horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ismerje el végre saját tehetségeit! Ha főz egy finom vacsorát szeretteinek, az ugyanolyan kreatív tevékenység, mint bármilyen művészi munka.

Heti horoszkóp

Mivel Ön mindig mindenben az összhangot keresi, ebben az időszakban könnyebben fog haladni. Most csak a nyugodt türelem vezet eredményre. Ne akarja kiharcolni az eredményeket, ne törekedjen látványos győzelemre, egyszerűen csak várja ki, hogy mit hoz a sors.

Havi horoszkóp

Szellemileg rendkívül friss és kommunikációs készsége tökéletesen érvényesül ezekben a hetekben. Képes világosan kifejezni gondolatait, meghallgatja és figyelembe veszi mások nézeteit, illetve ezek segítségével eredeti és minden hagyományosan túlmutató új ötletek ébrednek Önben, amelyeket most nem hagy figyelmen kívül, hanem valóban lehetőséget hagy megvalósulásukra. Nyitott a tanulás minden formájára akár intézményi kereteken belül történik, akár egyszerűen ellesi valakitől, hogyan oldja meg hétköznapi problémáit. Nyitottsága miatt érdemes most utazásra is időt szakítani, sokkal több élményt képes ugyanis most befogadni, mint máskor. Bármiben meglátja a szépet, az érdekeset, az inspirálót. A hónap mottója: „Sorsodat a döntéseid pillanataiban alakítod.”