horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Szívesen megtréfálja környezetében azokat, akik Ön szerint túl komolyan veszik az életet, de néha nem árt odafigyelnie a módszerekre! Csak akkor kezdjen bele ilyesmibe, ha fölmérte a következményeket! Egy jó poén sok dologra ráébresztheti az embereket, de ha valakinek nincs humorérzéke, sokat árthat is.

Heti horoszkóp

Ön igazán kitűnő társ. Ez a tulajdonsága ezen a héten is megmutatkozik, amikor ébren tudja tartani partnerében a lelkesedést, gondoskodik róla, hogy ő tökéletesen a feladataira koncentrálhasson, és bármikor meghallgatja gondjait, együtt gondolkodik vele és szerényen tanácsokat is ad neki.

Havi horoszkóp

A Skorpió jegyben születettek valószínűleg megérzik ebben a hónapban a Szaturnusz aktivitását. A bolygó azon hatása, hogy elmélyíti és összpontosítja a figyelmet és koncentráltságot, most nagyon hasznos lesz számukra. Terveik megvalósításához most épp ez a fajta fegyelmezettség szükséges ugyanis. Hozzáállásuk valósághűbb lesz és csak azokba az ötleteikbe fektetnek energiát, amelyek valóban érdemesek rá. Figyeljenek oda azonban arra is, hogy ne váljanak túlságosan szigorúvá önmagunkkal szemben, mert a túlzott önkritika akár fizikai szintű energiátlansághoz is vezethet, a tartós levertség pedig nehezen küzdhető le. Mivel a most felmerülő egészségi problémák erősen kötődnek a táplálkozáshoz, jó időszak diétákhoz, kúrákhoz. A hónap mottója: „Mindig megtörténik amiben hiszel; s a hited teszi azt megtörténtté.”