horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mindenkinek vannak az életében olyan időszakok, amikor nagyobb hangsúlyt kap a pénz, mint máskor. Ilyenkor kénytelenek vagyunk foglalkozni a munkánkkal, megbecsültségünkkel, érvényesülési képességünkkel összefüggő témákkal, ez pedig többnyire pozitív változást hoz.

Heti horoszkóp

Ha úgy érzi, életereje megcsappant az utóbbi időben, próbálja ki a jógát vagy bármilyen meditatív jellegű tevékenységet. Kezdetben talán úgy érzi, egyaránt képtelen a külső és belső nyugalomra, de idővel hozzászokik és megszereti ezt a kellemes, szabad állapotot.

Havi horoszkóp

Fogadja el, hogy mindenre, amivel csak találkozik az életében, szüksége van. Minden egyes tapasztalatra, minden személyre, minden csalódásra és fájdalomra. Ahhoz, hogy túl tudjon lépni bármi negatív dolgon, először meg kell tapasztalnia, tudnia kell, hogyan kezeli, mit ébreszt Önben egy ilyen helyzet. Ami fáj vagy félelmet okoz, azt tekintse lehetőségnek arra, hogy egy gyenge pontját megerősítse. Felesleges halogatnia egy-egy ilyen küzdelmet, hiszen talán az élet más területén, de rövid időn belül újra találkozni fog vele egészen addig, amíg meg nem küzd vele. Ez a hónap nem a beszéd és a tervezgetés ideje, hanem egyértelműen a cselekvésé.

A hónap mottója: A szeretet hűséges marad jóban és rosszban. Beéri a tökélynél kevesebbel is, és tekintettel van az emberi gyarlóságokra.