horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ön képes úgy álmodozni, hogy közben mindvégig két lábbal áll a földön. Ritka és nagyon szerencsés adottság ez és most lehetővé teszi, hogy megoldást találjon egy régóta húzódó párkapcsolati kérdésre, mégpedig úgy, hogy azzal mindkét fél maximálisan elégedett legyen.

Heti horoszkóp

Mindig el tudja érni, hogy környezete elfogadja, hogy megbecsüljék és értékeljék munkáját, sőt személyét is. Kapcsolatai révén most javíthatja szakmai pozícióját, illetve lehetősége nyílhat arra, hogy bebizonyítsa, érdemes hinni Önben. Ragadjon meg minden kínálkozó lehetőséget.

Havi horoszkóp

Eredményes lesz ez a hónap az Oroszlán jegy szülöttei számára, és a most elért sikerekre a jövőben is építhet majd. Használja ki a tapasztalatszerzés lehetőségeit, tudatosan erősítse magát gyenge pontjain! Akár felelősségvállalásról, akár szerepkörváltásról legyen szó, ha most kezdeményez, nagyban jobbíthatja a körülményeit. A többi emberhez fűződő kapcsolatait illetően legyen óvatos, különösen a hónap végén. A mindig határozott Oroszlánok szeretik átvenni az irányítást és nyíltan kifejteni véleményüket, de ezzel feszültséget kelthetnek most közvetlen környezetükben. Ha ezt észben tartja és odafigyel mások véleményére is, sok kellemes családi és társasági élményben lehet része. A hónap második felében előfordulhat, hogy túlterheltnek érzi magát, ezért minden alkalmat ragadjon meg a feltöltődésre és a kikapcsolódásra. A hónap mottója: Az emberek, ha minden vágyuk teljesülne, sohasem volnának boldogok.