horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Szexuális étvágya és érzelmei megerősödnek, elmélyülnek, felfokozódnak. Bepillantást nyer fontosabb kapcsolataiba, miután a felszín alatt kutatja lényegüket. Most nem elégszik meg a külszínnel. Bármely ilyenkor kezdődő kapcsolatra minden bizonnyal a felfokozott és heves érzelmek lesznek jellemzők.

Heti horoszkóp

Amit most csinál, az sokkal messze hatóbb következményekkel jár a jövőjére nézve, mint általában, ezért ne siesse el a megfelelő irány kiválasztását. Fontos, hogy kellő óvatosságot tanúsítson a pénzügyek terén, bármennyire is türelmetlenné teszik a felmerülő akadályok.

Havi horoszkóp

Anyagilag kedvező lesz ez a hónap az Oroszlán jegy szülötteinek. hatalmas változásokra ne számítson, de a szokásosnál azért jobban fog járni. Ha költekezik, akkor is úgy érzi, hogy hasznos és hosszú távon is értékes dolgokba fekteti bele pénzét, úgy látja, jó áron tud vásárolni. Nagyon kreatív lesz Önnek ez a hónap, tele lesz alkotási vággyal, amelyet otthona szépítésében nyilvánít meg leginkább, de ha művészeti területen dolgozik, akkor ezek a konstellációk még erősebben éreztetik hatásukat. Kedvet érez, hogy kulturális, művészeti programokon vegyen részt, de nem társaságra vágyik, hanem egyszerűen csak szeretne közelebb kerülni a művészethez. Sokat olvashat, művelődhet ezekben a hetekben. A hónap mottója: Az élet egyszerű. És rövid. Ha valami boldoggá tesz vigyázz rá.