horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem csak egészségét, hanem hangulatát is nagyban meghatározza, hogyan táplálkozik. Nem csak a rendszeresség, hanem az ételek minősége is fontos.

Heti horoszkóp

Ne várjon hálát, ha valakinek jót tesz. Különösen a férfiak szenvednek attól, ha lekötelezettnek kell érezni magukat. A héten ok nélkül gyötörheti féltékenység, ami sok energiáját elvonja. Pihenjen és kapcsolódjon ki!

Havi horoszkóp

Szakítson időt az elmélyülésre a következő hetekben. Minden meditáció vagy elmélkedés az élet dolgain, a jelenlegi helyzetén hasznos lehet az elkövetkező időszakban. Fontos, hogy tisztán és reálisan lásson önmagával, a saját helyzetével, a lehetőségeivel kapcsolatban. Talán nem is olyan irányba indult el az életben, amit igazán fontosnak érezne, talán csak külső hatásoknak engedett, de nem boldog az eredménnyel. Talán az irány megfelel, de nem olyan formában szeretne az adott dologgal foglalkozni, ahogy jelenleg teszi. Mérje fel őszintén, mi zajlik Önben és készítse elő, majd tegye meg a szükséges lépéseket. Mindez feltölti erővel és tisztán fogja látni, hová szeretne eljutni a jövőben.

A hónap mottója: A szemlélődés a nagy felfedezések atyja.