horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A mai napja a munka jegyében zajlik, de nem fogja bánni, ugyanis olyan ismeretségekre tesz szert közben, amelyeknek a későbbiekben nagy hasznát veszi.

Heti horoszkóp

Keressen ezen a héten olyan dolgokat, amelyek feltöltik. Ha a lendületes, ritmusos zene tudja magával ragadni, akkor amikor csak teheti, hallgasson ilyen zenét. Ha a nyugodtabb elfoglaltságok, akkor arra teremtsen magának lehetőséget, de mindenképp töltődjön fel!

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban szinte semmi sem lehetetlen a Nyilas jegy szülöttei számára. Az ősz lelkesedéssel, optimizmussal és nagy munkakedvvel látja el, sőt, sikerül ezt a hangulatot a munkatársaira is átragasztani. Szerelmi téren kétségek merülhetnek fel Önben, igen változékony érzelmi életre számíthat októberben. Mivel Ön nem egy konfliktuskerülő típus, ezért könnyebben keveredhet vitába a kedvesével. Nem lesz egyszerű másoknak igazat adnia ebben az időszakban, elég makacsul ragaszkodik majd az elképzeléseihez, de a szerettei nyilván ismerik már Önt erről az oldaláról. A hónap mottója: A múltbeli viselkedés a legjobb előrejelzője a jövőbeli viselkedésnek.