horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Valaki a szerettei közül komoly támaszt nyújthat Önnek, bátran fogadja el a segítséget. Ezáltal stabilizálódhat anyagilag.

Heti horoszkóp

Mielőtt elkötelezi magát valaki mellett, jó ha tudatában van, hogy egy Oroszlán számára fontosabb az átlagosnál, hogy kedvesének sok olyan tulajdonsága, jellemzője legyen, amire büszke lehet és lehetőleg semmi miatt ne kelljen szégyenkeznie párja kapcsán.

Havi horoszkóp

Érzelmi téren változékony időszakra számíthat, ami miatt leginkább kedvese aggódik majd. Jobban jár, ha őszintén megosztja vele a gondolatait, mert bármennyire is fáj az igazság, még mindig jobb, mint engedni, hogy partnere illúziókba ringassa magát, vagy a túlzott aggodalomtól már-már rémeket lásson. Essen túl ezeken a beszélgetéseken, még akkor is, ha ezt egy porcikája sem kívánja. Pénzügyekben is próbáljon a „földre szállni”, és a tervezésnél vegye figyelembe a tényeket, a korlátait is. Olyan felelősséget semmiképpen ne vegyen magára, ami eredetileg nem Önt terhelné. Reggelente meditáljon, jógázzon – így napközben jobb döntéseket hozhat. A hónap mottója: A nagy emberek eszmékről beszélnek, az átlagos emberek dolgokról, a kis emberek pedig más emberekről.