horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ezen a hétvégén bármivel könnyedén megbirkózik, ezért érdemes olyan dolgokkal foglalkoznia, amit régóta halogat. Nem csak túllesz végre rajta, de szinte garantált, hogy még élvezni is fogja az eredményt és nem érti majd, miért is élte ezt meg akkora kihívásnak.

Heti horoszkóp

Sokszor nehéz tudomást venni arról, hogy egy régi kapcsolat lezárult. Ilyenkor talán még rontunk a helyzeten, ha erőltetjük, ha mindenáron életben akarjuk tartani. Sokkal nagyobb erőtartalék marad egy ilyen kapcsolat, ha merjük engedni, hogy véget érjen és lezárjuk magunkban.

Havi horoszkóp

A kihívások hónapja lesz az augusztus. Életének több területén is tapasztalhatja, de leginkább a szerelemben, hogy merészen őszintének kell lennie. Első lépésben önmagával szemben, de előbb-utóbb kedvese felé is vállalnia kell érzéseit. Vizsgálja meg őszintén, milyen félelmek tartják vissza attól, hogy egészen rábízza magát valakire! Bármilyen módszert alkalmazhat, a lényeg, hogy meg kell tanulnia újra bízni, vállalni még annak a kockázatát is, hogy valaki esetleg visszaél mindazzal, amit rábíz. Cserébe viszont meggyógyulhatnak régi sérülései és pozitívabban élheti az életét! Keressen olyan dolgokat az életében, amelyek új lendületet és változást hozhatnak. Szüksége van most egy kis lökésre ahhoz, hogy megtegye az első lépést.

A hónap mottója: Mérhetetlen erő rejlik kimondott szavainkban.