horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem vezet jóra, ha túl sokat akar egyszerre. Különösen egészsége szenvedheti meg a túl heves és túl sokáig tartó megterhelést. Vigyázzon magára! Ahogy a táplálkozásban, úgy a lelki táplálékokban is fontos a változatosság! Ne csak egyféle örömforrásból merítsen mindig!

Heti horoszkóp

Közvetlen és kendőzetlen stílusának köszönhetően ez a hét szerelmi téren sok sikert hoz Önnek. A szingli Oroszlánok előrébb jutnak egy új kapcsolat kiépítésében, a párkapcsolatban élők pedig feloldhatnak egy „csomót”, ami az utóbbi időben elég sok feszültség forrása volt.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban különösebb nehézségek nélkül tud konstruktív változásokat végrehajtani. Életének bármely területén, a hivatásában, munkájában vagy közeli, személyes kapcsolataiban egyaránt képes meglépni a következő lépést. Képzelőereje fokozottabban működik, kreativitása szárnyal, bátran szabadjára engedi fantáziáját. Csupán arra kell ügyelnie, hogy ne vesszen el az álmaiban. Nagyon értékes időszak lehet ez a néhány hét különösen az alkotó munkát végző Oroszlánok számára. Ezek a változások talán végre meghozzák a hőn áhított függetlenséget is, hiszen mindig is gyűlölte, ha mások jóindulatára vagy segítségére szorult. Ez persze nagyrészt Önön is múlik, hiszen sokszor kényelmesebb azonnal elfogadni, amit adni szeretnének Önnek.

A hónap mottója: Sose féljünk semmitől! Ennél szörnyűbb rabszolgaságot elképzelni sem tudok.