horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Annak ellenére, hogy Ön igen határozott egyéniség, azok akiket közel enged magához, erőteljesen befolyásolják döntéseit, véleményét.

Heti horoszkóp

Ha úgy gondolja, hogy még nagyobb közelségre vágyik kedvesével, ismerje meg jobban saját vágyait és figyelje meg, mennyire tudja közvetíteni neki ezeket. Azután gondolja végig, Ön mennyire látja, hogy mi az, amit párja szeretne és mennyire veszi figyelembe ezeket!

Havi horoszkóp

Október hónap bizonyos téren a zsongás, a megújulás időszaka – így lesz ez az Ön érzelmi életében is. A hónap második hetétől kezdve nem csak flörtökben, hanem igazi szerelemben is része lehet, ennél kellemesebb dolog pedig nem is történhetne egy víz jeggyel. A munkájában viszont türelemre lesz szükség, ha gyors eredményeket vár, akkor csalódnia kell majd, sőt, ha túl aktívan próbálja siettetni az eseményeket, azzal most csak a sikerét kockáztatja. Próbálja meg egyszerűen csak kivárni, amíg megérnek a dolgok, és alkalma lesz cselekedni. Persze a gondos előkészítés sokat segíthet abban, hogy az legyen az eredmény, amit Ön szeretne. A hónap mottója: Minél erősebben küzdünk egy gondolat ellen, annál nagyobb ereje lesz.