horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Érveljen logikusan és közben őrizze meg magabiztosságát is. Az öntudatos fellépés önmagában fél siker, főként ha egy bizonytalan partnert kell meggyőzni.

Heti horoszkóp

Realitásérzéke most nem áll a helyzet magaslatán. Győződjön meg róla, hogy minden tény birtokában van, mielőtt beruházna vagy költségekbe verné magát — és legyen benne biztos, hogy azok valóban objektív tények.

Havi horoszkóp

Ha párt keres, valamelyik baráti összejövetelen megismerkedhet valakivel, aki felkelti érdeklődését. Kellemes társaságnak, vonzónak találják egymást és előfordulhat, hogy fellángol Önben a szerelem. Mivel Ön olyan típus, aki hirtelen felhevül, aztán gyorsan le is lankad érdeklődése, nem lehet tudni, hogy mennyire komoly az az érzelem, amelyet most érez. A kapcsolat ellen valószínűleg egyikük sem fog tiltakozni, úgyhogy Önön múlik, kialakul-e valami komolyabb kettejük között. A hónap eleje kimondottan alkalmas lakóhelye rendezésére, az Ünnepek előtti nagytakarításra. Szívesen tölti most az idejét a konyhában, jól esik kísérletezni, új ízeket kipróbálni. A hónap mottója: Mindegy, mennyi mindent látott már az ember, a természet nem hajlandó kiszámítható lenni.