horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kevés szerelem életképes, ha folyamatosan féltékenység és birtoklási vágy gyengíti. Ha nem tud megbízni kedvesében, talán ne is erőltesse ezt a kapcsolatot!

Heti horoszkóp

Ön nem csak állhatatos és kitartó, de az is rendkívüli túlélővé teszi, hogy különleges érzékkel időben észreveszi a nehézségeket és így van módja felkészülni rájuk vagy akár kitérni előlük. Ha nem teljesül egy kívánsága, gondoljon arra, hogy ezzel talán megóvta Önt a sors valami kellemetlen tapasztalattól.

Havi horoszkóp

Magánéletében szép, harmonikus időszak várható. Párjával jól megértik egymást, kölcsönösen kimutatják szeretetüket, szerelmüket. Az otthon melegében jól érzi magát társával és családjával. Kitűnően alkalmas ez a hónap arra, hogy otthonát szépítgesse, rendezze. Új berendezéseket, tárgyakat vásárolhat lakásába, és nagy lelkesedéssel próbálja szépen, esztétikusan elrendezni őket. Munkahelyén a hónap első fele kissé nehéz lesz, összeütközésbe kerülhet főnökével, vagy mostanában olyan kérdések kerülhetnek felszínre, amelyek mindig nézeteltéréseket generálnak Önök között. Kollégáival harmonikus viszony várható, megértik és segítik egymást. Ők is idegenkednek főnökük viselkedésétől, így erősítik egymást. A hónap mottója: Vágyaink a bennünk szunnyadó képességek előhírnökei.