horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem képes most tárgyilagos döntést hozni, ezért ne hagyja magát sürgetni különösen, ha az otthonával vagy munkájával kapcsolatos az ügy.

Heti horoszkóp

Kérdések merülnek fel Önben ezen a héten, amelyekre mindenképp választ akar találni. Türelmetlenül és kétségbeesetten keresi a megoldást, pedig ez most a várakozás ideje! Ne akarjon mindent kézben tartani és irányítani! Hagyatkozzon olyan dolgokban is, amelyek fontosak Önnek.

Havi horoszkóp

Rengeteg munkája van, és lehet, hogy nem tud megfelelően koncentrálni. Túl sok minden köti le a figyelmét egy időben. Próbáljon meg mégis eleget tenni kötelességének, megfelelni az elvárásoknak. Csak úgy tud átugrani a falon, ha nekimegy. Most minden gondolata arról szól, hogy mit akar elérni és ezt hogyan valósíthatja meg. Anyagilag egyre jobban áll és ezt csak magának köszönheti. A hónap elején nem igazán vágyik társaságra, még a kapcsolatban élő Skorpiók is inkább magányra vágynak. Abban bízik, hogy így sikerül önmagával tisztázni az érzéseit. A hónap második felében fokozódik emberek utáni vágya, sőt megnövekedett szexuális étvágya szerezhet néhány kellemes vagy kellemetlen esetét is, attól függően, hogy mennyi feszültség van kapcsolatában. A hónap mottója: Minden percért, amit mérgelődéssel töltesz, elvesztegetsz 60 másodpercnyi boldogságot.