horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha úgy gondolja, hogy kedvese túlságosan alkalmazkodik mindenkihez, próbálja ki, hogy egy ideig minden kívánságát teljesíti. Eleinte talán meglepődik majd, de hamarosan ráébred, hogy bizony nem csak adni, hanem kapni is jó dolog. És erről később nem is akar majd lemondani.

Heti horoszkóp

Ha gondjai vannak, ne utasítsa vissza a segítséget csak azért, mert úgy érzi, nem érdemli meg a rokonai vagy barátai támogatását. Ne hagyja, hogy kishitűsége akadályozza. Gondoljon inkább arra, Önben milyen érzést keltene, ha valamelyik szerette ilyen okokból utasítaná vissza!

Havi horoszkóp

Az elkövetkező hetekben nem lesz oka pénzügyi helyzetére panaszkodni. Jól ráérez a befektetési lehetőségekre és érdemes is most ezzel a területtel foglalkoznia. Ha meg tudja állni, hogy nem magára költse bevételét, hanem valóban hosszútávon megtérülő döntéseket hozzon, komoly alapot teremthet anyagilag. Ehhez elengedhetetlen, hogy újragondolja, mit szeretne elérni öt vagy akár tíz év múlva. Ha nem szokott ilyen célokat felállítani, előfordulhat, hogy nehezebben éli meg ezt az időszakot, hiszen egy fontos elem hiányzik ahhoz, hogy beinduljon a gépezet. Párkapcsolata szintén kedvezően alakul júniusban, az izgalomnak és a nyugalomnak egy nagyon kellemes elegye lesz jellemző.

A hónap mottója: Mindig lehetséges válaszokban gondolkodjunk, és ne csupán helyes válaszokban!