horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha mostanában fáradékonyabb vagy gyakrabban fájdul meg a feje, szakítson időt a pihenésre! Lehetőleg olyan programokat válasszon, amikor a szabadban lehet.

Heti horoszkóp

Gondolkodásmódja változhat a hét eseményeinek hatására! Gyakorlati érzéke fejlődhet, érettebbé, megfontoltabbá válhat. Kevésbé hagyja magát befolyásolni romantikus illúziók által, inkább arra törekszik most, hogy megvalósítható tervei legyenek, ugyanakkor érzékenysége is megmarad.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban különösebb nehézségek nélkül tud konstruktív változásokat végrehajtani. Életének bármely területén, a hivatásában, munkájában vagy közeli, személyes kapcsolataiban egyaránt képes meglépni a következő lépést. Képzelőereje fokozottabban működik, kreativitása szárnyal, bátran szabadjára engedi fantáziáját. Csupán arra kell ügyelnie, hogy ne vesszen el az álmaiban. Nagyon értékes időszak lehet ez a néhány hét különösen az alkotó munkát végző Oroszlánok számára. Ezek a változások talán végre meghozzák a hőn áhított függetlenséget is, hiszen mindig is gyűlölte, ha mások jóindulatára vagy segítségére szorult. Ez persze nagyrészt Önön is múlik, hiszen sokszor kényelmesebb azonnal elfogadni, amit adni szeretnének Önnek.

A hónap mottója: Sose féljünk semmitől! Ennél szörnyűbb rabszolgaságot elképzelni sem tudok.