónap mottója: „A valóság az, ami nem hajlandó megszűnni attól, hogy nem hiszünk benne.”