horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem tudja elképzelni az életét humor nélkül és talán semmi más nem ábrándítja ki olyan gyorsan egy emberből, mintha kiderül, hogy nem vevő az Ön poénjaira.

Heti horoszkóp

Kedvese szabadságvágya nem annak a jele, hogy ki szeretne lépni a kapcsolatból, hanem épp ellenkezőleg, annyira megbízik az Önök között meglévő erős kötelékben, hogy neki sokkal kevesebb jele is elég az összetartozásnak, akkor sem bizonytalanodik el, vajon szeretik-e egymást.

Havi horoszkóp

Telve van életerővel, tetterővel, életörömmel. Százszázalékosan önmagát kívánja adni. Nincs hangulata a taktikázgatáshoz - ez viszont gondokat okozhat. Végül is nincs sehol előírva, hogy ne lehetne egyszerre tapintatos és hű is önmagához - ez esetben ugyanis nehézségek nélkül tudná kapcsolatait tovább építeni. Meg akarja mutatni magát egy kicsit a világnak, vagy élére akar állni a változásoknak. Tegye hát meg, de ne felejtse el a többiek tudomására hozni, hogy nélkülük tényleg nem jutna előrébb. Valójában ezt a hónapot legjobb, ha közös munkálkodással tölti másokkal együtt. Fennáll a váratlan balesetek lehetősége otthonában, otthona körül vagy otthonával kapcsolatosan. Tartson biztonsági ellenőrzést és legyen óvatos.

A hónap mottója: Amikor elérjük céljainkat nem az a jutalom, amit kapunk, hanem az, amivé közben válunk.