horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Olyan egyszerű lenne követni a többieket és beállni szép csendben a sorba. De nem Önnek! Saját lényét tagadná meg, ha egyszer is így viselkedne!

Heti horoszkóp

Jártas az emberi kapcsolatokban, de nem azok érzelmi részében. Az Ön számára a különböző viszonyok inkább olyanok, mint egy nagy játék feladatai, amelynek érdeklődve szemléli a játékszabályait, és ahol sokszor nem érti, miért van olyan nagy szükség heves érzésekre.

Havi horoszkóp

Olyan sok vasat tart most a tűzben, hogy talán meg sem tudná fogalmazni, mire is vágyik valójában. Ezek egy része érzelmi, más része racionális okból fontos Önnek és a kettő között most nem szívesen döntene. Erősen hullámzik a két szempont között, de egyikkel sem elégedett teljes mértékben, nem tudná magát igazán egyik döntés mellett sem elkötelezni. Emiatt kicsit fékezve is érzi magát, egyfajta irányvesztettség jellemző most Önre, amit nem igazán visel jól, hiszen tudni szokta, hogy mit akar, és azt hogyan érheti el. Próbáljon egy kis nyugalmat teremteni az életében, legalább néhány órát, amikor alkalma nyílik felismerni saját belső elköteleződését vagy megfogalmazni félelmeit.

A hónap mottója: Vajon hány kivételt kell tennünk, mielőtt rádöbbenünk, hogy az általunk elfogadott igazságok valójában nem igazak?