horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Érdemes ma utaznia, mert olyan új ismeretségeket köthet, amelyek jelentősen megnövelik hivatásával kapcsolatos kilátásait.

Heti horoszkóp

Hirtelen nagyon felerősödik Önben az a vágy, hogy elnyerje kedvese tetszését. Ezért minden eszközzel megpróbálja magára irányítani a figyelmet. Attól sem riad vissza, hogy bohócot csináljon magából, csak úgy sziporkázik és lehetetlen nem együtt szárnyalni Önnel.

Havi horoszkóp

Eddig saját maga előtt is ismeretlen vagy elhanyagolt oldalaira figyelhet fel januárban a személyes vagy hivatalos kapcsolataiban előállt meglepő, váratlan fordulatok révén. Mindenképp érdemes megjegyezni, mi az, ami meglepi vagy kiborítja. Ez arra jó, hogy tudatosítsa valós igényeit és vágyait, amiket egy ideje elfojtott. Most csak figyeljen, a gyakorlati lépésekkel ráér később is foglalkozni. Főnökeivel és családtagjaival egyaránt jól kijön ezekben a hetekben. Biztonságban érzi magát, nyugodt és bizakodó, ami jó hatással van kapcsolataira. Ha egy szerelmi kapcsolat kezdődik most, később úgy érezheti, hogy a szerelembe lett szerelmes és nem az illetőbe. Ez az időszak tartós kötelezettség vállalásra nem alkalmas.

A hónap mottója: A világ leglassabb folyamata: gondolatokkal hatni az érzelmekre.