horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Az ellenkező nem számára rendkívül vonzó, hogy képes megszerezni magának azt, amire vágyik, de közben mások vágyaira is tekintettel van.

Heti horoszkóp

Most minden olyan elfoglaltság vonzza, amely az önmegismeréssel kapcsolatos. Sokat olvas, előfordulhat, hogy beleássa magát olyan témákba, amelyek az emberi természet működésével foglalkoznak. Kíváncsi rá, mások hogyan gondolkodnak bizonyos témákról és kérdésekről.

Havi horoszkóp

Nem tudja eldönteni, hogy mi a fontosabb a párkapcsolata vagy a munkája. Persze a kettő között van összefüggés, hiszen egy stabil anyagi háttér könnyedebbé teszi a kapcsolatokat, illetve hivatásában sokkal összeszedettebb és hatékonyabb lehet, ha otthon minden rendben van. Korábban nem szembesült még ilyen problémával, mert egyik terület sem bírt különösebb jelentőséggel vagy legalább is nem egyidejűleg. Arra azonban nem panaszkodhat, hogy unalmas lenne az élete. Bőven van min gondolkodnia, mert egymás után történnek a váratlan események. Ezek kissé kizökkentik a megszokott kerékvágásból, ezért eleinte nem örül neki, de végül be kell látnia, hogy minden pozitív irányba változott. A hónap mottója: Van valami fiatal és optimista a rendetlenségben. Feltételezi, hogy bőségesen lesz idő rendbe rakni mindent.