horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Utazásra számíthat ma a munkájával kapcsolatosan, amely mindenképp megéri a fáradtságot, mert előnyös megbízáshoz juthat általa.

Heti horoszkóp

Fokozott öntudatosság és stabilitás jellemzi ezt a hetet. Változások következhetnek be, de nem gyors, bomlasztó jelleggel. Az élet értelme iránti érdeklődése elmélyülhet. Céljai megszilárdulnak vagy fokozatosan átalakulnak. Jó időszak meditálni és nyitni a nagy összefüggések irányába.

Havi horoszkóp

A Nyilasokra általában jellemző, hogy mindent azonnal akarnak és csak akkor hajlandóak várni, ha az a játék része. Ugyanakkor a vadászat örömétől sem szabad megfosztani őket, hiszen ha túl könnyen megszerzik, amit akarnak, lelohadhat lelkesedésük. A „nem”-ekkel azonban óvatosan kell bánni, mert egyet-kettőt még el tud viselni a hiúsága, de a harmadikat már úgy fogja megélni, hogy nem értékelik őt és rekordidő alatt eltűnik. Ez a lassan melegedő hónap tartogathat néhány meglepetést a Kosok számára. Olyan helyzetekbe kerülhet, amelyeket alig várt, most mégis felkészületlennek érzi magát. Kiderülhet, hogy sokkal összetettebb a kép, mint ahogy Ön gondolta és több dologra, több személyre kell tekintettel lennie. A hónap mottója: Aki nem tudja merre tart, azt oda vezetik, ahova akarják.