horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Remek ajánlatot kap ma. Azoknak az Oroszlánoknak, akik fontolgatták, hogy állást váltanak, érdemes komolyan mérlegelni ezt a lehetőséget.

Heti horoszkóp

Ezen a héten utazzon, szórakozzon és élvezze az életet! A szerencse most kegyeibe fogadja Önt, ezért érdemes megtennie azokat a lépéseket, amelyektől eddig visszatartotta természetes óvatossága. Érzelmi kapcsolatai egészen új lendületet kapnak, és sok örömet hoznak.

Havi horoszkóp

Egy ideje már tapasztalhatja, hogy két ellentétes érzés ütközik Önben. Egyrészt nagyon vágyik a társaságra, igényli, hogy beszélgessen másokkal, megossza a gondolatait és ezáltal megnyíljon mások előtt, ugyanakkor azonnal leblokkol, ha egy idegennek kell megmutatnia magát. Ilyenkor a jól bevált, sokszor kipróbált jelmezeinek egyikét ölti magára és máris biztonságban érzi magát. Azt azonban tudnia kell, hogy az emberek Önre kíváncsiak és nem valamiféle szerepre. Merje kimondani, amit gondol, bátran mondja meg, ha valamit szépnek talál vagy éppen csúnyának, legyen őszinte önmagával és azután a környezetében élőkkel is. A hónap mottója: „Sosem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel eredményük sem lesz.”