horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Lendületes és találékony ezen a hétvégén. Használja ki ezt az állapotot, ne kapkodjon, és ne akarjon minden elvárásnak megfelelni. Jegyezze fel ötleteit, hiszen most annyi minden körvonalazódik Önben, hogy hosszú idő lesz mindet megvalósítani!

Heti horoszkóp

Ebben az időszakban csak akkor fog elégedettséget érezni, ha képes a minőségre figyelni, nem pedig a mennyiségre. Koncentráljon arra, mit sikerült megszereznie, ami mindenben megfelel az Ön elvárásainak és ne csak a hiányokat lássa! Tanulja meg értékelni azt, ami az Öné.

Havi horoszkóp

Fontos „vizsgákat” tartogat ez a hónap az Oroszlánok számára, melyek eredményei meghatározóak a jövőre nézve, ezért érdemes folyamatosan legjobb formáját hoznia. Ne álljon le akkor sem, ha korábbi jó teljesítménye alapján meg is tehetné. Érdeklődő természetének köszönhetően izgalmasnak éli meg ezt a tanulási és bizonyítási időszakot és nem tétovázik, ha segítséget kell kérnie, mert valamiben még nem elég járatos. Amikor nagyon erős a kísértés, hogy mégis lazítson, tartsa szem előtt, milyen lehetőségeket hozhat mostani sikere. Azzal is érdemes foglalkoznia most, hogy mihez szeretne kezdeni a közeljövőben, mit szeretne elérni mondjuk az év végéig és ehhez mit kell megtennie. A hónap mottója: „A magány nem más, mint félelem az élettől.”