horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Élvezi, hogy társaságba mehet, hogy újra nagy a nyüzsgés Ön körül. Az sem utolsó szempont, hogy most összekötheti a kellemest a hasznossal, ugyanis olyan befolyásos emberekkel ismerkedhet meg, akik előnyös megbízásokhoz, hasznot hozó szerződésekhez segíthetik Önt.

Heti horoszkóp

Ne legyenek túlzó elvárásai párkapcsolatában. Ha felmerül bármilyen igénye partnerével szemben, mindig kérdezze meg önmagától, vajon Ön meg tudná vagy meg akarná-e ezt adni kedvesének. Ha szeretne valamit másoktól, először tanulja meg adni ugyanazt és nem éri csalódás.

Havi horoszkóp

Izgalmas lehet ez a hónap személyes fejlődésének és önmaga felfedezésének területén. Olyan új hatások érik, amelyek arra késztetik, gondolja végig eddigi világképét, az emberekhez való viszonyát és az eddig fontosnak tartott értékeket. Mindezt hozhatja egy új kapcsolat, de az is előfordulhat, hogy saját belső hangját kezdi komolyan venni és ez készteti a változtatásra. Kitűnően érzi magát, belső erőforrásai csak úgy buzognak. Úgy érzi, szabad kezet kapott és olyan világot teremthet önmagában és maga körül, amilyet csak akar. Ennek megtapasztalása tovább fogja növelni kreativitását és ez a környezetére is hatni fog. Akik képesek együtt változni Önnel, azokat magával sodorja, ám akik gátolni akarják vagy ellenállnak, azok nem sok jóra számíthatnak. A hónap mottója: A férfiak arra valók, hogy szeressük, nem pedig arra, hogy megértsük őket.