horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Bár szereti a társasági életet, most jól esik egyedül lennie kicsit. Nem szívesen mozdul ki és beszélgetni is inkább telefonon szeretne.

Heti horoszkóp

Felvillanyozza valaki érdeklődése, és egészen más színben kezdi látni a világot. Az a tény, hogy véletlenül összehozta Önöket a sors, mindenképp jó jel, de a következő találkozást már ne bízza a véletlenre, hanem tegyen érte saját maga is. Kiszemeltje értékelni fogja, hogy küzd érte.

Havi horoszkóp

Érzelmileg és lelkileg is jó időszak következik, amely kiválóan alkalmas nagyobb projektek elkezdéséhez, különösen, ha vezetői képességek szükségesek a megvalósításukhoz. Jól tud most összefogni embereket, átlátni folyamatokat és az pénzügyi háttér menedzselése sem okoz gondot. Most még csak harcolnia sem kell azért, hogy elfogadják irányítását, minden érintett érzi, hogy megvan Önben a potenciál a feladat ellátására. Az ennek kapcsán megélt rengeteg dicséret és sikerélmény helyre teszi önértékelését és elkezd valamivel nagyobban gondolkodni, új terveket kovácsol, és nem riad vissza a kihívásoktól. Ne hanyagolja el ismerőseit, barátait! Vendégelje meg őket, amikor csak tudja, legyenek sokat együtt!

A hónap mottója: Semmi sem azért csodás, mert örök - hanem mert kiváltság ismerni!