horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Egész héten úgy érezte, hogy teljesítőképessége és terhelhetősége nem a régi. A hétvégén mindenképp szakítson időt a pihenésre. Jövő héten nem attól fogja jobban érezni magát, ha végigtakarítja az egész házat, hanem attól, hogy végre önmagával törődött és kikapcsolódott.

Heti horoszkóp

Jól érzi magát a bőrében, minden feladatot könnyedén megold. Ennek alapja a gondolkodásában bekövetkezett változás. Sokkal pozitívabban, reménytelibben látja a világot. Igyekezzen megtartani ezt a látásmódot, mert rengeteg helyzetben hasznát tudja majd venni.

Havi horoszkóp

A szerelem istenei nagyon kegyesek Önhöz ebben a hónapban. Az Ünnepek közeledtével egyre jobban érzi magát a bőrében, érzékenyebbé válik saját belső és a külvilág érzékelésében. Valahogy mindig előre tudja, hogy mi fog történni, érzi, hogy az emberek hogyan fognak reagálni és cselekedni. Ne csodálkozzon ezen, nem a világ változott, hanem Ön lett fogékonyabb. Már nem annyira a történésekre koncentrál, hanem az emberekre. Az ő törvényeik pedig kiszámíthatóak, és így kezelhetőek. Ismeri azokat a főbb mozgatóerőket, amelyek Önben és másokban is működnek, felismeri a folyamatokat és irányítani vagy legalábbis befolyásolni tudja őket. A hónap mottója: Nem az azonos konklúziók, hanem a közös ellentmondások jellemzik a rokon szellemeket.