horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha már jó ideje csak halogatja, hogy rendbe tegye kapcsolatát, mert nem hisz benne maga sem, talán jobb lenne kilépni belőle.

Heti horoszkóp

Szívesen foglalkozik ezen a héten sporttal vagy művészetekkel, tulajdonképpen bármivel, ami képes tökéletesen kikapcsolni és elfeledtetni Önnel a gondjait. Munkahelyén olyan nagy volt mostanában a hajtás, hogy nem is tud egészen leállni. Mindenképp aktív elfoglaltságot keressen!

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban különösen az üzleti és pénzügyi lépéseit kíséri szerencse. Talán köszönhető ez annak is, hogy több bolygó tartózkodik vagy lép be szilárd jegyekbe, amely az Ön számára jól ismert energiákat aktivál. Nagyon jól tudja használni a most érvényesülő hatásokat. Fontos azonban, hogy odafigyeljen teste jelzéseire. Mielőtt elkezdődne az igazi tél, érdemes feltöltődnie, csúcsformába hozni szervezetét, ellátni elegendő vitaminnal és orvosolni minden hiánytünetet, hiszen csak így tudja majd élvezni mindazokat az eredményeket és sikereket, amelyeket most kiharcol magának. Kapcsoljon vissza egy sebességet és csak akkor haladjon teljes sebességgel, ha biztos a sikerben! A hónap mottója: „Sohasem maguk a körülmények szabják meg kedélyállapotunkat, hanem mindig a hozzáállásunk a körülményekhez.”