horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Fejtse meg, hogy párja milyen jelekből érzi az Ön szeretetét és azon a módon igyekezzen kifejezni az érzéseit, különben nem érti meg Önt.

Heti horoszkóp

Nagyon megviseli, ha valakitől azt a visszajelzést kapja, hogy nem igazán arra lenne szüksége, amit Ön adni tud vagy akar neki. Minden kapcsolatot az határoz meg, hogy a felek mit és milyen mélységben akarnak és tudnak adni. Ha ezek egyensúlyban vannak, harmonikus lesz a kapcsolat.

Havi horoszkóp

Az őszi hónapok izgalmas eseményekkel érkeznek. Szerelmi téren új időszak kezdődik a Rák jegyű szülöttek számára, ami egyben azt is jelenti, hogy egy másik, előző korszak lezárul. A tapasztalatai és a tudása örökre megmaradnak, bizonyos dolgokat, érzéseket, embereket azonban el kell engednünk, ha ennek eljött az ideje. Úgy tűnik, most rengeteg munkája van, és viszonylag kevés időt tud majd egyedül tölteni, ezért szerencsére szomorkodni sem lesz ideje, és inkább előre tekint majd, mint hátra. Az igazi barátai mindig szívesen segítenek Önnek, ezt ne felejtse el! Minden olyan sport vonzza most, amiben van egy kis őrültség. Élvezze ezeket, de ne tegye ki magát feleslegesen nagy veszélyeknek! A hónap mottója: Bőszen küzdünk minden nem kívánatos dologgal, ezzel azonban csak újratermeljük a harcot.