horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kiválóan alkalmas a hétvége arra, hogy átgondolja eddigi életét és megnézze, vajon jelenleg arra tart-e, amerre szeretett volna. Ha úgy tapasztalja, hogy teljesen eltér a kettő, gondolja át, vajon azt valósította meg, amire szíve mélyén vágyott? Vagy ezek csak helyesnek vélt ideák voltak, amelynek semmi köze az Ön céljaihoz?

Heti horoszkóp

Ez a hét különösen a családi ügyek intézésére alkalmas. Jobban teszi, ha ezekre koncentrál és nem forgácsolja szét erejét apró-cseprő dolgokra. Különösen a régóta húzódó és eddig kibogozhatatlannak tűnő ügyeket lehet most könnyű szerrel tisztázni és lezárni.

Havi horoszkóp

Nem tudja eldönteni, hogy mi a fontosabb a párkapcsolata vagy a munkája. Persze a kettő között van összefüggés, hiszen egy stabil anyagi háttér könnyedebbé teszi a kapcsolatokat, illetve hivatásában sokkal összeszedettebb és hatékonyabb lehet, ha otthon minden rendben van. Korábban nem szembesült még ilyen problémával, mert egyik terület sem bírt különösebb jelentőséggel vagy legalább is nem egyidejűleg. Arra azonban nem panaszkodhat, hogy unalmas lenne az élete. Bőven van min gondolkodnia, mert egymás után történnek a váratlan események. Ezek kissé kizökkentik a megszokott kerékvágásból, ezért eleinte nem örül neki, de végül be kell látnia, hogy minden pozitív irányba változott.

A hónap mottója: A gondolat mindig pesszimista, csak az akarat optimista.