horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Az Ön számára most különösen hangsúlyos minden otthonával vagy családjával kapcsolatos kérdés. Szentelje ennek minden figyelmét!

Heti horoszkóp

Házassága vagy párkapcsolata fontosabbá válik ezen a héten, mint általában. Harmonikus, kifejezetten boldog időszakra számíthat. Mivel párja egyben jó barátja is, bármit meg tudnak beszélni és a lényegi kérdésekben egyetértenek, ugyanakkor inspirálólag hatnak egymásra.

Havi horoszkóp

Nem tudja eldönteni, hogy mi a fontosabb a párkapcsolata vagy a munkája. Persze a kettő között van összefüggés, hiszen egy stabil anyagi háttér könnyedebbé teszi a kapcsolatokat, illetve hivatásában sokkal összeszedettebb és hatékonyabb lehet, ha otthon minden rendben van. Korábban nem szembesült még ilyen problémával, mert egyik terület sem bírt különösebb jelentőséggel vagy legalább is nem egyidejűleg. Arra azonban nem panaszkodhat, hogy unalmas lenne az élete. Bőven van min gondolkodnia, mert egymás után történnek a váratlan események. Ezek kissé kizökkentik a megszokott kerékvágásból, ezért eleinte nem örül neki, de végül be kell látnia, hogy minden pozitív irányba változott.

A hónap mottója: A gondolat mindig pesszimista, csak az akarat optimista.