horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A konfliktus szinte elkerülhetetlen, különösen ha nem tudja levetkőzni mások feletti uralkodási vágyását. Ha tiszteletben tartaná mások érzéseit, akkor sokkal simábban mennének a dolgai. Ha dühös lesz valakire, akkor azt most rendezze el, de mindig a valós okokkal foglalkozzon, különben nem jut előrébb.

Heti horoszkóp

Ez a hét az önmaga vagy más által teremtett kötelékekről és a szabadságról szól. Vagy megtalálja mozgásterét a meglévő kötöttségeken belül, vagy teljesen kiszabadul Önből a felhalmozódott feszültség. Ez vonatkozhat belső életére éppúgy, mint a külvilágra, mindenesetre jól érzékeli, hogy semmi nem maradhat a régiben.

Havi horoszkóp

Magánéletében szép, harmonikus időszak várható. Párjával jól megértik egymást, kölcsönösen kimutatják szeretetüket, szerelmüket. Az otthon melegében jól érzi magát társával és családjával. Kitűnően alkalmas ez a hónap arra, hogy otthonát szépítgesse, rendezze. Új berendezéseket, tárgyakat vásárolhat lakásába, és nagy lelkesedéssel próbálja szépen, esztétikusan elrendezni őket. Munkahelyén a hónap első fele kissé nehéz lesz, összeütközésbe kerülhet főnökével, vagy mostanában olyan kérdések kerülhetnek felszínre, amelyek mindig nézeteltéréseket generálnak Önök között. Kollégáival harmonikus viszony várható, megértik és segítik egymást. Ők is idegenkednek főnökük viselkedésétől, így erősítik egymást. A hónap mottója: Vágyaink a bennünk szunnyadó képességek előhírnökei.